Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Teeth Whitening Kit

Teeth Whitening Kit

 
Many mensen willen een witte glimlach, maar zijn niet bereid om het geld te gaan naar de tandarts te besteden aan de procedure gedaan. En waarom zouden ze als er minder dure middel om dezelfde resultaten? Duizenden mensen vandaag de dag gebruik maken van het bleken van tanden kits om het uiterlijk van hun glimlach te verbeteren. Voor gevoelige tanden natuurlijk niet-peroxide kits net zo goed werken als die met peroxide doen.
Zelfs als men tandheelkundige werk of ontbreekt een tand, zal dit geen invloed op het bleken van de tanden. De enige voorwaarde komt dat als je wel tandheelkundige werk, zoals facings, vullingen of kronen die niet kunnen worden gebleekt met de kits opgenomen gel. Gewoonlijk duurt het ongeveer zeven behandelingen merkbaar de kleur van iemands tanden, maar resultaten zijn te zien in slechts twee behandelingen met een whitening kit. Veilige en effectieve manieren om tanden witter te maken thuis, zonder risico's of vervelende bijwerkingen, bezoek TeethWhiteningKits2You.co.uk de kits bevatten een dienblad en gels aan de slag met.
Hoe gaat het eigenlijk al uw tanden witter? Gebruik natriumperboraat, omvatten de gel wordt geplaatst in een lade. Een chemische reactie in de gel als natriumperboraat breekt die zuurstof produceert. De zuurstof oxiden vervolgens de vlekken op de tanden en verlaat de witte kleur achter de geoxideerde vlek. Er is geen effect op de tand of het tandglazuur.
Het gebruik is een eenvoudig proces. Het is altijd aanbevolen dat je tanden worden geborsteld en flossed voordat u een tanden whitening product om ervoor te zorgen dat de vlekken zijn de enige dingen worden gewit. Naar aanleiding van die plaats de gel in de lade niet te vol de bakken; Ze mogen alleen worden halfvol wanneer de gel wordt geplaatst in de lade. Normaal gesproken duurt het slechts een halve milliliter om dit te bereiken.
Vervolgens plaatst u voorzichtig de trays in de mond om ervoor te zorgen dat ze zijn over de tanden. Een eventueel overschot dat morsen uit de lade moet zorgvuldig verwijderd en niet uitgewist worden overgelaten om te zitten op het tandvlees. Vanaf daar, het is gewoon een kwestie van wachten. Het meeste werk is gedaan binnen een uur of zo, hoewel de resultaten sneller door het verlaten van de bakken voor meer kunnen worden bereikt. Voor het eerst gebruikt, wordt aanbevolen dat de lade is achtergelaten in de mond voor een half uur tot een uur om te zien of er een gevoeligheid voor het product zal zijn.
Als een LED blauw of laserlicht wordt opgenomen in de kit gebruiken voor één of twee tien minuten sessies. Dit activeert de chemische snellere en betere resultaten. Zodra de behandeling is voltooid aanbevelingen geadviseerd dat eten en drinken worden vermeden gedurende ten minste vijftien minuten tot een half uur zoals het tandenpoetsen opnieuw geadviseerd worden gedurende ten minste een half uur. In sommige gevallen is het verlaten van de gel om 's nachts te werken wordt aanbevolen in de instructies die bij uw tanden bleken kit, maar dit kan niet nodig zijn.
Afhankelijk van hoe goed je zorg voor uw tanden te nemen na de behandeling zodra de whitening volledig is afgerond sommige whitening kan duren twee tot drie jaar.