Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Behandelingen en mythen van Tanden Whitening

Behandelingen en mythen van Tanden Whitening

 
We willen allemaal een heldere, witte glimlach, met de dure laser bleken van tanden procedures bij de tandarts 'kantoren, veel mensen wenden zich tot een DIY (do it yourself) programma. In de afgelopen jaren, lijkt het alsof is er een trend in de richting van in huis behandelingen voor het bleken van tanden.
of het nu 's als gevolg van de explosie van de celebrity cultuur of de toenemende focus op zoek en je goed voelen, het bleken van tanden is zeker een populair onderwerp van het gesprek. Er is dus een heel nieuw ras van cosmetische tandarts Vancouver paddestoelen uit de grond omhoog snel en biedt een verscheidenheid aan het bleken van tanden diensten tegen hogere prijzen dan de doe-het-programma's.
Vanwege de hoge kosten van de laser het bleken van tanden in Vancouver , veel whitening kandidaten proberen take home remedies om wittere tanden te krijgen. In het algemeen zal huis kits een van de volgende oplossingen als het actieve bestanddeel gebruikt om tanden witter:. ''
"Gebruik van waterstofperoxide Een oplossing van waterstofperoxide helpt oppervlak vlekken verwijderen, helpt te fleuren, verlichten en uw tanden witter. het enige probleem met deze methode is dat, hoewel het je tanden witter, de aanvraag methode heeft potentieel voor bleekwater te lekken naar de mond en tandvlees.
"Use carbamide peroxide gel. Volgens de gevoeligheid en de kleur van de tanden een tandheelkundige lade bestaande uit carbamide peroxide gel wordt gebruikt. U deze trays dragen gedurende 1-2 uur per dag, afhankelijk van de concentratie, tot het gewenste resultaat wordt bereikt. Maar deze methode is lastig als het werkt op de gevoeligheid en de kleur van de tanden, zoals gedefinieerd door u.

Er zijn nogal wat mythes als het gaat om het bleken van tanden. Laten we eens een kijkje bij enkele van de meest voorkomende mythen rondzweven.
"Whitening behandelingen zijn pijnlijk. Als u gevoelige tanden dan kan sterke whitening gels wat irritatie veroorzaken. In dat geval kunt u terecht voor lage sterkte whitening gels en de procedure moet pijnvrij "Baking soda" vooral als je een tandarts in Vancouver.
consult "kan je tanden witter te maken. Baking soda kan wat oppervlakkige verkleuring van de tanden verwijderd, maar het won 't witter de tanden.
"Citroensap en zout kan je tanden witter te maken. Deze methode wordt niet aanbevolen omdat het regelmatig te wrijven op je tanden zal het glazuur beschadigen.
"Professional whitening geeft betere resultaten. Het gaan naar een professionele tandheelkundige kliniek voor whitening zal tegen een vergoeding te komen en meestal de behandeling omvat een onderhoud mee naar huis nemen bleken van tanden kit. Ze zijn ook vaak gebruik van speciale lasers in combinatie met whitening gels te helpen versnellen van de resultaten.
"whitening kan worden gedaan op elke leeftijd. Het bleken van tanden worden niet aanbevolen voor mensen onder de leeftijd van 18. Dit zorgt ervoor dat het glazuur wordt niet beïnvloed.
toegenomen bewustzijn is zeer belangrijk wanneer een persoon probeert zulke dingen uit te voeren door hem /haar. Het is ook raadzaam om een ​​cosmetische tandarts Vancouver raadplegen; dit zal u helpen om de gewenste resultaten te krijgen sneller en zonder nadelige gevolgen voor je tanden.