Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Gum ziekte: oorzaak, gevolg, behandeling en preventie gesuggereerde Bij Family Dentistry Op Orlando

Gum ziekte: oorzaak, gevolg, behandeling en preventie gesuggereerde Bij Family Dentistry Op Orlando

 
Gum is een plek waar de menselijke tanden zijn gevestigd in een artistieke manier. In de medische wetenschap tandvleesontsteking verwijst naar een aandoening die bekend staat als parodontitis. Gum ziekte is gevonden in twee vormen: parodontale en gingivitis. Deze twee types van gebitsproblemen zijn zeer veel te kauwgom. Indien niet tijdig wordt behandeld, kan het rijden zelfs tand verliezen. Parodontale aandoeningen zijn reden voor de volgende
* Plaque:. Veroorzaakt door een bacteriële infectie
* Hormonale Change
* Stress

* Roken
* Diabetici
* Slechte voeding zwaarlijvigheid
* Tandenknarsen.
* Genezend en < br />
* Genetics
Plaque:.
Plaque is een kleverige substantie die eigenlijk wordt veroorzaakt door een bacteriële infectie. Het zorgt ervoor dat rode gom, die wordt gezwollen en acute pijn wordt gevoeld door een slachtoffer. De plaquette verandert in gingivitis, bloed komen van hen. . Regelmatig poetsen en flossen kan de tanden van plaque vandaar gingivitis
Hormonale veranderingen te voorkomen:
Gedurende verschillende periodes van het leven vrouw die lijden aan verschillende ziekten. Tijdens de menopauze, zijn bediening en zwangerschap hormonale veranderingen gevonden in de vrouw. Als gevolg van hormonale veranderingen, worden ze slachtoffer van tandvleesaandoeningen.
Stress:
Stress veroorzaakt slecht effect in het achterhoofd en vermoeidheid in de natuurkunde. De slechte gewoonte kan ook leiden tot tandvleesaandoeningen.
Roken en het nemen van tabak:
Roken is zeer schadelijk voor kauwgom. Gebruik van tabak kan de oorzaak van kanker en zweren zijn. Kanker in gom is een veel voorkomende ziekte bij hen die bekend staan ​​als kettingroker. Familie tandarts bij Orlando meent dat nicotine in tabak is een van de bekende oorzaken van parodontitis
Diabetici:.
Het is een insuline-gerelateerde ziekte. Een patiënt die lijdt aan diabetes kunnen produceren geen insuline in juiste verhouding of gebruiken correct. Diabetici patiënt is vatbaar voor infecties. Het ontbreken van een goede benutting van insuline ze worden geopend om besmetting vandaar parodontitis.
Slecht of lage voeding:
Voeding is een must voor alle lopen van mensen. Het is essentieel voor het immuunsysteem van het lichaam te harmoniseren. Als voeding niveau is zeer slecht en laag, kauwgom wordt open voor parodontitis en kan niet herstellen.
Obesitas:
Obesitas is een ander probleem voor kauwgom. In het algemeen, de mensen die het slachtoffer zijn van obesitas zijn gevoelig voor de ziekte. Dit soort mensen zijn regelmatig dit type ziekte.
Tandenknarsen:
Het in wordt gezien bijna elke familie. Sommige mensen slijpen hun tanden in hun diepe slaap. Het slijpen van tanden kan tandvleesaandoeningen veroorzaken. Orlando tandarts menen, dat zij niet alleen probleem voor kauwgom maar ook het symptoom van ernstige ziekten.
Medicatie:
Sommige drugs- anti-depressiva, orale anticonceptiva, bepaalde geneesmiddelen voor het hart, kan invloed hebben op uw mondgezondheid en maken ons ongelukkig.
Genetica:
Sommige mensen zijn vatbaar voor tandvleesaandoeningen. Het percentage van hen is 30. Familie tandheelkunde bij Orlando informeert dat dit gebeuren met hun genetische kenmerken.
Symptomen van gom ziekten:
* Red gezwollen tandvlees
* Bloeden uit tandvlees
* Losse tanden

* Gevoelige tanden
* Bad ademhaling
* Pijnlijke kauwen
Preventie:
* Poets je tanden twee keer per dag.
* Regelmatige Flossen is nodig
* Plastic en beboste pick moet worden gebruikt.
* Het raadplegen van een tandarts regelmatig

* Vermijd roken