Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Teeth Whitening Cosmetische Tandheelkunde Procedure

Teeth Whitening Cosmetische Tandheelkunde Procedure

 
Van alle tandheelkundige ingrepen in cosmetische tandheelkunde wordt uitgevoerd, het bleken van tanden rang het hoogst. Welke redenen zij hebben in het ondergaan van de procedure zelf bewust van hun vergeelde tanden of gewoon willen om zich te ontdoen van de kleur patiënten zijn bekend om hun vertrouwen en gevoel van eigenwaarde, zelfs direct na de procedure terug te krijgen.
Whitening
het bleken van tanden zijn gewoon een proces dat verkleuringen en vlekken verwijdert op de tanden. De procedure verheldert ook de natuurlijke pigmentatie van de tanden. De aard van de vlekken en de ernst van de verkleuring bepaalt de mate van verbetering na de behandeling.
Wanneer de tanden bruin of geel geworden als gevolg van koffie, thee of roken zal vlekken algemeen lichter 04:56 tinten. Gray tanden veroorzaakt door natuurlijke pigmentatie of het gebruik van antibiotica zal verlichten 2-3 tinten.
Wat is de uitkomst, je tanden is merkbaar helderder na het bleken van tanden. Hoewel er een aantal over-the-counter tandenbleekwaters kan zijn, kan alleen een tandarts raden de meest effectieve tanden whiteners.
Sommige technieken
Vandaag zijn er twee effectieve whitening technieken beschikbaar de in-office laser bleken van tanden en at-home bleken van tanden met op maat gemaakte trays. Deze twee technieken kunnen het best worden gedaan onder uw tandarts toezicht om de veiligheid te waarborgen.
Laser bleken van tanden
The In-office bleken van tanden worden uitgevoerd met bleekgel en laserlicht. Een goede methode voor het bleken van tanden voor gevoelige tanden, moet dit proces nauwlettend worden gevolgd door een cosmetische tandarts. Het proces begint wanneer de tanden zorgvuldig geïsoleerd van de mond en het tandvlees. Vervolgens wordt een blekende gel op de tanden aangebracht. Een laser wordt gebruikt met de gel om de tanden te versterken whitening proces.
Thuis bleken van tanden
Voor thuis tanden bleken, uw cosmetische tandarts kan afdrukken van uw tanden te nemen en dan maak-maat gemaakte trays voor uw gebruik om je tanden te bleken te voltooien. Er zijn ook een aantal tanden bleken kits beschikbaar over de toonbank bij drogisterijen. Als de instructies worden gevolgd op de brief, de meeste van hen zijn veilig door algemene normen.
Bleken systemen
Teeth whitening systemen maken gebruik van in-office toepassingen van gel op de tanden. Vervolgens wordt licht toegepast om de gel te activeren. Er zijn ook een aantal tanden whitening systemen in de markt. Deze omvatten ook een verscheidenheid aan whitening tandpasta en verf-on whitening producten en strips.
Bijwerkingen
Er zijn echter een aantal whitening materialen die sommige bijwerkingen hebben. De gel in vele bleken methoden maakt de tanden gevoelig voor warme en koude gerechten, drankjes en lucht, maar dit is allemaal tijdelijk. De trays gebruikt om tanden te bleken ook de gevoeligheid voor het tandvlees, waardoor deze bijzondere methode maakt veroorzaken aan te bevelen als het beste gedaan in een tandartspraktijk. Sommige over de toonbank whitening producten kunnen slijten het gebit glazuur als te ijverig gebruikt. Om deze reden is het aanbevolen dat het het beste om te ondergaan bleken van tanden behandelingen onder toezicht van een cosmetische tandheelkunde Old Saybrook.
Kosten
Tanden bleken de kosten is afhankelijk van het type van de methoden op thuis of in-office. In-office diensten kosten van $ 100 tot $ 800 en at-home bleken trays op maat uitgerust door een tandarts de kosten van $ 300 tot $ 2.000.
Ben je in een cosmetisch tandarts de laatste tijd voor een whitening procedure geweest?