Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Veilige toepassing van waterstofperoxide voor Teeth Whitening

Veilige toepassing van waterstofperoxide voor Teeth Whitening

 
kan Waterstofperoxide normaal gesproken aan het bleken van tanden producten. Fabrikant van over de hele wereld gebruiken de stof op hun producten omwille van zijn efficiëntie. De stof werd bewezen al jaren om verkleuring effectief te behandelen op het oppervlak van de tand. De tandheelkundige gebruik van peroxide is gebruikt door mensen over de hele wereld. De stof is opgebouwd uit gecombineerde twee atomen van zuurstof en twee atomen waterstof. Het resultaat lijkt op water, maar het heeft krachtige oxiderende vermogen. Vanwege de betrouwbaarheid wordt nu gebruikt in zowel tandheelkundige en medisch gebied. Aanvankelijk werd peroxide alleen gebruikt voor het doel van het reinigen van medische instrumenten en gebieden. Het werd ook veel gebruikt voor het verwijderen van verf. Ach, wetenschapper ontdekte dat deze stof meer kan doen. Weet u dat haar bleken de producten ook bestaan ​​van waterstofperoxide? Ja inderdaad. Het is een veelzijdige chemische stof die vele toepassingen heeft.
Als het gaat om het bleken van tanden, de functie van waterstofperoxide begint wanneer de chemische bindingen te breken uit elkaar en houdt in de pigmenten op het oppervlak van de tand. Deze stof heeft geen actie te ondernemen als het nog niet is gecombineerd met water of een andere vloeistof gewoon, net als je speeksel. De penetratie op het oppervlak van de tand begint enkele seconden nadat het speeksel en waterstofperoxide voldaan. Peroxide heeft geen schurende maar het brengt schade uit eigen wanneer het verkeerd wordt gebruikt. Mensen moeten weten dat deze verbinding glazuur kunnen aantasten wanneer misbruik. Het kan ook irriteert het tandvlees en veroorzaken blaren. Bij het hanteren van iets dat deze stof bevat, moet men tot wassen met water onmiddellijk na de gestelde termijn van het regime is voorbij.
Waterstof-peroxide kan gebruik door zich op voor het bleken van tanden zijn. Sommige mensen zou het gemengd met water, gorgelen vervolgens in hun mond. Het regime wordt regelmatig gedaan totdat de gewenste kleur van de tanden wordt bereikt. Er zijn ook mensen die de stof zullen mengen met zuiveringszout. De combinatie zal veranderen in pasta die u kunt borstel op je tanden. fijne korrel zuiveringszout zal borstel uit het vuil tussen je tanden, terwijl de stof werkt als een efficiënte witten van tanden. Gels, strips en trays die worden gebruikt door velen hebben peroxide ook.
Het wordt normaal gesproken niet aanbevolen voor degenen die gevoelige tanden aan een waterstof-peroxide-gebaseerde producten te gebruiken. In deze zaak, wordt u voorgesteld om lage concentratie van peroxide te gebruiken om jezelf weg te houden van het gevaar dat de stof kan brengen om je tanden. Degenen die sterke dentale structuren kunnen hoge sterkte van peroxide maar de concentratie mag niet meer bedragen dan 30%. Men moet niet vergeten dat 30% van de peroxide alleen is gemaakt voor tandheelkundige kliniek-doeleinden. Goede zaak over-peroxide-gebaseerde oplossingen en producten is dat ze gemakkelijk te vinden. Ze kunnen te goedkoop zijn. Zelfs plain peroxide zijn verkrijgbaar in de supermarkt voor een dollar of twee.