Tandheelkundige gezondheid > FAQ > Topic A tot Z > Phobia Dental > Ik ben een gezonde 68 tot man. Ik heb tandheelkundige fobie gehad many

Ik ben een gezonde 68 tot man. Ik heb tandheelkundige fobie gehad many

 
Opgelost Vraag:
Ik ben een gezonde 68 tot man. Ik heb tandfobie al vele jaren. Ik nodig sedatie voor andere doeleinden dan het reinigen van procedures. Ik ga al naar dezelfde tandarts voor bijna 18 jaar, die is uitstekend. Maar ik maak me zorgen over mijn voorbehandeling medicatie dosering. Hij schrijft altijd Ik neem 0,5 mg triazolam 90 minuten voordat er een procedure vereist verdoving of boren. Ik zal niet beweren dat het kalmeert me, maar dat dosering en mogelijke bijwerkingen alarm me. Ik voor het laatst nodig medicatie voor een tandheelkundige procedure ongeveer vijf jaar geleden. Ik nam de 0,5 mg. dosis op dat moment, maar ik vertelde hem dat ik was op hun hoede van. Sindsdien heb ik een veel onderzoek op Halcion en senioren gedaan. De meeste literatuur zegt dat niemand, laat staan ​​een senior, moet een 0,5 mg dosis Halcion ontvangen. Senioren mag niet meer dan 0.125mg ontvangen. Sommige deskundigen adviseren niet meer dan 0.0625mg voor senioren.
Ik ben gepland voor een tandheelkundige ingreep volgende week nodig sedatie. Ik kreeg de gebruikelijke 0,5 mg voorschrijven. Bij het verkrijgen van het recept, mijn apotheker zei dat ze weet van geen andere senior klant krijgt zo'n grote dosis Halcion. De meeste scripts zijn voor 0.0625mg en een paar voor 0,25 mg. Niet 0,5 mg. Ik heb geen problemen met Halcion, alleen de dosering nodig is.
Ik hou van mijn tandarts en ik moet sedatie, maar ik wil niet de dobbelstenen te gooien en risico van de ongewenste bijwerkingen van te veel Halcion.
Do u eens dat 0,25 mg meer dan voldoende voor een veilige verlichting te bieden zou moeten zijn? Ingezonden: 2 jaar geleden. Categorie: Dental
Expert: Dr. Katz antwoordde 2 jaar geleden. Welkom Ik zal mijn best doen om antwoord op uw vraag hebben ben niet een grote typiste, wees geduldig en voel je vrij om te vragen of er iets is unclear.The orale sedatie dat tandartsen gebruiken vandaag de dag is vrij unpredictable.The regel is dat je moet kiezen voor een lagere dosis vooral bij oudere patiënten om elke oversdeation.As voorkomen dat een anesthesist, we voorkomen dat orale sedatie technieken zoals dit, omdat ze onvoorspelbaar .Dat is de reden waarom vasthouden aan een veilige lagere dosis zou beter zijn option.You kan altijd meer, maar je geeft kan niet weg te nemen wat je hebt given.Dentists aanbieden orale sedatie doen dit omdat ze niet hebben geavanceerde opleiding in IV sedatie en zijn ook niet goed opgeleid over hoe om te gaan met complicaties van oversedation.In meeste staten nu, regels zijn in de plaats te laten sommige tandartsen om sedatie op een veilige manier, omdat ze het ziekenhuis training in het omgaan met emergencies.If je echt behoefte aan een betere en veiligere manier van sedatie beheerd door volledig opgeleide tandartsen in de anesthesiologie, zijn ze available.In de tussentijd, zou ik vasthouden aan de onderste dose.If in het kantoor, je bent nog steeds het gevoel een beetje angstig, kunt u een tweede dosis van 0,25 mg Halcion nemen als een vol uur is voorbij sinds de eerste dose.Make zorgen dat er iemand is die zal rijdt u naar en van uw afspraak ... maar ik ben er zeker van dat u al weet this.If u nog vragen heeft kunt u vragen.