Tandheelkundige gezondheid > FAQ > Topic A tot Z > bruggehoofd > Ik heb een bovenste brug die onlangs moest worden ongedaan gemaakt. na

Ik heb een bovenste brug die onlangs moest worden ongedaan gemaakt. na

 
Opgelost Vraag:
Ik heb een bovenste brug die onlangs moest worden ongedaan gemaakt. Na deze, mijn tandarts wilde de achterkant kies die een steunpunt tand te kijken omdat het zo dicht bij de wortel en al voor de afgelopen 4 maanden geen besmetting is gebleken in de root, suggereert hij en de Periodontist suggereert krijg ik een wortelkanaalbehandeling zodat in de toekomst mijn brug hoeft niet te worden gesneden. Vooral omdat ik Sjögren en hebben andere wortelkanalen nodig. Mijn gevoel is, zou het niet beter zijn om een ​​tand die leeft en heeft de bloedstroom zonder infectie, met rust laten? Ik ben strijd. Als iemand advies heeft, dan zou ik het zeer waarderen. Ingezonden: 1 maand geleden. Categorie: Dental
Klant: antwoordde 1 maand geleden. Ik wil hieraan toevoegen, heb ik erin geslaagd om remineraliseren een paar kleine draagt ​​en vermeden vullingen in die en ging vandaag voor een check-up en ondanks mijn systemische ontsteking, heb ik gekregen alle gomaders tot 4 en hieronder en een aantal ging naar 1. Ook, geen bloeden, tandsteen en kleine plaque. Dus ik soms denk ik dat het houden van de mond gezond houdt tandheelkundige werk en de andere keer, life style veranderingen en de thuiszorg. Net conflict op deze voorgestelde preventieve wortelkanaalbehandeling en niet voor de kosten, al $ 20k uitgegeven aan mijn mond. Helaas, bruggen en niet implantaten die werden aangeraden om me 4 jaar geleden.
Klant: antwoordde 1 maand geleden. - Betekende geen calculus, slechts kleine plaque. Geclassificeerd als 'Ik zie bijna niets op je tanden' van de mondhygiënist. En dit is allemaal een hoop werk met een dieet en thuiszorg aan het tegengaan van de Sjögren.
Expert: Root Canal Doctor antwoordde 1 maand geleden. Hallo Jenny, uw tandartsen geven u uitstekend advies. Beter om toekomstige problemen gezien de reeds gecompromitteerde situatie je bent in voorkomen. Als uw tanden en tandvlees waren in uitstekende vorm dan zou niemand aanbevolen hebben te wachten, maar zou vooruit zijn gegaan en net vervangen van de brug. In plaats van meer problemen op de weg met dit gebied van uw mond zou ik preemptief zijn dat is de reden waarom uw tandarts aanbevolen het wortelkanaal. Maar het is echt uw keuze over wat je wilt doen voor de toekomst. Het zou beter zijn om het wortelkanaal te doen als er dingen zijn onder controle en gemakkelijker te bereiken dan nadat de nieuwe brug is geplaatst. Doet al dit zinvol voor u?