Tandheelkundige gezondheid > FAQ > Topic A tot Z > bruggehoofd > Ik had net een tandheelkundig implantaat geplaatst. Ik had een tand verwijderd

Ik had net een tandheelkundig implantaat geplaatst. Ik had een tand verwijderd

 
Opgelost Vraag:
Ik had net een tandheelkundig implantaat geplaatst. Ik had een tand verwijderd in de voorkant en de implantaten werd aan voor extractie van een vrij gezonde tand, maar tandarts dat deze tand verdacht was en had een Fracked kroon abutment, misschien ook dat het gebruik van dit gebied heeft mij meer botdichtheid . Ik kreeg te horen dat hij kreeg een fatsoenlijke koppel van 19? Ik had de operatie 6 dagen geleden en ik keek naar het gebied voor de eerste keer en ik kan een kleine glinstering van metaal zien en het lijkt erop dat implantaat wordt blootgesteld? Is dit een probleem vraag ik me af? Mijn eerste post op afspraak in 2 dagen. Ik ben zenuwachtig omdat ik weet dat allemaal te doen de dingen die fout kunnen gaan tijdens de eerste fase en deze tandarts geeft slechts een 90 dagen garantie. Dus ik denk dat als het niet lukt, ben ik op de haak voor het betalen voor het allemaal weer opnieuw. Gedachten? Ingezonden: 2 maanden geleden. Categorie: Dental
Expert: Dr. Katz antwoordde 2 maanden geleden. Mijn eerste vraag is dat als dit was een vrij gezonde tand, waarom op aarde was het niet hersteld en in plaats daarvan gehaald? Had u pijn of was er geen aanwijzing dat de tand was niet herstelbaar? Zien metal blootgesteld op dit punt geeft mij dat er geen voldoende hoeveelheid bot rond het implantaat wanneer het placed.This is een veelvoorkomend probleem bij tandartsen proberen implantaten tegelijkertijd de extraction.It is een manier om veel geld te voren halen en naar de tandarts & amp; # 39; s zak. De juiste ding om te doen is om te wachten totdat het gebied geneest en plaats dan het implantaat in plaats van jammen het stopcontact met kunstmatige bot enten materiaal, het opladen je een hoop geld voor en bidden dat het bot enten materiaal zal genezen in de zijkanten van de implant.Do je tand # 18 en # 20? Hebben ze bespreken uw opties te vervangen # 19? A 90 dagen garantie ??? Ik kan een betere garantie krijgen op een flatscreen-tv die kost $ 500 en ik ben er zeker van dat u op voorsprong kunnen zetten thousands.My gevoel is dat je te maken hebt met iemand die is meer bezorgd over hun auto betaling dan je health.Can je uploadt een foto van dit gebied?
Expert: Dr. Katz antwoordde 2 maanden geleden. Gewoon een extra note.It duurt 3 tot 4 maanden voor het implantaat te osseoïntegreren in de bone.That is de tijd die nodig is voordat het implantaat kan loaded.By de tijd die wel of niet gebeurt, zal uw garantie zijn void.He lijkt te hebben bedacht alle hoeken.
Klant: antwoordde 2 maanden geleden. Ik kan mijn typefouten te repareren, ik bedoelde een gekraakt bericht ertoe leiden dat de tandarts te willen deze tand die had ook een zeer grote kroon en de oude wortelkanaalbehandeling in het te verwijderen. Als een FYI, ik had drie verschillende consults en deze laatste die ik eindigden kiezen, omdat hij op mijn tandheelkundige PPO en het enige dat me een gedetailleerde offerte gaf was. Ik ben echter gedwarsboomd, over hoe om echt weten of ik een goede tandarts of niet. Anders dan het controleren met het bestuur ... hoe kan ik ooit weten of hij goed is in implantologie? Hij heeft een goede CV en heeft gedaan implantologie samen met het hebben van zijn eigen algemene tandheelkunde praktijk al meer dan 20 jaar, maar de 3 maanden garantie op het implantaat, en het feit dat hij niet is het bijhouden van zijn succes rate, maakt me wonder. Ik kan me niet veroorloven om een ​​andere 8500 dollar te betalen als het implantaat mislukt vanwege practitioner fout. En ik vraag hem of hij mee bezig was een directe belasting. Hij zei nee, maar dan zet het meteen. Nou, toen ik zei onmiddellijke belasting, hij dacht dat ik bedoelde onmiddellijke opbouw en kroon. Nee, ik bedoelde onmiddellijke belasting van de schroef zelf.
Klant: antwoordde 2 maanden geleden. Yep, ik heb gehoord dat er controverse binnen de industrie om al dan niet een garantie op alle geven op implantaten als gevolg van alle van de variabelen in genezing. Ik vraag me af wat ik nu doe. U kunt de punt van het implantaat in de pic ik jou verzonden. Ik denk dat ik koos slecht ... Ik was uitgeput aan de herziening van tandartsen. Ik heb een kopie van mijn X-stralen ook. Ik ben bang dat ik mezelf heb geschroefd. :(
Expert: Dr. Katz antwoordde 2 maanden geleden Als je ziet metal in dit stadium, waarschijnlijk meer als het gebied geneest en het weefsel retracts.This zien zal de uiteindelijke herstel te bewerkstelligen je bent. appearance.My vraag op dit punt is wat het behandelplan na dit implantaat is geladen als het overleeft in 3-4 maanden? .U lijken alle tanden ontbreken achter deze implantaat te hebben. heeft u een groot aantal tanden ontbreken op de andere side op de bovenste? Er zijn geen implantaat specialisten en tandheelkundige implantaten zijn niet een speciality.Most tandarts plaats ze nadat ze een twee weken durende cursus, maar weinigen weten hoe om te gaan met de complicaties.
Klant: antwoordde 2 maanden geleden. Ja, ik verloor een 20-jarige vaste brug op diezelfde kant en de tanden die ondersteunde het niet redden toen de brug werd verwijderd. Ik had rest trok. Het bovendeel op tegenover een vaste brug als goed, en het wordt steeds los, dus ik kan dezelfde situatie aan de andere kant hebben volgend jaar. Ik vraag me af of ik hem kan onder druk te zetten overdoen het en me niet opladen? Ik vraag me af wat ik kan doen op dit punt en als ik zou moeten krijgen nu uit?
Klant: antwoordde 2 maanden geleden. En toen de tech zei dat ik had een 19 op koppel en dat dit was & quot; fatsoenlijk & quot ;, Ik werd ongerust meer
Expert: Dr. Katz antwoordde 2 maanden geleden. Laat me meer clear.You een enkele implantaat in de hond space.How gaat hij de tanden te vervangen erachter? De slagtand tand mag nooit worden gehaald, tenzij het absoluut necessary.If de brug is los aan de andere kant, dit is veelzeggend zijn dat er een onderliggende problems.An röntgenstraal van je mond zou helpful.Have bespraken ze de tanden te vervangen achter de slagtand ?
Expert: Dr. Katz antwoordde 2 maanden geleden. Er zijn belangrijker problemen hier dan deze ene implant.I don & amp; # 39; t betekenen van onderwerp te veranderen, maar ik moet weten wat het plan is.
Klant: antwoordde 2 maanden geleden. Ook plaatste hij een implantaat in de achterkant, waar ik had een extractie uit de vorige vaste brug, dus er zijn eigenlijk 2 implantaten die de basis voor een nieuwe 5-eenheid vaste brug zal zijn.
Klant: antwoordde 2 maanden geleden. Het plan is om mijn brug te vervangen met behulp van deze twee implantaten als het draagvlak voor een nieuwe vaste brug. Sorry, ik kan mijn papier werk met het plan te vinden. Ik kan het hebben achtergelaten op zijn kantoor.
Klant: antwoordde 2 maanden geleden. Ik denk dat deze man is ook eigenaar van ClearChoice evenals ...
Expert: Dr. Katz antwoordde 2 maanden geleden. Ok ik understand.That is een beetje een stuk voor twee implantaten en een heleboel kracht die over zo'n grote space.Have u een geschiedenis van parodontitis hadden zullen worden toegepast op twee implantaten? Bent u het dragen van elk type van een gedeeltelijke om het gewicht te verdelen van uw beet totdat deze implantaten in enkele maanden worden geladen? Is Clear Choice een keten?
Klant: antwoordde 2 maanden geleden. Ja, dat dacht ik ook. Ik stuurde je zijn achtergrond zonder het delen van zijn naam. Ja Clear Choice is een merknaam franchise. Maar deze praktijk is een particuliere praktijk. Ik heb een gedeeltelijke hij me gaf om al die ruimte te dekken. Het maakt niet te helemaal vooraan en dus moet worden aangepast. Ik vraag me af als ik nu uit of netto een second opinion voordat kronen worden geplaatst? Ik denk niet dat een ander implantaat doc zal mij mid behandelplan wel raak. Ik maak me zorgen te kijken naar die metalen punt steken van de bodem en het denken van de ergste. Ik denk dat ik beter zou voelen als hij het werk GARANTIE VAN. Hoewel, ik zal het plaatsen van een feitelijke YouTube-video van hem toen dit alles wordt gedaan. Een video & quot; referentie & quot; als het ware, dus misschien is dat zal helpen, als alles zuiden gaat. Misschien is het mogelijk dat het zal werken. Haha. Bedankt voor al uw tijd. Vanwege mijn tandheelkundige geschiedenis, ben ik toegang tot deze dienst voor enige tijd te houden.
Expert: Dr. Katz antwoordde 2 maanden geleden. Ik zou niet laten het implantaat te verwijderen bij dit time.That meer problemen dan het & amp zou kunnen veroorzaken; # 39; s de moeite waard. Ik denk dat een derde implantaat tussen de twee andere betere ondersteuning zou geven. en een betere kans van de brug lasting.It zou nuttig zijn om te zien uw Panorex Xray om te bepalen of je bent eigenlijk een goede implantaat candidate.There zijn zeker goedkopere methoden voor de vervanging van teeth.The 90 garantie gewoon ruikt naar eerdere problemen en storingen en dat hij doesn & amp; # 39; t gevoel dat geld te verliezen als er iets naar het zuiden.
Klant: antwoordde 2 maanden geleden. Bedankt. Ja, ik wilde kunstgebit vermijden omdat ik de patiënt onderwijs te doen en moeten niet klinkt als een stripfiguur. Ik betaalde voor mijn X-stralen (van het laatste overleg ... 300 dollars..and laten, kan het gewoon niet sturen door tekst,.). Ik denk dat ik terug naar mijn originele tandarts en hebben hem plaats de kronen. Niet zeker dat ik wil dat dit tandarts om meer te doen werken op mij. Maar ... Ik ben het eens dat ik denk niet dat twee implantaten zal genoeg zijn. Nogmaals bedankt. Ik vraag me af of misschien is hij in staat is om de blootgestelde uiteinde van het implantaat met het tandvlees nu of misschien healing cap nu te dekken?
Klant: antwoordde 2 maanden geleden. Ok, ik denk dat ik maxed out mijn vraag vragen. Nogmaals bedankt.
Expert: Dr. Katz antwoordde 2 maanden geleden. De helende kap wordt gebruikt om te voorkomen dat het tandvlees uit te groeien tot het implantaat gebied na het implantaat is integrated.The healing cap zal niet bevorderlijk geen kauwgom healing.I gewoon don & amp; # 39; t denken dat het implantaat diep genoeg werd geplaatst of het implantaat Gekozen was te long.The hoek van deze implantaten zorgen baart me ook een beetje, maar een ervaren tandarts kan de juiste abutment gebruiken om this.Its corrigeren van de krachten die ik maak me zorgen over de hoeveelheid bot rond de implantaten, die ik niet kan zien zonder röntgenstraal.
Expert: Dr. Katz antwoordde 2 maanden geleden. Je bent welcome.When je de kans krijgt, kunt u het aanbod een rating, zodat we goede kwaliteitscontrole op deze site Bedankt en veel geluk kunnen handhaven.