Tandheelkundige gezondheid > FAQ > Topic A tot Z > bruggehoofd > Tandarts konden krijgen een 3-delige brug off van de landhoofden .He

Tandarts konden krijgen een 3-delige brug off van de landhoofden .He

 
Customer vraag
tandarts konden krijgen een 3-delige brug off van de landhoofden .Hij zei dat hij gebruikte implantaat lijm. Zelfs met het gereedschap lucht zou het niet budge.We probeerden om het te verwijderen om alles te controleren, omdat ik voelde beklemming of druk (geen pijn) .De brug werd op 6 weken geleden gezet. Ik begon om de dichtheid 1 week ago voelen. Ingezonden: 1 maand geleden. Categorie: Dental
Expert: Dr. Hegland gereageerd 1 maand geleden. Hallo! Was dit een permenant brug of tijdelijke brug te wachten op de permenant? X-stralen stoorden & amp; # 39; t onthullen iets, niet zeker waarom de tandarts het dan zou verwijderen? In plaats van alleen het verminderen van de proximale contacten?
Klant: antwoordde 1 maand geleden. permanente brug. We wilden het te verwijderen om de aanslagen te controleren of als een verborgen infection.I wil weten of de brug moet worden afgesneden, of is er een andere manier.
Klant: antwoordde 1 maand geleden. Ik heb geen antwoord krijgt gewoon een andere vraag.
Expert: Dr. Hegland gereageerd 1 maand geleden. Soms is de brug nu dat de tandarts heeft geprobeerd om het af te krijgen, zal los op zijn eigen in de volgende paar weken. Echter, hoewel implantaat cement werd gebruikt, dat & amp; # 39; s nog sterk cement retentie en kunnen de brug nodig te snijden worden verwijderd. Je kon je tandarts vragen of hij /zij heeft geprobeerd kroon verwijderaars. Ze zijn bijna als kleverige soort caramel apparaten. Patiënt zal bijten in het, en het optreden van de verhuizer helpt breken het zegel van het cement en de brug kan vervolgens voorzichtig worden verwijderd. Mijn zorg voor u is wat er mis is met de aanslag zou moeten zijn? I & amp; # 39; m niet zeker weet wat uw tandarts veronderstelt zou kunnen gebeuren, omdat het & amp; # 39; s vrij onwaarschijnlijk dat één te verwijderen om eronder te controleren. Als infectie /pulpal symptomen wordt verwacht dat kunnen zij alleen maar willen u naar en endodontist te raadplegen of gewoon te controleren. De dichtheid kan worden verholpen door lichter contacten.
Expert: Dr. Hegland gereageerd 1 maand geleden. Ik moest vanmorgen antwoorden als gevolg van een medische procedure, waardeer wacht je nog op antwoord.
Klant: antwoordde 1 maand geleden. Deze brug is bovenop implantaten zodat er geen pulp. We wilden zien of er een infectie of iets mis met de landhoofden.
Expert: Dr. Hegland gereageerd 1 maand geleden. Ik snap het! Nou als zirconia landhoofden werden gebruikt ze kunnen potentieel breken (zeldzaam), maar als dat gebeurd zou ik denk dat een deel van de brug zou mobiel. Ik heb een patiënt die uit een andere tandarts dat een brug wordt ondersteund door implantaatabutments en de zirconia landhoofd gebroken moest mij kwam had. Het was zeer moeilijk te verwijderen en dat was los op één zijde. Het kostte me een uur om deel uit, maar moest worden gedaan om slecht landhoofd vervangen. Wat kan ik beantwoorden met betrekking ***** ***** situatie, I & amp; # 39; ben niet zeker weet welke soort antwoord dat u misschien op zoek naar op dit punt. Als je wel een X-ray Ik kan zien dat voor u.