Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Rest gemakkelijk bij uw volgende afspraak met Sedatie Dentistry

Rest gemakkelijk bij uw volgende afspraak met Sedatie Dentistry

 
Many mensen vermijden naar de tandarts gaan, omdat ze last hebben van tandheelkundige angst. Gelukkig, met de vooruitgang in de tandheelkunde kunt u nu rustig je angsten met behulp van sedatie tandheelkunde. Uw tandarts in Salt Lake City biedt nu sedatie tandheelkunde, zodat hij kan tegemoet te komen aan uw tandheelkundige behoeften door het wegnemen van eventuele angsten je zou kunnen worden ervaren. Miljoenen Amerikanen voorkomen dat de tandarts-aantal als gevolg van traumatische ervaringen als kind en anderen die lijden aan pijn als volwassenen. Ongeacht de reden, veel te veel mensen gestopt op zoek naar routine tandheelkundige zorg, omdat ze bang waren. Met sedatie tandheelkunde, kunt u met succes de behandeling die u nodig hebt zonder vrees of angst te ontvangen.
Sedatie Tandheelkunde Biedt een pad vrij van angst
Duizenden tandartsen vandaag hebben ervoor gekozen om speciaal worden opgeleid om hun patiënten te ontspannen door het creëren van een veilige en comfortabele tandheelkundige ervaring. Deze tandartsen begrijpen dat het voor veel te veel mensen, tandheelkundige angst en bezorgdheid toegang tot essentiële behandeling bemoeilijken. Als een ervaren sedatie tandarts in Salt Lake City, uw tandarts is een vakman die gebruik maakt van veel voorgeschreven sedatie medicijnen om u te kalmeren op uw afspraak. Deze kalmerende middelen zijn gebruikt voor vele jaren en zijn onderworpen aan strenge studie. Uw tandarts begrijpt heel veel over hoe ze werken en de interactie met andere medicijnen.
Soorten Sedatie Tandheelkunde
Oral Sedatie
Dit is de meest voorkomende techniek die gebruikt wordt in de Verenigde Staten en vereist geen naalden. Orale sedatie voert een actief niveau van bewustzijn voor veiligheid en samenwerking. Tijdens de mondelinge sedatie u niet in slaap; liever dat je in een ontspannen gemoedstoestand.
Inademing Sedatie
Ook bekend als lachgas of lachgas, dit is een zeer veilige en milde gas die het mogelijk maakt dat mensen minder angstig tijdens de behandeling voelen. Dit is een van de meest gebruikte technieken door een tandarts tijdens bewuste sedatie toegediend. Het doel van het gebruik van lachgas is om tandheelkundige angst weg te nemen, waardoor je meer comfortabel tijdens uw tandarts is in staat om uw behandeling effectief en efficiënt te voltooien.
intraveneuze (IV) Sedatie
IV sedatie leidt tot een toestand van diepe ontspanning en een gevoel van niet gehinderd over wat er om je heen gebeurt. Het begin van de actie met IV sedatie is zeer snel en de dosering kan worden aangepast aan uw individuele behoeften te voldoen. IV sedatie is zowel zeer effectief en zeer betrouwbaar.
Bent u een kandidaat?
Sedatie tandheelkunde geschikt voor mensen die een angst om naar het kantoor van de tandarts is, evenals degenen die een traumatische tandheelkundige ervaring hebben gehad. Daarnaast zijn de volgende zijn ook redenen voor het gebruik van sedatie tandheelkunde:
* Moeite om gevoelloos
* Bad gag reflex
* Zeer gevoelige tanden
* afkeer van naalden en schoten
* Afkeer van geluiden, geuren en smaken in verband met tandheelkundige zorg
* Langdurige en /of invasieve procedures
Het is belangrijk om met uw Salt Lake City sedatie tandarts te praten met betrekking tot uw tandheelkundige angsten en de beschikbare methoden om pijn en angst te verminderen. Met een goede planning en overleg zal uw tandarts een goede behandeling plan te maken, inclusief het gebruik van sedatie methoden om te controleren pijn en angst vaak ervaren.