Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Waterstofperoxide Teeth whitening Whitening

Waterstofperoxide Teeth whitening Whitening

 
Tooth is een veel voorkomende procedure gemaakt door tandartsen. Children's tanden zijn doorgaans helderder dan individuen van de volwassen, omdat als een persoon leeftijdsgroep iemands tand donkerder als gevolg van de wijzigingen in de minerale structuur van de tanden. Het glazuur vermindert poreus en de tanden ook worden gekleurd door voedingsmiddelen, tabak, bepaalde geneesmiddelen, en andere microbiële pigmenten.
U vele technieken om tanden witter bijvoorbeeld bleken strips, laser te vinden bleken, bleken gel en natuurlijke bleken. Peroxide tanden bleken is een geliefd zelfgemaakte methode die meestal wordt gemaakt met behulp van bleken gels in de richting van de tanden met behulp van dunne guard trays.
Peroxide tanden bleken kan worden bereikt tijdens het gebruik van oxidatiemiddel peroxide of het bleken van tanden gel te verlichten de kleur van de tand. Haar oxiderende eigenschap werkt als een bleekmiddel wanneer deze gebruikt worden in tanden bleken. Het is ook aanwezig in tandpasta, mond wast, en desinfectiemiddelen.
Hyrdogen Peroxide is een van de meest zeer reactieve chemische stoffen industrieel en ook thuis gebruikt. Bestaat uit waterstof en zuurstof en wordt vaak gebruikt als bleekmiddel. Veel mensen ook gebruik het als een huis antiseptische plus wat er gebruik van maken om hun tanden witter te maken.
Het is zeer redelijk te vatten hoe groter de kracht van peroxide in een carbamide peroxide gel, hoe helderder dat de tanden zal worden. Helemaal waar niettemin deze chemische stof kan zijde nasleep in je tanden en rondom gezondheid dat de redenen voor grotere bezorgdheid over de tijd kan worden.
De beste en gebruikelijke neveneffect is overdreven gevoelige tanden. Bovendien kan het irritatie voor nicotine tanden en tandvlees. Echter, je moet gewoon volg de aanwijzingen op de juiste, er is niet veel te worden bezorgd over. Langs kant effecten van peroxide vaak tijdelijk worden als deze chemische stof is voorzien van een zeer korte bestaan.
Bij het gebruik van peroxide tanden bleken, zult u de gevoeligheid samen met een klein ongemak in het bijzonder in uw nicotine tandvlees ervaren. Dit zal echter niet lang gevoeligheid wanneer het peroxide oplossingen gewassen van tanden.
Een alternatieve keuze voor bleken van tanden met deze stof is met een over-the counter tanden bleken oplossing die gebruik maakt tanden gel en /of peroxide in de formulering. Het product, zoals trays, gels en strips hebben de neiging leuker om gebruik te maken en zorgen voor een snellere en meer duurzame effecten.
Peroxide gebruik in whitening items blijft door de ADA (ADA) worden toegestaan. Daarom moet je niet van stress moet je beginnen met het doorlopen van ongemak of irritatie in uw nicotine tandvlees en tanden. In het algemeen zal deze bijwerkingen afnemen voordat heel lang.
Je moet rekening houden met de chemische lager zal breken als het eenmaal is blootgesteld aan speeksel en zuurstof.
Soms peroxide tanden bleken niet zou kunnen werken. Dit kan zijn voor degenen die porseleinen tanden of verguld tanden naast gekleurde vulling. In dergelijke gevallen wordt cafeïne niet de mogelijkheid om het materiaal te voelen en ook de behandeling zal niet effectief zijn.
Daarom kan het nodig zijn de voordelen en nadelen van tanden gelezen bleken methode voor het kopen van een item. U moet uw tandarts te vragen om hulp als je het ontdekken het moeilijk om tot een besluit te komen.
Verzorgen van uw tanden kan uw algehele look en glimlach te verbeteren. Niet alleen dat, het verhogen van uw zelfvertrouwen en maken grote eerste indruk met mensen, bezoek hazeldelldentalcare.com