Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Chirurgische Tmj Behandelingen In Charlotte Nc van uw tandarts

Chirurgische Tmj Behandelingen In Charlotte Nc van uw tandarts

 
kaakgewricht of TMJ is een verbinding synoviale gewricht. Deze joint op onze kaken maakt significante beweging. Hiermee zijn kaak open en dicht, uitsteken, retrude en zijwaarts bewegen. Het kaakgewricht kan worden beschadigd als gevolg van defecte tand restauraties of tandheelkundige apparatuur en parafunctionele gewoonten. Deze schade kan reversibel of irreversibel zijn.
Wat is TMJ
kaakgewricht stoornis is een gebrek dat zich ontwikkelt in de kaak. Het kan leiden tot pijn in het gelaat, hoofdpijn, oorpijn en andere vormen van popping en klikken of vergrendeling van de kaak. De aandoening kan zo ernstig zijn in sommige gevallen dat patiënten eigenlijk vinden het moeilijk om hun voedsel te eten en spreken. Of kan kaakgewricht zich eenvoudigweg manifesteert in de vorm van zeer intense hoofdpijn, of zelfs oorpijn en nekpijn. Veel mensen die hebben kaakgewricht ook ervaren kaakbeen tederheid en gevoelige tanden.
Deze symptomen zijn zeer vaak voor bij patiënten die Brux of slijpen en balde hun tanden. Als je iemand kent die hun tanden te malen 's nachts weten, kunnen ze TMJ problemen op de lange termijn te hebben.
Migraine of TMJ
kaakgewricht kan zeer ingewikkeld stoornis te diagnosticeren. Dat is omdat veel van de symptomen weerspiegelen symptomen van andere aandoeningen. Zo kan kaakgewricht patiënten hevige tandpijn hebben en in eerste instantie gaan bezoeken hun tandarts bang dat ze een holte. Wanneer de tandarts een holte niet vindt en kan de bron van de tandpijn niet vinden, dan is de volgende mogelijkheid is TMJ. Ook kan een patiënt ook klagen over zeer intense migraine, maar die migraine kan ook gewoon het gevolg zijn van kaakgewricht zijn.
TMJ behandeling betekent niet altijd een operatie. In veel gevallen zijn er verschillende chirurgische werkwijzen kunnen succesvol in het oplossen van het kaakgewricht probleem. U kunt worden verrast om te weten dat een Charlotte tandarts heeft de oplossing voor uw kaakgewricht problemen.
Niet-chirurgische behandelingen beschikbaar voor TMJ van uw Charlotte tandarts
In Charlotte NC, zal tandartsen uw migraine hoofdpijn te diagnosticeren , tand pijnen en op zoek naar de mogelijkheid van het kaakgewricht. Gelukkig kunnen veel TMJ gevallen volledig worden genezen zonder operatie.
Neem de eerste stappen in de richting van de vaststelling van uw TMJ vandaag
Charlotte NC bewoners die graag meer informatie over hoe om hulp te krijgen voor uw migraine of kaakgewricht kunnen een afspraak maken voor een onmiddellijke consult. Je hoeft niet te lijden met de pijn voor de rest van je leven. De allerbeste in TMJ behandeling beschikbaar is voor Charlotte NC bewoners, dus aarzel niet om contact op te nemen met hen.