Tandheelkundige gezondheid > FAQ > Topic A tot Z > Phobia Dental > Hallo, ik ben 57 met 28 tanden in mijn hoofd (wijsheid taken

Hallo, ik ben 57 met 28 tanden in mijn hoofd (wijsheid taken

 
Customer vraag
Hallo,
ik ben 57 met 28 tanden in mijn hoofd (wijsheid jaar geleden genomen). Ik ben onder een enorme hoeveelheid van stress op het moment. ik heb een gewoonte van slijpen mijn tanden, waarvan ik denk dat kan verergeren als gevolg van zijn geworden van de stress. ik heb een grote grote angst en fobie voor zowel tandartsen en naalden. moet gas te hebben en ben in het proces van wortelkanaalbehandeling te LR6 en hebben sedatie voor.
ik vond het moeilijk om op te bijten en werd het ervaren van pijn in mijn linker 4. Afgelopen week ook dit brak in tweeën. ik heb gekeken in de spiegel en zijn allemaal wit en ziet er goed de helft van die kwam er ook goed (dwz geen verval).
ik ben nu momenteel kiespijn aan de linkerkant van mijn gezicht. ik ga ervan uit dat de UL4. ik kan mijn hartslag voelen in het gebied.
Welk advies kunt u mij en is er een zelfgemaakte remedie om de tand pijn te verlichten.
ik heb ook gescheurd mijn gluteus maximus pezen en neem paracetamol + Codeine-15 elk 5-6 . uren
Regards
Fran Ingezonden: 1 jaar geleden. Categorie: Dental
Expert: Just Dental waarheden! antwoordde 1 jaar geleden. Hallo Fran, ik zal mijn best doen om uw vraag te beantwoorden.
Terwijl ik besef moet je ervaren wat pijn, en dit kan niet zijn wat je wilt horen, zou ik stel voor dat je probeert om niet te nemen extra pijnstillers, of in ieder geval tijdens het gebruik van wat je al bent. Te veel medicijnen worden genomen kan verergeren th probleem.
Echter, omdat je nog wat pijn, zou ik stel voor dat u een tandarts afspraak te maken (tenzij u al een gepland), en hebben de linker tand zo snel mogelijk vast . Dan moet je pijn beginnen om daar te verdwijnen, en je kon je tandarts misschien schrijf je nog een ander recept, een zelfs een beetje sterker, waardoor je de hele pil indien nog zou kunnen nemen in een veel pijn. Maar als je beter begint te voelen, kon je de pil te breken in 1/2 of 2/3, etc ..
Ik realiseer me dat je zei dat je niet genieten van het bureau van de tandarts. Begrijpelijk. Echter, als u pijn en problemen op twee gebieden van de mond nu, zou sterk zijn in je eigen belang om "naar de tandarts" en het gedaan te krijgen in een vrij snelle tijdsbestek. Plus, dan kunt u dit "pijn" te krijgen om weg te gaan! Ik hoop dat dit helpt u.
Hang daar Fran! Ook dit zal voorbij gaan. Raadpleeg uw tandarts zo spoedig mogelijk - OK
Cordially,
Dr.? Rampton