Tandheelkundige gezondheid > FAQ > Topic A tot Z > Enamel Hypoplasie > Mijn 1 jaar oude zoon had een tand komen thru ongeveer 2 maanden ago.

Mijn 1 jaar oude zoon had een tand komen thru ongeveer 2 maanden ago.

 
Opgelost Vraag:
mijn 1 jaar oude zoon had een tand komen thru ongeveer 2 maanden geleden. Het was verkleurd en ruw. Na een reis naar de pediatrische tandarts, ontdekten we dat het was een holte, en dat de tand had heel weinig glazuur. Het is afgebrokkeld aan het tandvlees en zal volgende week worden getrokken. Nu nog een tand is hetzelfde te doen! Hij is nog steeds de verpleging, en heeft nooit een fles gehad. Ik poets zijn tanden twee keer per dag met een Floride tandpasta en gereinigd zijn tandvlees met een washandje voordat hij zijn eerste tand. Ik ben 30 jaar oud en heb nog nooit een holte gehad. Wat is de oorzaak dat dit gebeurt? Ingezonden: 7 jaar geleden. Categorie: Dental
Expert: Dr. George McKee antwoordde 7 jaar geleden.

Beste,

Hartelijk dank voor uw vraag en welkom naar Just beantwoorden.

Dit klinkt verdacht veel op een ontwikkelingsstoornis probleem met glazuur van je zoon. Hij kan glazuur hypoplasie, dat is gewoon een technische term voor het niet genoeg of onderontwikkelde glazuur op zijn tanden. Er kunnen verschillende redenen voor dit en de tandarts van uw kinderen moeten een beter idee wat dit zou kunnen zijn door het uiterlijk van de tanden. Er is mogelijk een probleem met te veel fluoride in de watertoevoer van uw stad zijn, kunt u een hoge koorts op een bepaald punt in je zwangerschap invloed zijn op de email dat vormde in die tijd hebben gehad.

Dit artikel gaat over een aantal andere redenen voor glazuurdefecten in melktanden:

http://dentalresource.org/topics10.htm

Nogmaals, bespreek dit dan met de tandarts van uw kind als je hem volgende week te zien en moet hij /zij bea in staat zijn om een ​​meer specifiek licht werpen op de kwestie.


ik hoop dat u deze informatie nuttig. Als u zich zorgen maakt over deze kwestie dat ik niet heb aangepakt, laat het me weten en ik zal contact met u opnemen met meer informatie.

Met vriendelijke groet,

George McKee DDS