Tandheelkundige gezondheid > FAQ > Topic A tot Z > bruggehoofd > Ik had een brug gedaan door één kantoor, als ik ging schoonmaken

Ik had een brug gedaan door één kantoor, als ik ging schoonmaken

 
Opgelost Vraag:
Ik had een brug gedaan door één kantoor, als ik ging voor een schoonmaak aan het tweede kantoor ze me gewaarschuwd voor een probleem op de brug. Ik wil graag de X-ray te tonen aan een derde tandarts voor advies. Ingezonden: 2 maanden geleden. Categorie: Dental
Expert: Dr. Katz antwoordde 2 maanden geleden. Please post de röntgenstraal en ik zal kijken naar het voor u.
Expert: Dr. Katz antwoordde 2 maanden geleden. Houd in gedachten dat een röntgenstraal wat informatie, maar niet geven alle informatie die we nodig hebben om te zeggen of er even welke problemen kunt u een foto van de brug in je mond, die ook kan helpen uploaden.
Klant: antwoordde 2 maanden geleden. Daar gaan we. Ik probeer veel info om niet bias niet opgeven. ;-)
Expert: Dr. Katz antwoordde 2 maanden geleden. Slechts een deel van de brug is zichtbaar op röntgenstraal, maar de aanslag die toegankelijk blijkt dat er een defecte lekkende marge op de distale rand van de premolaren tooth.This zeker een probleem en de brug moet worden opnieuw gemaakt.
Klant: antwoordde 2 maanden geleden. Dankzij Dr. Katz. Hoe kritisch is dit? Het kantoor dat een tweede en derde advies deed zijn allemaal het met je eens dat het opnieuw moet worden gedaan. Echter, het kantoor dat oorspronkelijk deed het werk is niet bereid om het probleem te erkennen.
Expert: Dr. Katz antwoordde 2 maanden geleden. Natuurlijk zijn ze niet van plan om dat toe te geven, dan zullen ze moeten toegeven dat degene die dit gedaan is incompetent.How lang geleden werd de brug gemaakt?
Expert: Dr. Katz antwoordde 2 maanden geleden. Dit probleem is van cruciaal belang, omdat de lekkage zal leiden tot de brug falen en je zult eindigen met opnieuw betalen voor het.
Klant: antwoordde 2 maanden geleden. Brug werd gedaan in augustus vorig jaar - dus ongeveer 6 maanden oud. Ik denk dat wat ik probeer te achterhalen is, jij en de andere office duidelijk zien de kwestie - Ik ben gewoon benieuwd of ik breng dit op laten we zeggen nog een andere mening, zal laten we zeggen 99% van de tandartsen het erover eens dat er een probleem hier ?
Expert: Dr. Katz antwoordde 2 maanden geleden. Elke tandarts die weet wat hij doet, zal het erover eens dat deze brug moet worden remade.It is het uiterst onwaarschijnlijk dat dit gebeurde in de laatste zes months.I ben ervan overtuigd dat het op deze manier al sinds het werd gecementeerd.
Klant: antwoordde 2 maanden geleden. Mijn andere probleem is waardoor een kantoor dat is incompetente op het oplossen van dit probleem om dit te bevestigen. Maar ik betwijfel of ze zouden een restitutie voor dit zeer dure behandeling. Heeft u een hogere tandheelkundige organisatie die kunnen helpen krijgen dit opgelost aanbevelen? Ik weet bijvoorbeeld als ik een probleem had met een wanpraktijken met een advocatenkantoor, hebben ze iets in de plaats te dienen als mediation.
Expert: Dr. Katz antwoordde 2 maanden geleden. De meeste staten hebben een tandheelkundige bord dat het probleem zal bemiddelen voor you.You kan een klacht indienen bij de lokale tandheelkundige raad van bestuur en zij zullen onderzoeken op you.Call de tandartspraktijk en spreken tot de dentist.Tell hem dat je al hebt gekregen 3 buiten adviezen met betrekking tot de toestand van de brug en de behoefte om remade.They kan ofwel uw geld teruggeven of je zal indienen van een formele klacht bij de tand board.No tandarts wil worden onderzocht door de board.You kunnen ook juridische stappen bedreigen maar laat ze weten dat dit niet weg zal gaan. Het kan enige tijd duren, maar de röntgenstraal spreekt voor itself.If de verzekeringsmaatschappij betaald voor een deel van het, kunt u uw verzekeringsmaatschappij bellen en hen laten weten dat de brug die werd geplaatst was defect is en je nodig hebt om het te hebben vernieuwd.
Klant: antwoordde 2 maanden geleden. Helaas ben ik zelfstandig ondernemer en ik heb geen verzekering hebben vorig jaar voor tandheelkundige werk. Dus het was allemaal uit eigen zak. ;-( FYI: Ik bespaarde geld om dit gedaan omdat het een cosmetische procedure, omdat ik nog steeds had een melktanden er zijn, die veel kleiner leek (ik ben 32 jaar oud)
Expert:. Dr. Katz antwoordde 2 maanden geleden zie ik de volgende keer moet je naar de tandarts te vragen hoe lang dat hebben ze gedaan kroon- en brugwerk work.Many tandartsen proberen maar gewoon don & amp;.. # 39; t over de juiste vaardigheden, talent of onderwijs doen ze right.If tand ontbreekt, is niet alleen cosmetisch maar het is belangrijk functioneel aan de andere tanden afglijden houden.
Klant: antwoordde 2 maanden geleden. Nee, de tanden was niet te missen ;-) Ik had nog steeds de melktand op zijn plaats.
Expert: Dr. Katz antwoordde 2 maanden geleden. Ik snap het. Vele malen de wortels worden zo kort dat de tanden los en vallen out.Then je in dezelfde situatie zou zijn. Als je de kans krijgt, kunt u het aanbod een rating, zodat we goede kwaliteitscontrole op deze site kan onderhouden. Dankzij
Expert: Dr. Katz antwoordde 2 maanden geleden. Is er een andere informatie die je nodig hebt?