Tandheelkundige gezondheid > FAQ > Topic A tot Z > Phobia Dental > Hallo, Mijn tand, naast de laatste kies, heeft in principe het invullen on

Hallo, Mijn tand, naast de laatste kies, heeft in principe het invullen on

 
Opgelost Vraag:
Hallo, Mijn tand, naast de laatste kies, heeft in principe het vullen aan de binnenkant en mijn echte tand nog steeds aan de buitenkant. (Met uitzicht op de wang) Een klein stukje van de binnenkant hoek gekraakt uit en iets onder het tandvlees. Wat wordt er gedaan om dit te bevestigen. Ik heb extreme tandheelkundige fobie. Please Help Ingezonden: 3 jaar geleden. Categorie: Dental
Expert: Dr. Peel antwoordde 3 jaar geleden. Hallo en bedankt voor het vragen. Ik zal mijn best doen om uw vraag te beantwoorden.
Kans is groot dat deze tand moet een kroon nu of op zijn minst, een nieuwe vulling. Als de vulling is zeer groot, hoewel, als jij insinueerde, dan een kroon zou het beste zijn. Als de tand ook onder het tandvlees is beschadigd, kan het nodig zijn om te worden gewonnen.
Als je fobisch bent, zou een suggestie zijn om uw tandarts te krijgen om een ​​licht kalmerend middel voorschrijven, zoals Xanax en Valium. Neem dat een uur voordat je naar binnen en je zal beter tijdens de behandeling voelen.
Vandaag hebben we zulke goede verdovende medicijnen en als u een tandarts met een zachte aanraking, wat valium en zijn goed uitgerust wanneer je binnengaat, zullen de dingen een stuk makkelijker dan je denkt.

ik hoop dat dit helpt je beter over wat er kan gebeuren voelen. Aarzel dan niet om meer vragen als dat nodig is.