Tandheelkundige gezondheid > FAQ > Topic A tot Z > Occlusal Trauma > Ik wordt behandeld voor een chronische sinus-infectie. Het werd about

Ik wordt behandeld voor een chronische sinus-infectie. Het werd about

 
Opgelost Vraag:
Ik wordt behandeld voor een chronische sinus-infectie. Het was ongeveer 5 weken voordat ik behandeld begonnen als het met duizeligheid /fuzzy gevoel gepresenteerd in mijn voorhoofd en vermoeidheid en niet loopneus.
Mijn vraag is mijn voortanden pijn een beetje doorheen de dag, kon deze worden uit de neus /sinus ontsteking?
ik heb uitgevoerd gecontroleerd door mijn tandarts en ze waren prima tandheelkundige wijs. Ik heb wel TMJ met maloculsion (Sorry voor de spelling) Toegevoegd: 2 jaar geleden. Categorie: Dental
Expert: Mark Bornfeld, DDS antwoordde 2 jaar geleden. Hello-- Ik ben Mark Bornfeld DDS. Welkom, en dank u voor uw vertrouwen in mij!

Nasale ontsteking en sinus-infectie, hoewel ze vaak ook worden beschouwd, zijn te onderscheiden in hun gevoelszenuw prestatie en dus verschillend in de weg die symptomen uit de bovengenoemde twee gebieden verwijzen naar andere anatomische gebieden. Pijn van een geïnfecteerde sinus, bijvoorbeeld, kan worden gezien vergelijkbaar met kiespijn in één of meer van de bovenste kiezen zijn, maar doorgaans niet het gevoel dat het is gelegen in de voortanden. Een nasale infectie zou kunnen zijn meer kans te worden verward als een pijn in een voortand, maar dit zou nog eerder onwaarschijnlijk; nasale infecties algemeen niet druk ophopen in zoverre sinusbesmettingen doen, omdat de neusholte is veel meer open voor egalisatie druk met de omringende omgeving.
Met andere woorden, hoewel de bovenste luchtwegen ontsteking denkbaar manifesteren als een pijn in een bovenste voortand, zou het niet goed zijn voor het ongemak in een lagere voortand, en zou in ieder geval een nogal onwaarschijnlijke bron van ongemak in de bovenste voortanden.
kaakgewricht dysfunctie zou ook niet goed zijn voor voortand pijn direct, hoewel de twee kwesties een gemeenschappelijke oorzaak kon delen. Zo zou malocclusion of een kaak klemmen /tandenknarsen gewoonte denkbaar provoceren-TMJ gerelateerde pijn en een parodontale ontsteking in een van uw tanden.
Toegegeven, dit soort-bite-gerelateerde injury-- technisch genoemd als & quot; occlusaal trauma & quot; - is soms moeilijk te detecteren. Het hoeft niet bijzonder duidelijk borden op x-ray, en moet vaak worden afgeleid door de berichten van 's morgens kaak stijfheid van een patiënt of versnelde slijtage van het gebit. Bij het ontbreken van afdoende diagnostische bewijs, kan een proef gebruik van een occlusale spalk /nachtwaker apparaat soms zorgen voor extra ondersteuning voor een vermoedelijke occlusaal trauma, en je moet overwegen of de bouw van een dergelijk toestel met uw tandarts moeten worden besproken als een mogelijke diagnostische inspanning.
hoop dat dit helpt ...