Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Zeven vragen en antwoorden op een tandheelkundige behandeling

Zeven vragen en antwoorden op een tandheelkundige behandeling

 
Basis tandheelkundige zorg gaat poetsen en regelmatig flossen je tanden, het zien van uw tandarts en /of mondhygiënist voor een regelmatige check-ups en reinigingen, en het eten van een mond-gezonde voeding, dat voedingsmiddelen met een hoog in volle granen betekent, groenten en fruit en zuivel products.Seven van de belangrijkste vragen met de antwoorden die cruciaal kan zijn voor het maken van up your mind naar de juiste tandheelkundige zorg india zijn:?
Hoe kan een goede mondhygiëne worden beoefend < br />
een goede mondhygiëne is onmisbaar voor u om een ​​perfecte glimlach te bereiken. Het is zeer belangrijk om een ​​goede tandzijde, eersteklas tandpasta en een goede kwaliteit tandenborstel elke twee maanden vervangen gebruiken. Als een deel van uw geschikte tandheelkundige zorg india Het is ook raadzaam om mond-wash regelmatig toe te passen, dat kan in het algemeen u helpen gingivitis te voorkomen. Misschien wilt u uw tandarts te zien voor een jaarlijkse check-up, en een professionele behandeling mondhygiëne een keer uitgevoerd of twee keer per jaar zou kunnen blijken cruciaal te zijn. Plan uw mondhygiëne sessie van vandaag, en je hebt je onplezierige tandsteen deposito's zo snel verwijderd als possibleas een deel van uw tandheelkundige zorg india!
Waarom is het de moeite waard uw ontbrekende tanden vervangen?

Het vervangen van ontbrekende tanden zo snel mogelijk is van vitaal belang. Afgezien van esthetische problemen, kunnen ontbrekende tanden spijsverteringsstoornissen, omdat u uw voedsel niet goed kan kauwen, en grotere stukjes van eten ernstig zou kunnen overweldigen uw maag veroorzaken. Ontbrekende tanden kan de bestaande tanden te verschuiven en helling naar de kloof. Tanden in de tegenovergestelde kaak, over het gat, kan meer groeien omdat er geen tegengestelde tanden te bijten tegen, en houd ze op hun plaats. Ontbrekende tanden kunnen worden vervangen door de meest moderne implantaten, bruggen en gecombineerde restauraties. Neem contact op met een tandarts, die u informeren over uw tandheelkundige zorg india.
Wat is tandsteen en wat tandheelkundige problemen kunnen veroorzaken?
Tandsteen ontwikkelt zich door de verkalking van de plaque op de tanden. Tandsteen bevat een grote hoeveelheid bacteriën die tandvlees bloeden, periodontale ontsteking of gingivale necrose kan veroorzaken in het ergste geval als niet verwijderd. In de laatste fase van het tandvlees necrose uitgegroeid tot de tanden zo los dat ze vallen uit of moeten worden gehaald.
Wat moet u weten over tandheelkundige anesthesie en sedatie?
Dental anesthesie en sedatie worden uitgevoerd door een anesthesioloog en anesthesiologie assistent bij een tandheelkundige kliniek. Vóór de behandeling moet de patiënt in een algemene gezondheid vragenlijst die vervolgens geëvalueerd te vullen. Na deze een anesthesioloog een onderzoek uitvoert, beoordeelt de risico's, en als je gezondheid blijkt voldoende te zijn, kan de behandeling worden uitgevoerd als een deel van uw tandheelkundige zorg india
uitgevoerd Wat moet er gedaan worden na de tandheelkundige behandeling?
Bij aflevering van de tandarts geeft je gedetailleerde instructies zorg, zodat u zo lang mogelijk te kunnen genieten van de voordelen van uw tandheelkundige zorg india. Het is van vitaal belang om een ​​uitstekende mondhygiëne te oefenen, en aan de rechterkant tandzijde, een goede kwaliteit tandenborstel en tandpasta als een deel van uw tandheelkundige zorg india regime kiezen. Het is ook raadzaam om mond-wash regelmatig toe te passen, dat kan in het algemeen u helpen gingivitis te voorkomen.
Een tandarts zou blij zijn om u te helpen de ideale tandenborstel, tandpasta en tandzijde voor je kiezen, die u kunt proberen en kopen bij een tandheelkundige clinic.You wordt aangeraden om uw tandarts te zien voor een jaarlijkse check-up, en te zorgen voor een professionele behandeling mondhygiëne of twee keer per jaar als een belangrijk onderdeel van uw tandheelkundige zorg india regime uitgevoerd.

Wat te doen als voedsel zit vast tussen je tanden?
Indien mogelijk afzien van het gebruik van een tandenstoker of een voorwerp dat lijkt geschikt te zijn, en proberen om het stuk van voedsel te verwijderen met flosdraad. Eten gevangen tussen je tanden kan ertoe leiden dat uw tanden verval; Daarom is het raadzaam om een ​​tandheelkundige check-up regelmatig als een deel van uw tandheelkundige zorg india.
Wat te doen als uw tanden zijn gevoelig voor kou en zoet voedsel?

Tandbederf veroorzaakt vaak dergelijke symptomen dus is het belangrijk om uw tandarts te zien voor een grondige check-up. In het geval van baarmoederhalskanker overgevoeligheid kan je het gevoel alsof je tanden zijn koud. Met behulp van enkele speciale tandpasta voor gevoelige tanden regelmatig is de eenvoudigste manier om dit probleem te behandelen. Als dit een oplossing voor uw probleem niet voorziet, kan een tandarts speciale beschermende coating aan te brengen op uw tanden, die cervicale overgevoeligheid voor een half jaar zal voorkomen. In het geval van cervicale cariës een speciaal type vulling wordt gebruikt om een ​​cervicale vulling die overeenkomt met de kleur van uw tanden als ingrediënt voor uw tandheelkundige zorg india te bereiden.