Tandheelkundige gezondheid > FAQ > Topic A tot Z > bruggehoofd > We hebben d6057 implantaten en we zijn klaar voor plaatsing.

We hebben d6057 implantaten en we zijn klaar voor plaatsing.

 
Opgelost Vraag:
We hebben d6057 implantaten en we zijn klaar voor de uiteindelijke plaatsing. De tandarts zegt dat de steunpunten voor de prothese zijn in backorder. Is dit waar en wanneer zullen zij beschikbaar Ingezonden: 1 maand geleden. Categorie: Dental
Klant: antwoordde 1 maand geleden. Dit is een lange langdurig proces geweest. We betaalden contant geld aan de voorkant en we zijn blij voor eindresultaat. Nu r we erg teleurgesteld te horen dat ze niet beschikbaar zijn en hebben geen datum van wanneer. Had niet moeten ze die al hadden. Moeten we ons zorgen maken dat ze ons geld gestolen. 25.000 contant geld en nu bottransplantaten en plaatsing van het implantaat is genezen ze zeggen de landhoofden die verder gaan met deze implantaten zijn niet beschikbaar.
Expert: Dr. Hegland gereageerd 1 maand geleden. Hallo! Het hangt af van waar de tandarts is het bestellen van de landhoofden uit. Als hij /zij gaat door middel van een laboratorium kunnen ze niet op voorraad aanbod en dat is wat de backorder is. De tandarts kan altijd om rechtstreeks bij de leverancier als goed, of zelfs fabrikant. I & amp; # 39; ve persoonlijk nooit een aanslag op backorder gehad, maar uw tandarts kan er iets meer op maat te doen voor uw gebit en dat verklaart de lage aanbod /backorder? Verschillende abutments kan worden gebruikt implantaatsystemen. Dus ik waardeer uw kennis in type implantaat, maar het & amp; # 39; s moeilijk om te weten wat landhoofd uw tandarts is de planning voor. Je zou ook voorstellen als ze een andere bevestiging of locator attachment mogelijkheid zou kunnen gebruiken.
Klant: antwoordde 1 maand geleden. Veel dank. Hoe lang als het weer besteld te lang zou zijn?
Expert: Dr. Hegland gereageerd 1 maand geleden. Ik zou de tandarts /receptiepersoneel geven u een soort van date (weken of maanden is belangrijk voor uw tevredenheid). Als ze don & amp; # 39; t hebben één, zou ik hem /haar als een ander steunpunt systeem zoals atlantis kan worden gebruikt. Ik begrijp dat de implantaten en herstellende zijn erg duur, maar als u & amp; # 39; ve zo ver gekomen Ik zou willen dat u de beste prothese en herstellende zorgplan je kunt krijgen (zelfs als dat betekent wachten op een aangepaste opbouw) te hebben. Eerlijk gezegd de landhoofden moet beschikbaar zijn maximaal 2-3 weken in mijn mening.