Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Teeth Whitening beste tips - No More Pijnlijk Smile

Teeth Whitening beste tips - No More Pijnlijk Smile

 
Are u het verbergen van uw natuurlijke glimlach als gevolg van schaamte? Heeft uw glimlach niet verbergen, krijgen wittere tanden in plaats daarvan. Volg mijn handige tips en trucs, en je kunt zien hoe makkelijk het is om wit, mooie tanden dat het vertrouwen zal toevoegen aan uw mooie glimlach te krijgen. Ben je klaar om te lachen?
Hoe Teeth voorkomen dat je in lood?
Geen water drinken met toegevoegde fluoride en tandpasta te voorkomen mee. Er is beschreven dat fluoride kan bevlekken of verkleuren tanden. Zodra de tanden zijn gekleurd, is het moeilijk om hen terug naar hun natuurlijke kleur. Veel landen hebben onlangs verboden fluoride want het is gemeld aan een ziekte veroorzaken
HeBS en Home Remedy:.
Er zijn een verscheidenheid van huis ingrediënten die je kunt gebruiken om uw glimlach ziet er een beetje witter. Je kunt proberen met behulp van citroensap of zuiveringszout om hulp te krijgen van een schoner glimlach. Veel huis ingrediënten zijn bewezen om u een witte glimlach met weinig inspanning te geven.
Om u te helpen uw tanden witter moet u baking soda gebruiken. Witter maken van tanden met zuiveringszout is een van de oudste methoden beschikbaar zijn en heeft bewezen succesvol te zijn. Zuiveringszout werkt en als het gebruikt wordt op een consistente basis zal je mooi ogende witte tanden te geven. Gewoon een pasta met een beetje van zuiveringszout en water en een borstel als je normaal zou doen.
Als u gevoelige tanden, maar toch willen sommige bleken te doen, er zijn veel tandpasta's beschikbaar voor gevoelige tanden die bieden een aantal whitening vaardigheden ook. Als je niet de gewenste resultaten krijgt, probeer dan met behulp van een tandpasta voor gevoelige tanden voor een paar weken voordat u een whitening producten om je tanden ongevoelig, zodat u kunt dan gebruik maken van het bleken product met gemak.
< br />
die ideaal is Teeth whitening product?
1. Bij het gebruik van elk type van tanden whitening-agent, of het nu een kit of een thuis methode, zorg ervoor dat je het gebruikt spaarzaam en test het op uw mond een paar keer gebruikt het regelmatig. Een heleboel van methoden en middelen kan zeer gevoelig zijn voor uw tanden en dat het kan leiden tot het witter zijn, kan het ook gaatjes veroorzaken.
2. Koop een tand whitening product dat ongeveer 15% van de paroxide gebaseerd whitening-agent bevat. Te weinig van de whitening chemicaliën en het product ineffectief. Te veel, kan en je mond geïrriteerd door de hardheid van de chemische stof geworden. Probeer een mid-range product; als je het goed verdragen en je bent niet krijgen van goede resultaten, dan verhuizen naar een hogere concentratie.
3. Om je tanden witter te maken, kunt u kopen strips van een apotheker of drogist. Niet alleen zijn deze stroken goedkoop, maar ze zouden helpen uw tanden witter met 2 of 3 tinten. Wees er zeker van dat deze strips rond een 4 procent peroxide-oplossing voor de meest effectieve resultaten.
Nu dat je hebt gevonden een schat aan nuttige tips om u te helpen prachtige, witte tanden, je geen reden hebt niet te fel lachen. Implementeer prachtige tips die ik heb al gedeeld en krijgt de prachtige, witte glimlach u altijd al wilde. Waar wacht je nog op? Maak je klaar om meer glimlachen!