Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Nieuwe technologie biedt een verbeterde behandelingsmogelijkheden voor Tmj Disorders

Nieuwe technologie biedt een verbeterde behandelingsmogelijkheden voor Tmj Disorders

 
Have u ooit geleden aan de kaak band, of hoofdpijn? Interessant genoeg is, kan je hoofdpijn of kaak pijn te maken hebben met uw tandheelkundige gezondheid. Als u een slecht uitgelijnde hap of ontbrekende tanden, kan gezondheidsproblemen zoals frequente hoofdpijn of kaakpijn meer uitgesproken worden. Deze pijn kan vaak optreden omdat je kaakspieren harder werken om je tanden bij elkaar te brengen, die vervolgens belast de omliggende kaakspieren-oorzaak is van uw pijn of ongemak. Als u last heeft van deze symptomen, kunt u lijdt aan een TMJ stoornis, dat is een pijnlijke aandoening die wordt vaak verward met die terugkerende hoofdpijn en kaakpijn.
De kaakgewricht zijn de punten waar de onderkaak bevestigd aan de schedel, en behoren tot de meest complexe gewrichten in het menselijk lichaam. Als je kaak klikt of knalt, kan dit een teken zijn van TMJ stoornis. Gezamenlijke radio- is een van de meest bekende tekenen van TMJ aandoeningen. TMJ symptomen zijn onder meer: ​​
* klikken en /of moeilijkheden bij het openen en sluiten van uw mond
* Frequent hoofdpijn
* Nek en /of pijn in de schouder
* Gevoelige tanden wanneer geen gebitsproblemen kan worden gevonden
* Jaw pijn of stijve kaak bij het kauwen, bijten, eten of gapen
* Oorpijn zonder een infectie
Tussen de vijf en tien procent van de Amerikanen lijdt aan TMJ symptomen die zekere behandeling vereisen.
K7 TMJ Diagnostic System
De K-7 Evaluatie System biedt uw tandarts met drie technologieën voor het meten, weergeven en opslaan van objectieve gegevens over de fysiologische en anatomische positie en de functie-kaak-tracking , elektromyografie en gezamenlijke echografie. Deze gegevens verbetert uw tandarts diagnostiek en behandeling overwegingen met informatie niet eerder beschikbaar.
De K7 Evaluatie System wordt geleverd in een compacte behuizing die in de USB-poort van vrijwel elk type PC computer, desktop of laptop kan worden aangesloten. Omdat dit toestel is klein en draagbaar, kan uw tandarts in Honolulu het systeem voor gemakkelijk transport snel te slaan. Deze zeer gespecialiseerde apparaat is het toppunt van diagnostische technologie, en wordt gebruikt in neuromusculaire tandheelkundige ingrepen. K7 evaluatiesysteem wordt gebruikt zoals kaken van een patiënt verplaatst analyseren, leest spieractiviteit niveaus gezichts- en kaakspieren, en identificeert geluiden van kaakgewrichten.
In staat zijn om een ​​nieuwe kaak positie te vinden, kan uw Honolulu tandarts om te voorkomen dat patiënten uit slijpen, met migraine, het breken van de tanden, die nek of andere spierpijn, stoppen beltoon van de oren, stop vertigo, en mogelijk te elimineren TMJ pijn. Met de K7 Evaluation System, zal uw tandarts te werken aan comfort aan een persoon kaken te brengen, in de hoop om hen te voorzien van meer comfort en functionaliteit.
J5 Myo-beeldscherm
De J5 Myo-beeldscherm is de laatste in een reeks van producten met een geschiedenis van meer dan 35 jaar klinische effectiviteit. Het wordt gebruikt om u te voorzien van vier stimulatie kanalen, elk links en rechts paar met eigen controles. De J5 biedt de mogelijkheid om vier spieren locaties tegelijk te stimuleren, die helpt om werkzaamheid van de behandeling te verbeteren en bespaart tijd voor u en uw tandarts.
Met de J5 Myo-monitor, gecontroleerde, is regelmatig, bilateraal stimulatie geleverd aan ontspanning van de spieren, verhoogde bloedcirculatie en een groter bereik van de beweging te bieden. Het is het enige instrument in zijn soort dat ware bilaterale, simultane stimulatie levert en is nuttig in het kantoor van de procedures voor occlusale aanpassingen en beet registratie voor kunstgebitten en wederopbouw, evenals TMJ dysfunctie en geassocieerde pijn.
Fabrication van Customized Occlusal Guards
temporomandibulair stoornissen (TMD) kunnen leiden tot ongemak in de spieren van de kaak gewrichten. Custom-fit occlusale bewakers werken om spierspasmen te verminderen en kan destructief gedrag zoals klemmen en /of malen die kunnen bijdragen aan het hoofd, de nek en kaak pijn te elimineren. Uw tandarts kan zowel zachte als harde acryl bewakers te maken, afhankelijk van uw individuele situatie TMD. Wanneer u een gebitsbeschermer 's nachts te dragen, zijn je tanden beschermd door de heldere, acryl, die is gevormd om perfect te dekken je tanden. Dit materiaal werkt om schade, waaronder afschilfering of krassen van tanden, alsmede de fysieke pijn die kenmerkend begeleidt het slijpen en klemmen te voorkomen.
Praat met uw tandarts Honolulu vandaag om meer over TMJ stoornissen en hoe ze kunnen van invloed zijn op uw gezondheid te weten komen. Uw tandarts zal helpen om een ​​einde te maken aan uw kaak pijn en hoofdpijn.