Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > How To Get A White Smile In West Haven En Milford, Connecticut

How To Get A White Smile In West Haven En Milford, Connecticut

 
Teeth whitening systemen worden momenteel overal geadverteerd. U waarschijnlijk al gemerkt dat bijna elke tandartspraktijk heeft een teken dat professionele bleken van tanden diensten. Terwijl u misschien op zoek naar een tanden whitening product, bent u waarschijnlijk niet zeker welke het beste is. Misschien bent u ook zoeken op het internet voor het bleken van tanden beoordelingen.
vinden van de beste tanden bleken systeem
Een methode die je zou willen kijken naar, terwijl het doen van uw onderzoek is de BriteSmile systeem genaamd. Terwijl de meeste whitening technieken nemen twee weken tot een maand te voltooien, met BrightSmile, kunt u uw tanden witter effectief in slechts een uur. Bovendien, als u een inwoner van het West Haven en Milford, Connecticut gebied, kunt u profiteren van de deze tanden whitener systeem neem contact op met uw lokale cosmetische tandarts.
Waarom is de BriteSmile systeem anders? < br /> uiteraard, als je op zoek bent naar de veiligste en meest effectieve tanden whitener beschikbaar, uw verstandigste manier van handelen is om een ​​professionele cosmetische tandarts te bezoeken. Hoewel het waar is dat goedkoper is over-the-counter opties gebruik van dezelfde basisingrediënt, een lage concentratie van waterstofperoxide, over de toonbank methoden zijn meestal verwaterd versies van wat er beschikbaar is professioneel. Winkel koopt tandenbleekwaters langer duren om je tanden witter te maken en ze kunnen niet de kwaliteit van de resultaten die u zoekt te bereiken.
Aan de andere kant, de BriteSmile systeem, toegediend in-kantoor op cosmetisch tandarts kantoren over de hele wereld, is een krachtiger en snellere methode voor het bleken van tanden. Deze ervaring gaat uw tandarts het aanbrengen van een gel om je tanden. Deze gel wordt vervolgens geactiveerd met een speciale blauw licht gedurende 20 minuten. Het is een ontspannen en volledig pijnloos ervaring om je tanden witter te maken met BrightSmile.
meeste patiënten liggen en naar muziek luisteren of televisie kijken terwijl ze wachten. Het blauwe licht proces wordt nog twee keer herhaald voordat u naar huis gaat met een dramatisch stralende glimlach. U ontvangt ook voor en na foto's die uw resultaten bewijzen zodat u uw eigen tanden kunt schrijven bleken beoordeling.
voordelen van BriteSmile tanden whitening systeem
Het grootste ding over dit systeem is dat er geen rommelige het bleken van tanden trays die je mee naar huis nemen en laat in je mond gedurende 30 minuten per dag. Niet alleen dat, maar dit is meer effectief in het bleken van uw tanden. Thuis kan whitening trays een tijd inzet van maximaal 66 uur te betrekken, en ze gemiddeld slechts 6 tinten lichter. Anderzijds, dit whitening systeem gemiddelde resultaten van 8 tinten lichter. Tanden bleken beoordelingen mee eens, BriteSmile is de snelste en meest effectieve tanden whitener beschikbaar.
Niet alleen is dit effectief in slechts een uur, het is ook zacht en veilig voor gevoelige tanden. Als gevolg van het gepatenteerde proces blauw licht, om je tanden witter BriteSmile hoeft niet te hoge concentraties waterstofperoxide te gebruiken, dat kan soms leiden tot gevoelige tanden. Daarom, als je een gevoelige tanden, kan dit enkel de tanden whitener voor u.
Nadelen van BriteSmile tanden whitening systeem
Als u van plan bent om dit soort systeem, klaar om te zich bewust zijn van de mogelijke risico's en nadelen. Een groot nadeel is de kostprijs. Ontegenzeggelijk, kunnen veel patiënten andere opties overwegen als ze de kosten van dit systeem te horen. Bovendien, alleen bepaalde opgeleid West Haven en Milford, Connecticut kunnen tandartsen deze procedure te doen.