Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Tray Whitening

Tray Whitening

 
Though veel tandartsen bieden tegenwoordig in-office laser of LED-licht geactiveerd bleken systemen velen nog steeds de voorkeur take-home whitening kits (lade whitening) met bitje en individuele doses van peroxide in injectiespuit of flesje vorm.
Tray Whitening is gezegd dat de meest effectieve home whitening methoden. Dus wat is nu precies proberen whitening?
Dit is een proces waarbij een persoon gebruik maakt van duidelijke plastic bakje (kan worden aangepast door de tandarts of gekocht over de toonbank) en een bleekgel (meestal 10% carbamide peroxide whitener). De persoon injecteert het peroxide in de mond lade en draag hem voor een bepaalde tijd elke dag soms 's nachts. Dit wordt meestal gedaan voor twee weken, afhankelijk van uw tandarts of de fabrikant instructie.
Custom Tray
Koopt u over-the-counter tanden whitening kits, de kans groot dat het bitje niet overeen de structuur van je tanden. Het peroxide kan bereiken door middel van uw tandvlees irriteren en het of de whitening proces kan langer dan de gebruikelijke te nemen. In tegenstelling tot wanneer uw tandarts schrijft een kit voor u, zal hij /zij op maat gemaakt bitje te creëren.
Hoe worden ze gemaakt?
Uw tandarts zal een indruk van uw tanden te nemen. Met behulp van deze indrukken, zal hij /zij gipsen modellen te maken. Uw whitening tray wordt dan direct worden gevormd op het model voor een perfecte pasvorm.
De bak is meestal duidelijk in verschijning gemaakt van zacht plastic. Wanneer je een kit kopen of vraag een op maat gemaakte tray van uw tandarts, zul je 2 trays (één voor je bovenste boog tanden en een voor je onderrug arc)
Custom trays zal bijdragen tot het verminderen van de tijd dat je moeten uitgeven voor uw tanden bleken door te zorgen voor een maximale hoeveelheid van bleekwater-to-tooth contact hoewel velen nog steeds de voorkeur aan de over-the-counter kit, omdat het minder duur is.
het dragen van uw bleken lade
Ieder mens is anders. Sommige zijn comfortabel om hun whitening tray 's nachts te dragen, terwijl anderen liever witter overdag. Praat met uw tandarts en vertel hem /haar uw voorkeur. Als u de kit over-the-counter te kopen, check de fabrikanten instructie voor de beste tijd om het te gebruiken. De werkwijze kan variëren van één tot twee weken. Dit kan langer of korter duren afhankelijk van de reactie van de tanden van het bleekmiddel. De tijdsduur u de lade kan ook variëren moeten dragen. Sommige kan nodig zijn om het te dragen 30 minuten per dag, kunnen sommige nodig om de volgende dag of met een minimum van 6 uur dragen. Wat belangrijk is, is om de lade goed te dragen en lekken die kunnen contact opnemen met het tandvlees te voorkomen. Dit kan irritatie veroorzaken en kan u de behandeling te stoppen. Als het tijd is om de aangepaste bleeklepels te verwijderen, je schuift ze af van uw tanden en spoel de resterende bleekgel van uw mond.
De Whitening Gel
Whitening lade gaat altijd gepaard met het bleken middel (gewoonlijk 10% carbamide peroxide) kunnen de tanden bleken voeren. Dit is een vorm van gel geplaatst in een kleine spuit of een plastic fles.
Het verschil tussen de in-office whitening procedure en netto kit is de concentratie bleekmiddel. Carbamide peroxide is gewoonlijk bleekmiddel gebruikt huis kits omdat het minder sterker dan waterstofperoxide. Hoewel het langer duurt om de tanden witter te maken, lagere concentraties van peroxide is veiliger, want het vermindert de bijwerkingen. Je moet gewoon om zelfs zorgen zonder toezicht artsen. Toch, je moet voorzichtig zijn over de aanvraag te zijn. Ureum kan ook leiden tot ernstige bijwerkingen op uw tanden en tandvlees als ze niet goed toegepast.
Over-the-Counter Whitening Tray vs. Dental Bezoek
Als je in de war tussen kopen over-the- teller whitening kit en het bezoeken van uw tandarts, zijn hier een aantal dingen te overwegen:
heeft u gevoelige tanden? Maakt het gemakkelijk leiden tot prikkelend gevoel wanneer je iets koud of warm eten? Zo ja, probeer je tandarts te bezoeken eerste, zodat hij /zij kan de juiste concentratie van peroxide voor u suggereren.
Houd in gedachten dat het bleken van tanden kits bevat chemische stof die uw tanden en tandvlees kunnen schaden. Als uw tanden en tandvlees zijn niet in goede staat net als je tandbederf of andere tandvleesproblemen, is het beter om uw tandarts eerst te raadplegen.
Er zijn verschillende tanden whitening kits die er zijn, als u besluit om het zelf te doen , zorg ervoor dat het merk dat veilig is te schaffen. Doe wat onderzoek eerste en dont genoegen nemen met een whitening kit omdat het goedkoop. Zorg ervoor dat u kunt vertrouwen op de bron van die chemicaliën en stok met bedrijven en merken die goed bekend zijn. Indien mogelijk, kies degene die American Dental Association ADA zegel van goedkeuring heeft
Voordat u uw whitening kit, zorg ervoor dat u eerst de instructies en volg ze zorgvuldig. Het niet de juiste procedure te volgen kan ertoe leiden dat u meer kwaad en meer uitgaven.
Als je extra budget, ik sterk stel voor dat u uw tandarts eerst bezoeken en je tanden gecontroleerd voordat zij een whitening behandeling. Uw tandarts zal fungeren als een counselor en geven u de juiste advies en advies over wat te gebruiken en welke behandeling het beste is voor je tanden.
Hoe lang u de kit moet gebruiken?
De bijwerkingen die zouden kunnen gebeuren en hoe gaat u te beheren.
de behandelingen die je moet ondergaan voordat het doen van het bleekproces.
een bezoek aan uw tandarts zal u een zekerheid en gemoedsrust dat je op het juiste spoor te geven. En ook, de aankoop van whitening kit van hen krijgt u de gelegenheid om een ​​op maat gemaakte whitening lade te gebruiken.
Http://www.teethwhiteningtipsandtricks.com/tray-whitening/