Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Het verschil tussen Bonded fineer en Porcelain Veneers

Het verschil tussen Bonded fineer en Porcelain Veneers

 
Imagine zien van uw tanden te zetten grijs uit het gebruik van antibiotica voor een lange periode van ziekte. Dat is het effect van tetracycline - een ingrediënt in antibiotica - op email. De vlekken ontwikkelen zich in de tand tegenstelling tot de vlekken veroorzaakt door cafeïne en nicotine, dat slechts over het oppervlak van de tanden te vormen. Tetracycline vlekken zijn niet verwijderd kan worden door middel van het bleken ongeacht hoe sterk de tandheelkundige-grade peroxide gel is en of het bleken effect wordt versneld door middel van laserlicht of UV-lamp. De enige manier om dit tandheelkundig probleem op te lossen is om tandheelkundige veneers om een ​​deel van het glazuur structuur te verwijderen en bedekken het gehele oppervlak met composiet gemaakt om te kijken als een deel van de tand.
Patiënten met gevoelige tanden en tandvlees of peroxide-resistente tetracycline vlekken kiezen voor tandheelkundige veneers als een langduriger tandheelkundige oplossing om diep verkleurde tanden. De meeste fineer samengestelde vormen, welke hars om de gereconstrueerde glazuur binden aan de betrokken dentine. In zekere zin deze procedure blijft de oorspronkelijke structuur van het gebit. Anders kan het ontbreken van de tanden leiden tot foutieve uitlijning in de kaak en fantoompijn.
Bonded of composiet veneers worden gedaan in een enkel bezoek. Deze tandheelkundige veneers kost minder, rond de $ 250 voor elke tand, en de laatste vijf tot zeven jaar. Ze fix afgestoken, gebarsten, misvormde, uitgelijnd, of sterk verkleurde tanden. Echter, kunnen deze niet worden gedekt door uw tandheelkundige gezondheid verzekering, want dit is slechts een cosmetische oplossing. Het maakt niet medisch een infectie in uw wortelkanaalbehandeling of een verwonding aan uw kaakbeen en tanden te verhelpen. Om zeker te zijn, raadpleeg dan uw tandarts op Brisbane lach Centrum voor de volledige lijst van tandheelkundige afwijkingen in aanmerking komen voor tandheelkundige verzekering.
Ter vergelijking, die porseleinen veneers langer duren dan louter gebonden degenen. Porselein niet chip of gemakkelijk te kraken van druk of plotselinge schokkende bewegingen. Het materiaal niet gemakkelijk ook vlekken. Hoewel de gemiddelde porseleinen veneers kosten rond de $ 900 op zijn minst, het kan duren tot vijftien jaar. In tegenstelling tot samengestelde types, de installatie van porseleinen veneers duurt twee bezoeken aan de tandarts. Als u overweegt porseleinen veneers in Brisbane, bezoek of bel de tandheelkundige specialisten van Brisbane Smile Centre voor een afspraak.
Composiet voor gelijmde fineer wordt eerst toegepast op de resterende tandweefsel voordat de tandarts beeldhouwt en schimmels met de hand de grootte, vorm en uitzicht aan het overige van de tanden. Daarentegen worden porseleinvernisjes gereconstrueerd buiten de kliniek. Een ervaren keramist herschept de tand op basis van foto's of computer afbeeldingen door de tandarts om hem gezonden. Eenmaal gedaan, de patiënt terug voor een fitting. Wijzigingen worden snel toegepast totdat de patiënt comfortabel voelt het dragen van die porseleinen veneers.