Tandheelkundige gezondheid > FAQ > Topic A tot Z > Occlusal Trauma > Ik ging naar mijn tandarts vorige week en kreeg te horen dat ik have

Ik ging naar mijn tandarts vorige week en kreeg te horen dat ik have

 
Opgelost Vraag:
Hallo, ging ik naar mijn tandarts vorige week en kregen te horen dat ik tandvleesontsteking
Hij heeft me geboekt voor een reiniging in een. maanden tijd.
hij nam een ​​X-ray en zei dat ik al kwijt bot en daarom zei dat hij zou mijn tandvlees in de uiterste waarden te zetten. Maar hij zei ook dat mijn tandvlees niet teruggetrokken en ik wil niet zakken in mijn tandvlees, hoewel een paar van mijn tanden lichtjes hebben verdraaid.
Mijn vraag is lijkt dit gevorderd niveau tandvleesaandoeningen en dus een groot probleem, dat wil zeggen het verlies van tanden, of zoals ik krijg het behandeld zal ik in staat om mijn tanden te redden? Ik heb veel aan een aantal afbeeldingen van gevorderde ziekte genomen en mijn tanden zien niets zoals dit, ze meer lijken op gingivitis niveau, maar als ik wat bot verloren toen ik denk dat het een groter probleem?
Ook ging ik naar een NHS tandarts 8 maanden geleden, die X Rays nam en dit niet helemaal te noemen, zei dat ik moest een vulling, maar dat was het?
Elk advies zou massaal worden gewaardeerd als ik ben op dit moment in paniek
Thanks Ingezonden: 4 maanden geleden. Categorie: Dental
Expert: Dr. Katz antwoordde 4 maanden geleden. Het klinkt alsof u wordt scammed.Many tandartsen proberen om dit soort dingen doen om meer money.If je röntgenstralen te uploaden te maken, kan ik je met zekerheid zeggen of tandvleesontsteking is present.From uw geschiedenis en uw beschrijving, het doet niet klinken als je echt gom disease.Periodontal ziekte wordt opgemerkt door bot loss.If je geen botverlies of zakkenrollen, hoef je niet tandvleesontsteking en niet de meer geavanceerde schoonmaak sessies niet nodig.
Expert: Mark Bornfeld, DDS antwoordde 4 maanden geleden. Zoals vermeld door Dr. Katz, een betrouwbare beoordeling van de juistheid van uw tandarts & amp; # 39; s diagnose noodzakelijk zou toegang tot uw diagnostische opnemen vereisen, met inbegrip van x-stralen. Bij het ontbreken van uw record, kan noch ik, noch Dr. Katz betrouwbaar bevestigen of weerleggen wat uw tandarts heeft gezegd. Genomen bij letterlijke nominale waarde, hoewel, botverlies niet noodzakelijkerwijs gelijk met parodontitis, en vice versa. Zo kunnen aanzienlijke hoeveelheden bot verloren van rond de wortels van de tanden ten gevolge van overmatig herpositionering van de tanden tijdens orthodontische behandeling, of door metabolische botziekte, als gevolg van fysieke trauma, of als gevolg neoplasie of infectieziekte. Toegegeven, een meerderheid van de gevallen waarin de alveolaire bot is een tekort rond tandwortels is te wijten aan inflammatoire parodontitis, maar dat wil niet zeggen dat het is de reden voor uw botverlies. Verder is het zo dat in de meeste gevallen van parodontitis, is er een toename pocketdiepte en bloeden index. Deze diagnostische indicatoren kunnen aanwezig zijn in de vroege stadia van parodontitis, en als er geen verlies van parodontale aanhechting (tandvlees en /of bot), zou dit meer goed worden genoemd & amp; quot; gingivitis & amp; quot; plaats van parodontitis. In totaal zijn er meerdere criteria voor het vaststellen van een diagnose van parodontale aandoeningen, met inbegrip van pocket diepte, mobiliteit tand, tandvlees kleur, tandvlees bloeden, hoeveelheid en het type toevoegingen (tandsteen, plaque), geschiktheid van de bijgevoegde tandvlees, de mate van occlusale trauma, para -functionele gewoonten en zelfs de specifieke bacteriële populaties in een bepaalde mond. Heel natuurlijk, zeer weinig van deze criteria zijn beschikbaar voor overweging in uw kort verhaal. Dus, voor een zinvolle reactie van ofwel i of Dr. Katz, zou ik je aanraden ofwel een kopie van uw intraorale röntgenfoto's en pocket diepte in kaart brengen te verkrijgen en upload ze hier, of op zoek gaan naar een in-persoon second opinion van een andere dentist- - bij voorkeur een parodontoloog. Ik hoop dat dit helpt...