Tandheelkundige gezondheid > FAQ > Kaakchirurgie > Facial Breuken, gebroken kaak en een upgrade uitvoeren3

Facial Breuken, gebroken kaak en een upgrade uitvoeren3

 

Vraag Pharma Mijn verloofde werd aangevallen zaterdag 3 maart 2012. Zijn gezicht werd geschopt in en hij heeft meerdere breuken gezicht, gebroken kaak en een gebroken neus. Hij is Creek Indiër met enige Indiase dekking gezondheid, dat is ongelooflijk traag. Hij heeft twee keer naar de eerste hulp geweest, had 2 CT-scans, vertelde hij zeer 'busted omhooggaande daar', dan gegeven pijnstillers en stuurde hem naar huis. De laatste keer dat we gingen naar het ziekenhuis, zei dat ze sommige chirurg zou contact met hem op om een ​​afspraak te plannen, maar hij is zwaar lijdt aan een gebroken gezicht. Hij is wanhopig op zoek naar hulp, maar weet niet wat te doen. Enig advies?
Antwoord
Sadi - ik ben niet goed geïnformeerd over de Creek Indiase gezondheidszorg in Oklahoma, maar net wat onderzoek hebben gedaan, ik denk niet dat er een andere oplossing, maar het hebben van hem weer naar de IHS CREEK NATIE Community Hospital in Okemah. Deze keer moet je hen te vertellen dat hij naar behoren cannnot functioneren. Hij kan niet ademen, want hij krijgt vocht gevangen in zijn keel. Dit zou hen dwingen om zo spoedig mogelijk contact op met de kaakchirurg.
Ik wou dat er een eenvoudigere aanpak, maar het lijkt erop dat de Creek Nation's gezondheidszorg is niet zo goed als sommige van de gezondheidszorg systemen van de andere Indiase natie. Dus hebben hem terug te gaan naar het ziekenhuis en hen dwingen om contact op met de chirurg en niet over uw verloofde wachten.
Ik wou dat ik kon meer behulpzaam kunnen zijn, maar in dat systeem zijn er beperkte methoden die kunnen versnellen hun proces .