Tandheelkundige gezondheid > FAQ > Topic A tot Z > Phobia Dental > Ik ben doodsbang om deze vraag te stellen, maar ik gewoon innemen not

Ik ben doodsbang om deze vraag te stellen, maar ik gewoon innemen not

 
Opgelost Vraag:
Ik ben doodsbang om deze vraag te stellen, maar ik gewoon cant niet meer te weten ... Ik heb geen tandheelkundige verzekering en hebben twee gebroken verstandskiezen op bodem en twee gebroken kiezen op de top die worden afgebroken van jaren van kraken op ijs en het hebben van tandheelkundige fobie ... dus nooit had hen vast of verwijderd ... ik ben in het proces van het opslaan van wat geld dat ze hebben gewonnen ... zo nu en dan draaien ze abscess..usually een voor een time..and mijn familie doc zal mij te plaatsen op clydomycin toen mijn gezicht begint te zwellen ... ik wil dat ze net uit en kan niet wachten tot dit gebeurt ... want ik blijf nachtmerries dat ik krijgt een hersenen infection..My familie doc heeft me verteld geen zorgen te maken bout dit als dat is de reden waarom ze mij legt op meds wanneer de zwelling begint ... Maar als er geen swelling..but me kennen van de tanden zijn slecht ..Ik kan niet uit mijn head..it verlamt me met fear..Can je me helpen zet dit alles in perspectief te krijgen deze angst? Ingezonden: 2 jaar geleden. Categorie: Dental
Expert: Dr. Katz antwoordde 2 jaar geleden. Welkom Ik zal mijn best doen om antwoord op uw vraag hebben ben niet een grote typiste, wees geduldig en voel je vrij om te vragen of er iets is unclear.Your huisarts is eigenlijk waardoor je meer kwaad dan good.Each keer dat u clindamycine nemen voor uw infectie, tijdelijk kalmeert uw infectie naar beneden, maar niet te ontdoen van Boatshow bron van de infectie is uw tooth.Until de tand wordt behandeld, hetzij door extraheren of het hebben van een wortelkanaalbehandeling therapie, de infectie remains.The vaker dat u neem het antibioticum, hoe groter de kans dat de bacterie resistent is geworden om de antibiotic.So in wezen, hoe langer je wacht deze tanden te hebben behandeld, ben hoe groter de kans op ernstige infections.I niet proberen om je bang te maken, I ik geef je gewoon de facts.There zijn veel tandartsen en kaakchirurgen getraind in het hele land om u te behandelen, terwijl u, zodat je angsten van de behandeling moet worden minimized.Infected tanden nooit beter krijgen op hun own.Brain infecties van tanden slapen zijn extreem rare..but infecties van de tanden kan verspreiden in het hoofd-halsgebied en kan systemisch worden als niet tijdig fashion.You behandeld hoeft niet al het werk gedaan te once.Do wat je kunt veroorloven om te doen, doe de slechtste tanden eerste, en te elimineren enige kans van het hebben om terug te keren naar uw arts voor tandheelkundige advice.Set van een afspraak met uw dentist.They zal een röntgenstraal nemen en geven u een tretment plan om u terug te krijgen in de vorm die in overeenstemming is met uw financiën.
Klant: antwoordde 2 jaar geleden.

Bedankt Dr. Katz .... Ik begrijp ... De tandarts en kaakchirurgen in mijn omgeving kosten nogal wat voor IV sedatie ... In de buurt van $ 1000 dollar ... dus wordt het blussen oprijlaan echt een optie helaas ... ik denk dat mijn tandheelkundige fobie komt voort uit het hebben van werk in het verleden en ze hebben moeite om me gevoelloos ... Dus mijn angst net groeide van there..Regardless..thats noch hier noch daar ... ik zal het vinden van een manier om te beginnen om de 4 tanden verwijderd ... ik heb een paar vragen, maar niet zeker hoeveel ik mag vragen ... zou u mij laten weten? En dank u voor uw time..very zeer gewaardeerd :)

Expert: Dr. Katz antwoordde 2 jaar geleden. Vraag als u meer questions..by de manier waarop je niet in staat gevoelloos wordt meestal geassocieerd met een slechte injectietechniek en niet uw inherente onvermogen van het hebben van een plaatselijke verdoving werk te krijgen.
Klant: antwoordde 2 jaar geleden.

Ok dank u ... Een van de vragen heeft betrekking op me hebben om terug te zetten geld op elk van de 4 tanden verwijderd hebben ... Ik zal de meeste kans hebben om deze een voor een te wijten aan de kosten doen ... als je praat over de infectie te gaan systemische als niet voor in een tijdig verzorgd ... Heeft het lichaam proberen om de infectie gelokaliseerd te houden ?? Net als dat de reden waarom ik heb een gom kook om uit te lekken ... Is het wanneer de infectie probeert de weke delen geraakt (als ik de werkelijke gezicht zwelling), die ik nodig heb erg bezorgd over de infectie krijgen in mijn bloed te zijn ?? Is dat de manier waarop het werkt? .. Ik weet dat je denkt het uit doesnt gewoon de tanden uit, maar dit is de gedachte dat ik probeer te rationaliseren mijn angst af tussen elke extractie te houden.

< br /> Expert: Dr. Katz antwoordde 2 jaar geleden. Infecties die grote abcessen worden zal de weg van de minste resistance.As etter ophoopt nemen druk opbouwt en het abces loopt weg via fistel of opening.If de fistel wordt geblokkeerd of als de infectie wordt groot genoeg om te ontsnappen in het zachte weefsel ruimten van je gezicht, zal een cellulitis ontwikkelen, gevolgd door een heleboel swelling.This is uw lichaam waarschuwing teken dat je hoeft te doen something.It is het onwaarschijnlijk dat alle van de tanden daadwerkelijk infected.Get de xray firsrt genomen om te bepalen wat de een oorzaak van de problemen en omgaan met dat first.Then als je het kunt veroorloven, krijgen de anderen verwijderd.