Tandheelkundige gezondheid > FAQ > Topic A tot Z > bruggehoofd > Ik ben bang om trek mijn tand # ***** Ik ben niet in staat om Opgelost Vraag afford

Ik ben bang om trek mijn tand # ***** Ik ben niet in staat om Opgelost Vraag afford

 
:
ik ben bang om trek mijn tand # ***** Ik ben niet in staat om een ​​brug te betalen en zorgen over de brug druk zet de andere tanden aan weerszijden van het omdat het zal worden met de brug. Mijn # 14 tand verkalkt wortels zoals mijn tandarts erachter toen doe mijn wortelkanaalbehandeling. Hij besloot om gewoon met rust laten en zet een tijdelijke dop erop totdat ik beslissen wat te doen. Implantaten zijn te duur en ten slotte. Kan ik gewoon een kroon over deze # 14 tand
JA:? Bedankt. Kunt u mij meer informatie over uw probleem
Klant:? Details
JA:? OK got it. Laatste ding - Tandartsen in het algemeen verwachten dat een aanbetaling van ongeveer $ 18 om te helpen met uw type vraag (je betaalt alleen als tevreden). Nu ga ik u naar een pagina naar een veilige storting met JustAnswer plaatsen. Maak je geen zorgen, is deze chat opgeslagen. Daarna zullen we eindigen die u helpen. Ingezonden: 1 maand geleden. Categorie: Dental
Expert: Dr. Hegland gereageerd 1 maand geleden. Ik kan uw bezorgdheid te begrijpen met je tanden, een belangrijk onderdeel van het maken van een beslissing die het beste past bij uw mondgezondheid behoeften zou zijn om te begrijpen als u momenteel met één of pijn bij de tand (# 14), en hoewel uw tandarts kan & amp; # 39 ; t volledige wortelkanaalbehandeling heeft hij /zij voorgesteld gebruik te maken van een endodontist?
Klant: antwoordde 1 maand geleden. Ja. Ik heb pijn met die tanden, maar ik denk dat het is omdat ik schoof de tijdelijke dop weer op de verkeerde manier. Kan ik trek het gewoon uit en zet het er weer in. Het doet pijn alleen als ik druk op. Er is geen kloppende pijn. Hij heeft niet gesuggereerd een endodontist. Hij stelde voor dat ik trek het gewoon en zet een brug over het. Wat zijn de gevolgen van het zetten van een vaste kap over de verkalkte tand?
Expert: Dr. Hegland gereageerd 1 maand geleden. Ok, bedankt voor die informatie. Als je voelt dat je kunt gemakkelijk verwijderen en vervangen van de temp kroon kunt u zien of het zal gaan om beter te plaatsen. Wanneer de beet uit is (zelfs tijdelijk) de PDL ligament rond de root (& amp; quot; schokdemper & amp; quot;) zal geïrriteerd zijn en kan extra ongemak veroorzaken. Wat de verkalking, wat dit betekent is het inwendige wortelkanaalstelsel heeft afgesloten met dentine (dit gebeurt normaal en abnormaal, maar wordt geassocieerd met veroudering). Dit betekent in feite het kanaal ruimte is gewoon te klein voor uw tandarts om toegang te krijgen en schoon. Met de resterende zenuw /bloedvat weefsel steeds necrotische (stervende) is dat in kleine gracht systeem overuren zal een infectie ontwikkelt of je zal zijn gestegen of potentieel verminderde pijn. Hoe dan ook de infectie dat gebeurt moet worden behandeld en de beste manier om het te doen voordat het kan invloed hebben andere tanden. Dus met die info I wouldn & amp; # 39; t zette permanente kap over een verkalkte tand omdat het gevolg op lange termijn veel problematischer zou kunnen zijn. Een endodontist is een wortelkanaalbehandeling specialist, en met hun meer geavanceerde instrumenten (microscopen en kleine reinigingssystemen), die specialist in staat zijn om een ​​effectieve wortelkanaalbehandeling te voltooien voor u en u kunt voorkomen dat het verwijderen van de tand. De tand ligament zal genezen na de behandeling is voltooid, en u in staat om te functioneren met de oorspronkelijke tand zal zijn. Dat is de beste case scenario is om het te hebben afgesloten met wortelkanaalbehandeling therapie en permanente kroon. Dus mijn eerste suggestie zou zijn om een ​​verwijzing naar endodontist.
Expert: Dr. Hegland gereageerd 1 maand geleden. Als de endodontist is geen optie voor u, dan zou ik de tand verwijderd. Het gebied zal nodig hebben om te genezen voor een paar weken voordat een restauratieve behandeling (brug) kan worden gestart. Een brug is een hoge kwaliteit optie voor het herstellen van de ontbrekende tand. Een typische 3-eenheid brug zal de steun van de aangrenzende tanden te gebruiken, maar als uw tandarts heeft bepaald via onderzoek dat de aangrenzende tanden zijn goed landhoofden voor een brug zult u uw kauwfunctie zeer adequaat te herstellen. De belangrijkste zorg moet u zich bewust zijn van een brug moet worden gehandhaafd. Wat ik bedoel is dat je moet een onberispelijke mondhygiëne omdat u niet langer in staat zijn om flossen tussen de tanden, en het eten puin dat kan komen te zitten onder de brug moet worden verwijderd en schoongemaakt tijdig. Zo niet de bruggehoofden met verval en de brug moet worden verwijderd. De gemiddelde levensduur van een brug is 7 jaar, maar ze kunnen duren voor een mensenleven als te kort. # 39;; Als je een hoog risico op cariës (gaatjes) of tandvleesontsteking een brug isn & amp zijn t een goede optie. Ik hoop dat geeft je de informatie die u op zoek bent naar de beste beslissing voor uw zorg.
Klant: antwoordde 1 maand geleden. Ik hou echt van dat u de tijd om de situatie uit te leggen, in tegenstelling tot mijn tandarts niet doen nam, dus nu moet ik zoiets als dit te komen om me te helpen. Je legde het in een openhartige en gemakkelijke manier. Als ik mijn tanden verwijderd, zou het beter zijn om een ​​implantaat op het moment van de verwijdering [als ik het kan veroorloven] te hebben? Ik ken een brug onderhoud is enigszins ontmoedigend, want ik weet dat mijn 'onberispelijk' reiniging heeft nooit goed genoeg op mijn tanden geweest. Heeft u een andere optie die u kunt zich bewust zijn van in plaats van een dure implantaat en een brug optie die niet haalbaar klinkt voor mij? Ik hoorde in Frankrijk dat er een nieuwe innovatieve digitale manier om een ​​kopie van de exacte tand die moet worden vervangen. De kopie bevat dezelfde exacte afmetingen van de wortels van de oude tand. Het is zeer stevig en structureel gezond en past in de holte van de verwijderde tand die wordt vervangen. Blijkbaar met implantaten is er een zakje dat de schroef die kan vormen met bacteriële voorkomens die een bedreiging vormt voor dit succes omringt. Deze tand prothetische niet breekt deze pocket. Mijn probleem is dat ik zou loveee deze prothese hebben, maar is alleen beschikbaar in Frankrijk, maar de website zei dat het zou gaan om beschikbaar te zijn in de Verenigde Staten. Ik verloor mijn gegevens op mijn computer en kon deze website, omdat het niet vinden. Bent u zich bewust van deze website door toeval of tandheelkundige behandeling met zijn bijbehorende tand prothese?
Klant: antwoordde 1 maand geleden. Het heet een tand implantaat, geloof ik.
Klant: antwoordde 1 maand geleden. Nee, dat kan niet. Sorry.
Expert: Dr. Hegland gereageerd 1 maand geleden. Blij dat ik kan helpen, het is altijd een uitdaging voor tandartsen om de details van alle opties uit te leggen, maar ze moet u altijd te voorzien van toegang tot de informatie, zodat u kunt worden geïnformeerd. Implantaten zijn echt de Cadillac van alle opties met betrekking ***** ***** een ontbrekende tand. Het slagingspercentage is zeer hoog met implantaten, en hoewel het belangrijk om het implantaat tand handhaven tenminste implantaat amp; # 39; t verval. I & amp; # 39; m niet helemaal zeker over het bedrijf dat u verwijzen naar, omdat in de VS hun is momenteel geen hele tandvervanging systemen. Implantaten en bijbehorende abutments digitaal worden gescand en een nauwkeurige herstellende kroon vervanging kan worden gemaakt met CadCam technologie zoals CEREC door Sirona. Misschien is dit wat je bedoelt. Het Galielos conebeam systeem kunnen plannen voor de perfecte plaatsing van het implantaat en herstellende plannen allemaal binnen het CEREC systeem. Er is verschillende empirisch bewijsmateriaal met betrekking ***** ***** en micrograps om hen heen. Een tijdelijke optie die je zou kunnen gebruiken tijdens het maken van de keuze hoe om permanent op verzoening te gaan zou zijn om een ​​& amp krijgen; quot; flipper & amp; quot; ook bekend als een interim gedeeltelijke. It & amp; # 39; s in wezen een houder met een prothetische tand op, het vult de ruimte en houdt aangrenzende tanden afglijden. Nadeel is dat deze zijn vervelend voor patiënten om te dragen en ze nie & amp; # 39; t echt geschikt voor kauwen.
Klant: antwoordde 1 maand geleden. Ja, het ontwerpen van een volledige prothese met behulp van wat wordt ook gebruikt in de Cerec systeem werkt op dezelfde manier, maar in plaats van het ontwerpen van de kroon als het Cerec, ontwerpt de tand [wortel en al]. De nieuw ontworpen tand heeft niets in te hebben, maar is solide. Bedankt voor de andere optie van die 'flipper' Ik vroeg me af ook over. Ik voel me veel vertrouwen in hoe nu verder. Ik weet dat ik zou hebben om mijn tanden anyways zo lijkt het, tenzij ik ervoor kiezen om naar een Endodontic Specialist om te proberen en op te slaan mijn tanden te verwijderen. Niet zeker welke goedkoper met mijn verzekering zou zijn. Dan zou ik weeg in de andere opties als de Endodontist mijn tanden niet kunnen redden. Je hebt een mooiste dag, Dr. Hegland! Weet je zeker dat maakte mij !! :) Nogmaals bedankt!
Expert: Dr. Hegland gereageerd 1 maand geleden. Geen probleem! De endo zorg zal waarschijnlijk beter worden gedekt uw verzekering, omdat alles wat implantatie verband niet goed gedekt door de meeste (niet alle) verzekeringen. Mijn laatste opmerking is dat het houden van uw originele tand is bijna altijd beste optie dan om het even wat kunstmatig, maar er zijn altijd veel factoren (zoals je ontdekken), die in komen om te spelen. Succes. Dr. Hegland