Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Senioren en Oral Health-begrijpen hoe de zorg voor Your Smile als je ouder wordt

Senioren en Oral Health-begrijpen hoe de zorg voor Your Smile als je ouder wordt

 
Door de oprichting van een goede mondverzorging, kun je blijven lachen goed met pensioen. Velen denken dat tandverlies is een onvermijdelijk onderdeel van het ouder worden, maar dit is niet het geval. Met een goede mondverzorging kunt u uw tanden te houden voor het leven en gezond te blijven als je ouder wordt. Als je ouder wordt, uw tandheelkundige behoeften beginnen te veranderen en steeds meer gespecialiseerde, waardoor regelmatige bezoeken aan de tandarts nog belangrijker dan ooit tevoren. Het is belangrijk om op te letten voor de volgende veel voorkomende problemen, als je ouder wordt:
* Gum (parodontitis) ziekte
* Root cariës (verval)
* Mondkanker
* Droge mond
* Moeilijkheid poetsen en flossen
* Limited tandarts toegang
onderhouden van een goede mondverzorging
dagelijks poetsen en flossen van uw natuurlijke tanden is essentieel voor het behoud van hun gezondheid. Plaque bouw je snel op je tanden, vooral als mondhygiëne wordt verwaarloosd, en kan leiden tot tandbederf en tandvleesaandoeningen. Om een ​​goede mondgezondheid te behouden, is het belangrijk dat u:
* Brush twee keer per dag
* Floss dagelijks
* Bezoek uw tandarts in Amarillo voor een regelmatige schoonmaak en examens

Als u een senior op weg naar een controle, uw tandarts moet een grondige geschiedenis en tandheelkundige examen te voeren. Enkele veel voorkomende vragen die uw tandarts zou kunnen stellen:
* De geschatte datum van uw laatste tandheelkundige bezoek en de reden voor het bezoek
* Als u wijzigingen in uw mond
hebben gemerkt * Als je verliest of gevoelige tanden hebben gemerkt
* Als u problemen proeven hebben gemerkt, kauwen of slikken
* Als u pijn, ongemak, zweren of bloeding in uw mond
* Indien u bulten, hobbels hebben gemerkt of zwelling in de mond
Understanding tandvleesaandoeningen
Omdat de vroegste stadia van tandvleesaandoeningen zijn omkeerbaar, is het belangrijk om het te vroeg op spotten. Gum ziekte is een potentieel ernstige aandoening die mensen van alle leeftijden kunnen beïnvloeden, maar vooral degenen die ouder zijn dan de leeftijd van 40. Het is een ontsteking van het tandvlees die kan evolueren tot op het bot, dat omringt en ondersteunt je tanden aantasten. De bacteriën in tandplak, die kan opbouwen als het niet goed door dagelijks poetsen en flossen, oorzaak tandvleesontsteking wordt verwijderd. Als ontdekt in een vroeg stadium, kunnen tandvleesaandoeningen worden teruggedraaid, waardoor het van vitaal belang voor u om uw tandarts te bezoeken maakt onmiddellijk als u één van de volgende symptomen opmerkt:
* rood, gezwollen of gezwollen tandvlees
* Bloeden tandvlees bij het poetsen en flossen
* tanden die langer verschijnen als tandvlees hebben teruggetrokken
* Gums dat vanaf uw tanden hebt gescheiden, het creëren van een pocket
* Veranderingen in de manier waarop uw tanden fit samen bij het bijten
* Pus tussen de tanden en het tandvlees
* Constant slechte adem of een slechte smaak in je mond
Naarmate we ouder worden, diverse kwesties die onze mond van invloed kunnen verhogen of verergeren , waardoor het nog belangrijker om bewust te zijn van de voorwaarden in verband met de vergrijzing die van invloed kan uw mondgezondheid. Bezoek uw tandarts regelmatig voor routine check-ups en reinigingen om de gezondheid van uw tanden en tandvlees te garanderen. Vergeet niet, kan een goede mondzorg invloed op uw algehele gezondheid als goed, dus zorg ervoor dat een goede mondhygiëne routine in aanvulling op regelmatige bezoeken aan uw tandarts in Amarillo te handhaven.