Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Als je ouder wordt, Dont overslaan Belangrijke Dental Health Care

Als je ouder wordt, Dont overslaan Belangrijke Dental Health Care

 
Voortschrijdende leeftijd zet veel senioren op risico voor een aantal mondelinge gezondheidsproblemen. Zelfs als je in begeleid wonen, is het toch belangrijk om een ​​goede tandheelkundige behandeling voor zowel uw mondelinge en de algehele gezondheid te beschermen te behouden. Hoewel leeftijd op zich is niet een dominant of enige factor bij het bepalen van mondgezondheid, is het nog steeds belangrijk om mondelinge gezondheid te behouden op elke leeftijd. Als je ouder wordt, bepaalde medische aandoeningen, zoals artritis, kunnen maken borstelen of je tanden flossen moeilijk, of zelfs onmogelijk, om te presteren. Sommige medicijnen kunnen zelfs invloed hebben op de mondgezondheid en kan een verandering in uw tandheelkundige behandeling noodzakelijk maken. Door het begrijpen van uw mondgezondheid als senior, kun je jezelf beter te beschermen tegen tandheelkundige ziekte.
voorkomende complicaties in Senioren
Als je ouder wordt, bent u in gevaar brengen voor een aantal van de mondgezondheid complicaties, waaronder donkere tanden. Donkere tanden veroorzaakt, ten dele, door veranderingen in dentine, het botachtige weefsel dat het tandglazuur grondslag ligt. Deze veranderingen kunnen optreden van een levensduur van de consumptie-vlekken veroorzaken voedingsmiddelen en dranken.
Senioren kunnen ook de ontwikkeling van een droge mond, die wordt veroorzaakt door een verminderde speekselproductie. Wanneer een persoon ervaart verminderde speekselvloed, kan dit een gevolg van kankerbehandelingen die straling gebruiken om het hoofd en nek, en bepaalde ziekten en medicijnen bijwerkingen. Andere complicaties zijn:
* Verminderde smaakzin
* Root verval
* Tandvleesaandoeningen
* Tooth verlies
* Ongelijke kaakbeen
* -prothese-geïnduceerde stomatitis
* Lijster
mondhygiëne Tips
met het oog op een goede mondgezondheid te behouden, is het belangrijk te poetsen en flossen je tanden dagelijks. Plaque kan opbouwen snel op de tanden van de senioren, vooral als mondhygiëne wordt verwaarloosd. Verwaarlozing van uw mondhygiëne regime kan ook leiden tot tandbederf en tandvleesaandoeningen. Voor een goede mondgezondheid te behouden, is het belangrijk dat iedereen-ongeacht leeftijd tot de volgende:
* Brush twee keer per dag in het minst met fluoride tandpasta
* Floss dagelijks verwijdert tandplak en voedsel uit gebieden de tandenborstel niet kan bereiken
* Bezoek uw tandarts in Rochester voor een regelmatige schoonmaak en examens
* Antibacteriële mondwater kan ook helpen om bacteriën die ervoor zorgen dat tandplak en tandvleesaandoeningen

een uitstapje maken naar de tandarts
bij een bezoek aan de tandarts in Rochester Hills, zal uw tandarts een grondige geschiedenis en tandheelkundige examen af ​​te ronden. Enkele van de vragen die kunnen worden gesteld tijdens een tandheelkundige geschiedenis omvatten:
* De datum van uw laatste tandartsbezoek en reden
* Als u wijzigingen in uw mond
hebben gemerkt * Als u alle losse of gevoelige tanden hebben gemerkt
* Als u problemen ondervindt bij het proeven, kauwen, of slikken
* hebben gemerkt Als u pijn, ongemak, zweren hebben ervaren, of een bloeding in je mond < br /> * Als u eventuele klontjes, builen of zwellingen in uw mond
Tijdens het mondelinge examen hebben gemerkt, zal uw tandarts uw gezicht en hals, uw beet, je kaak, uw lymfeklieren te controleren en speekselklieren, je innerlijke wangen, tong en andere inwendige oppervlakken, en je tanden.
Praat met uw tandarts in Rochester Hills voor meer informatie over hoe goed zorg voor uw tanden als je ouder wordt. Vergeet niet, behoud van een goede mondhygiëne dagelijks is essentieel voor een gezonde glimlach voor een mensenleven.