Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Wat u moet weten over de zorg voor uw Teeth

Wat u moet weten over de zorg voor uw Teeth

 
Your tanden is een van de eerste dingen die mensen opvalt aan u wanneer ze je zien. Daarom is het belangrijk ze in de best mogelijke conditie. In dit artikel, zult u worden voorzien van tandheelkundige zorg tips die je tanden op zoek het beste wat ze ooit zal hebben.
Stel niet uit naar de tandarts gaan. Als je wacht tot je tanden zijn last van hebt om te gaan, kun je veel gaatjes of andere ernstige tandheelkundige problemen die voorkomen hadden kunnen worden met routine-onderhoud te hebben. U moet uw tandarts ten minste eenmaal per zes maanden voor routinecontroles bezoeken.
Flossen helpt bij het verwijderen plaque op en rond uw tandvlees en moet ten minste tweemaal per dag worden uitgevoerd. Wanneer flossen, voorzichtig het werk van de tandzijde op en neer tussen elke tand. Heeft uw tandvlees naar harde flossen procedures niet onderwerpen; Gebruik in plaats daarvan een zachte hand en geboend tandzijde ter bescherming van uw tandvlees.
Er zijn zelf rustgevende technieken die heel effectief kan zijn als u last heeft van angst bij de tandarts stoel. Bij het gebruik van één of meerdere technieken, moet je niet alleen hen tijdens uw afspraak. Je moet ze ook doen voor en na het. Het zou maken het bezoek te gaan soepeler.
Laat geen onbekende ongemak gaan onbeheerd achter. Er zijn verschillende redenen waarom u pijn voelt in je tanden of kaak. Je zou kunnen worden ervaren van het snijden van een verstandskies of je kan een infectie hebben ontwikkeld. Maak een afspraak met uw tandarts zo snel mogelijk om verdere complicaties te voorkomen. Het is beter om te weten dat het minderjarige, dan om het te negeren totdat het belangrijkste.
In sommige gevallen, kan je niet in staat zijn om te poetsen nadat u een maaltijd klaar bent. Wanneer je borstel na een maaltijd, zal het helpen om het even welk voedsel dat kan hebben in je tanden te verwijderen. Omdat poetsen is niet altijd mogelijk, moet je proberen om altijd minstens spoelt u uw mond. Dit zal helpen om het grootste deel van het eten liet in je tanden te verwijderen.
Soms poetsen en flossen is niet genoeg. Als u nog steeds problemen ondervindt met plaque, ga dan naar de winkel en op zoek naar een antimicrobieel mondspoelmiddel om u te helpen. Gebruik het volgens de aanwijzingen op de verpakking om u te helpen af ​​van uw tandheelkundige zorg routine. Je moet een verbetering opmerken.
Als u pijn of gevoeligheid ervaart, kan het tijd om over te schakelen naar een speciale formule om het probleem aan te pakken. Als u ongemak of pijn bij het consumeren koude of warme dranken en voedsel, is er een kans dat uw tanden gevoelig zijn. Toch is het verstandig om uw tandarts te bezoeken als je plotseling gevoelige tanden te ontwikkelen.
Hoewel het een beetje tijd elke dag kan nemen, zorg ervoor dat je borstel en floss. Dit kleine beetje van de tijd die je investeert in uw glimlach zal afwerpen. Er is geen betere preventief onderhoud voor uw mond dan om te poetsen en dagelijks flossen. Het is gemakkelijk, goedkoop, en je nodig hebt om het te doen voor een mooie glimlach.
Een van de ergste gevoelens is een zaadje of een ander vreemd voorwerp gevangen tussen je tanden. Probeer niet om het uit te forceren met een vork of een ander hard voorwerp. Neem een ​​kleine lengte van floss en voorzichtig proberen om het te verwijderen. Als het niet naar buiten komen, een bezoek aan uw tandarts, en ze kunnen helpen verwijderen.
Uw tandenborstel moet nooit hard haren. Deze eigenlijk schade aan uw tandvlees. U zult ook zien dat je tanden meer gaan gedragen worden. Al deze factoren kunnen ertoe leiden dat uw tanden gevoeliger worden, dus gebruik een zachte of medium tandenborstel.
Je moet niet een tandpasta geadverteerd als een product dat je tanden witter zonder controle eerst het label aan te schaffen. Kijk voor fluoride. Dit ingrediënt is absoluut noodzakelijk voor een gezond gebit, en sommige whitening tandpasta niet eens fluoride bevatten. Probeer een tandpasta voor een paar weken en over te schakelen naar een ander merk als je niet tevreden bent met het resultaat.
Begin met het nemen van uw kinderen naar de tandarts op een vroege leeftijd. Het is raadzaam dat hun eerste bezoek gebeuren zeer snel na de eerste tand komt. De tandarts kan evalueren hoe de melktanden groeien en zoeken naar eventuele afwijkingen in het tandoppervlak. Bovendien kan hij of zij u voorzien van een aantal goede tips over de verzorging van de tanden van het kind thuis.
Je moet naar uw tandarts als je veel bloeden wanneer je je tanden poetst. In sommige gevallen kan het bloeden veroorzaakt door een tandenborstel die te hard, maar het kan ook een symptoom van tandvleesaandoeningen. Als u bloeden, ongeacht de aard van de tandenborstel die u gebruikt, gaat u naar uw tandarts.
Bij het kiezen van een tandarts, vergeet dan niet om na te denken over de locatie. Werk jij? Zou het handiger om te gaan naar iemand die in de buurt van uw kantoor? Of wilt u liever naar iemand die dicht bij je huis? Als het lastig om uw tandarts te krijgen, zou je niet gaan, dat is de reden waarom het belangrijk is om deze factor te overwegen.
Uitzoeken of een tandarts heeft zaterdag uur kan u helpen een beslissing wanneer het te maken gaat om wie je zult gaan zien voor uw tandheelkundige zorg. Sommige mensen kunnen gewoon niet weg te krijgen tijdens de week en de noodzaak om te zorgen voor afspraken te nemen in het weekend. Denk na over je eigen behoeften en ga vanaf daar.
Sticky voedingsmiddelen zijn verschrikkelijk voor de tanden, maar dat is niet alleen suikerhoudende tandvlees of snoepjes. In feite, bananen dragen een ton suiker en zal vasthouden aan je tanden, wat leidt tot problemen. Frieten dragen hetzelfde gevaar, plus ze komen met ongezonde vetten en ton natrium. Probeer te voorkomen dat beiden als je niet recht kan poetsen na het eten.
Hoe voel je je nu? Denk je dat je kunt een aantal van de tips die je hebt gelezen om een ​​betere set van parelwitte tanden hebben uit te voeren? Het is in uw handen, en de informatie is er. Het enige wat je hoeft te doen is toe te passen wat je geleerd hebt op een manier die u tevreden houden.
Alstublieft, neem het advies van wat je leest en leert de voordelen van het hebben van een volledige dekking tandheelkundige verzekering voor uw gezin. U krijgt alles te zien een algemene stijging van niet alleen uw mondgezondheid maar uw algemene gezondheid als goed. U zult minder bezoeken aan de arts voor vermijdbare infecties te zien, evenals een lagere rekeningen voor de onvermijdelijke bezoeken aan de tandarts die je moet maken.