Tandheelkundige gezondheid > FAQ > Topic A tot Z > bruggehoofd > Ik heb een grote tand (# 30) gewonnen. Ik hoorde omdat het is

Ik heb een grote tand (# 30) gewonnen. Ik hoorde omdat het is

 
Opgelost Vraag:
Ik heb een grote tand (# 30) gewonnen. Ik heb gehoord, want het is een belangrijke tand, ik moet een implantaat er te komen, omdat het beter is voor de lange termijn zal zijn in plaats van het leeg laten. Klopt het? Ingezonden: 2 maanden geleden. Categorie: Dental
Expert: Root Canal Doctor antwoordde 2 maanden geleden. Hallo, ja # 30 is een belangrijke tand die is net zo belangrijk als de hoektand aan de integriteit van de boog te behouden en te bijten. Het is er al, omdat je 6 jaar oud was en als je mist de tand achter de rug, # 31, dan heb je zeker moet een vervanger te krijgen. Een implantaat uitstekende keuze en heeft een hoge mate van success.Especially als je tegengestelde tanden. Betekent dit zinvol voor u?
Klant: antwoordde 2 maanden geleden.

Ik ben niet ontbreken # 31, Ik heb zowel tanden door # 30. Dus als 30 is gegaan en verliet gegaan, zal dat leiden tot problemen op andere tanden eromheen (met inbegrip van de bovenste identiteitskaarten)

Expert:? Wortelkanaalbehandeling Doctor antwoordde 2 maanden geleden. Aangezien u # 31 heb je een keuze. kunt u het implantaat route of een 3-eenheid brug gemaakt, maar dat gaat het kappen van 2 prima tanden voor de steun landhoofden dat is waarom een ​​implantaat is de betere keuze. Er is een mogelijkheid dat de boventanden omlaag zou kunnen drift in de tijd maar dat kan alleen gebeuren als er geen occlusaal contact tussen de bovenste en onderste tanden. Als ze contact op met de tanden bij het bijten dan zullen ze niet minder drift. # 31 kunnen na verloop van tijd drijven vooruit, want dat is de richting waarin de tanden normaal bewegen. Afhankelijk van uw leeftijd zou kunnen beslissen wat te doen. Hoe oud ben je?
Klant: antwoordde 2 maanden geleden.

Dus als ik ben 40, hoe belangrijk het is om een ​​implantaat daar

Expert:? Wortelkanaalbehandeling Doctor antwoordde 2 maanden geleden. 40 is erg jong te zijn zonder een eerste kies. Echter, als je het niet in de plaats bent u in staat om te functioneren prima als je ouder wordt. Nr op weet zeker of u drifting bij allen en je kunt gewoon afwachten en zien hoe het gaat in de komende jaren en beslissen dan als je wilt om het te vervangen. Dit is niet iets wat je moet doen nu. Er is altijd tijd om het later te doen als u kiest. Dus laat uw tandarts praat je in onmiddellijk doet deze vervanging. OK?
Klant: antwoordde 2 maanden geleden.

Maar ik laat al ze in de botstructuur. Ik heb gehoord dat als ik het niet snel doen, zou het moeilijker zijn om een ​​implantaat later te doen. Correct? Maar het klinkt als van jou is er geen noodzaak om te zetten in de botstructuur nu de basis voor toekomstige implantaat te leggen.

Ziet u geen kwaad van, zonder daar iets voor het leven?


Expert: Root Canal Doctor antwoordde 2 maanden geleden. U kunt heel mooi de rest van je leven zonder # 30. Een implantaat kan altijd later worden gedaan ze willen alleen maar om het nu te doen om het geld nu te maken! Zodra het bot reparaties kunt u een implantaat doen op elk moment voor de toekomst. Laat je niet praat je in alles wat je niet bereid bent te doen. Er is geen haast! OK?
Klant: antwoordde 2 maanden geleden.

Als je zegt dat later doen, bedoel je het implantaat? Maar ik moet een aantal botten er nu gezet te corrigeren? Ze vertelde me dat ik heb tot op het bot daar te zetten of later zou het niet goed zijn lol. Er is geen bot na extractie. De tandarts zet menselijk bot er om het te cultiveren, correct?

Dus u zegt de tand kan worden gewonnen en laat het daar. En ze kunnen altijd doen implantaat later op elk gewenst moment, maar vele jaren?

Ze maakte me geloven dat ik heb de botstructuur daar te zetten als ik een implantaat later wilt?

Zo zou deze botstructuur helpen beter (dan is er geen niet), zelfs als ik niet een implantaat krijgen? En nu zeggen dat ik goed kon doen zonder $ 30 voor mijn leven

Expert:? Wortelkanaalbehandeling Doctor antwoordde 2 maanden geleden. Te laat is goed, maar het kan geen kwaad ga je vooruit. Ze maakte een paar dollars op je. Na een extractie bot regenereert (groeit) normaal gesproken in de tijd. Het groeit weer over, maar niet tot het oorspronkelijke niveau, maar genoeg om een ​​implantaat te ondersteunen. Ja, u kunt de rest van je leven te gaan zonder # 30 en doen het prima! De tandartsen vandaag wil het onmiddellijk te vervangen, terwijl u nog steeds in shock over het verlies van een tand en dat is de makkelijkste (meest kwetsbare) tijd om u te praten in het vervangen van het en je zal mee te gaan met alles wat wordt aangeboden omdat je het wilt vervangen of niet. LOL
Klant: antwoordde 2 maanden geleden.

Lol ze nooit gezegd dat het bot zal regenereren. Ze zegt dat ik moet de botten om nu te zetten als ik het nodig implanteren later. Anders wordt het te laat als ik laat het zo zijn.

Lol kan ik vraag hen te nemen uit het bot en geef mijn geld terug?

Er is een mogelijkheid dat de boventanden kon drift lagere tijd maar dat kan alleen gebeuren als er geen occlusaal contact tussen de bovenste en onderste tanden.
-als 30 ontbreekt, hoe kan het bovenste tand occlusaal contact tussen de bovenste en onderste tanden

Expert: Root Canal Doctor antwoordde 2 maanden geleden. Ze zijn goed verkopers. Je zou niet worden verwacht dat zij weten, tenzij je een tandarts dus niet slecht voelen. Dit soort dingen gebeuren dagelijks en het mag niet! Maar geen kwaad gedaan, behalve om uw portemonnee. Als u meer informatie nodig hebt laat het me weten. Vergeet dan niet om ons gesprek te accepteren zodat ik krediet te krijgen om te reageren. Bedankt en een Gelukkig Nieuwjaar! :)
Klant: antwoordde 2 maanden geleden.

Lol kan ik vraag hen te nemen uit het bot en geef mijn geld terug?

Er is een mogelijkheid dat de boventanden onderste kon drift na verloop van tijd, maar dat kan alleen gebeuren als er geen occlusaal contact tussen . de bovenste en onderste tanden
-als 30 ontbreekt, hoe kan de bovenste tand occlusaal contact tussen de bovenste en onderste tanden

Expert:? wortelkanaalbehandeling Doctor antwoordde 2 maanden geleden. Tanden niet volledig af te sluiten over de tegenoverliggende tanden. Ze doen dat aan de randen dus zolang een rand in aanraking komt is er geen drift at all. Uw tandarts kan u vertellen of u kunt kijken in je mond en kijk of het bovendeel contact tanden aan weerszijden van de plaats waar # 30 was. Als ze dan heb je geen zorgen. Ze kunnen het bottransplantaat niet verwijderen. Leuk geprobeerd, LOL
Klant: antwoordde 2 maanden geleden.

Wat is het percentage van de tijd die mensen krijgen bottransplantatie vs niet?

Zijn er bijzondere situatie mensen zullen bottransplantatie nodig hebben als normale mensen niet doen?

Het indienen om tandheelkundige boord zal helpen

Expert: Root Canal Doctor antwoordde 2 maanden geleden. Ik weet niet het% van de tijd die mensen krijgen bottransplantaten. Maar het is zeker over gedaan. Bottransplantaten worden normaal gesproken geplaatst door periodontists die tandvlees willen om zich te vernieuwen en te ondersteunen tandvlees na tandvleesaandoeningen zoals parodontitis. Dit is eigenlijk regeneratieve therapie voor uiterlijk en ondersteuning. Niet uw probleem. Het indienen van de tandheelkundige raad van bestuur zal niet helpen, want bottransplantatie is een aanvaardbare procedure, ook al is het niet altijd nodig is. Sorry daarvoor.
Klant: antwoordde 2 maanden geleden.

Ze is een periodontists

Wat is het verschil tussen periodontists en Prosthodontist

Expert:.? Wortelkanaalbehandeling Doctor antwoordde 2 maanden geleden. Periodontists behandelen gom gerelateerde onderwerpen. Prosthodontists herstellen tanden en maken kunstgebit.
Expert: Root Canal Doctor antwoordde 2 maanden geleden. Als ik een implantaat het zien van een Periodontist of een kaakchirurg deden is de weg te gaan. Ze houden allebei van om bottransplantaten doen !!! LOL
Klant: antwoordde 2 maanden geleden.

Ze houden ervan om het te doen vanwege het geld? Dan omdat het noodzakelijk is

Expert:? Wortelkanaalbehandeling Doctor antwoordde 2 maanden geleden. Yep!
Klant: antwoordde 2 maanden geleden.

Volgende week zullen ze de steek waar ze deden bottransplantatie te verwijderen. Weet je zeker dat er geen manier om het uit te nemen of ongedaan te maken om het even wat?

Dus wat zijn mijn oplossingen? Ik kan waarschijnlijk niet rusten op het feit dat ze me verteld dat ik moet bottransplantatie krijg wanneer ik heb niet echt te

Expert:. Wortelkanaalbehandeling Doctor antwoordde 2 maanden geleden. Gewoon eens de hechtingen verwijderd en verder gaan. Niet vooruit te gaan met een implantaat totdat u klaar bent! Uw keuze en maak je geen zorgen over, omdat er geen goed of fout met het krijgen van het implantaat nu.
Klant: antwoordde 2 maanden geleden.

De bottransplantatie kost $ 1500 !! Hoe kan ik verder alleen op als deze, vooral loog ze

Expert:? Wortelkanaalbehandeling Doctor antwoordde 2 maanden geleden. $ 1.500 dollar voor een bottransplantatie is schandalig. Praat met uw parodontoloog over. Hier is een website die je moet kijken naar: http://www.dentalimplantcostguide.com/dental-bone-graft/
Klant: antwoordde 2 maanden geleden.

Hoe moet ik ruzie met hen? Verzoek om gedeeltelijke of volledige terugbetaling? Wat is mijn leverage: je zei dat ik kan niet bestand naar de raad van bestuur. Wat kan ik doen

Expert:? Wortelkanaalbehandeling Doctor antwoordde 2 maanden geleden. Gewoon uitleggen dat je onderzocht normale vergoedingen voor de procedure en dat de hare was boven en buiten en dat u graag een accommodatie van een soort. Als ze wil u als patiënt te houden en wil ook het implantaat de toekomst kan ze een aanpassing te doen, maar haar niet vertellen dat je niet kan doen het implantaat gewoon nog niet.
Klant: antwoordde 2 maanden geleden.

Goed. Dus hoeveel is de kostprijs de link die u gaf suggereert

Expert:? Wortelkanaalbehandeling Doctor antwoordde 2 maanden geleden. & Amp; quot; Als een kadaver, koe of synthetische bot wordt gebruikt, is de gemiddelde prijs van een basis vergroting is rond de $ 250- $ 1100 voor een enkel implantaat omgeving. Met behulp van de patient & amp; rsquo; s eigen bot is duurder en kost $ 2000- $ 3000, omdat het bestaat uit twee chirurgische sites als hospitalisatie en anesthesie. De kosten van een bottransplantaat hangt af van een aantal factoren, waaronder de grootte en vorm van het gebied wordt gewerkt, het gebruikte uitgangsmateriaal en waarbij op het bot geoogst. Patiënten kunnen ook moeten extra betalen voor X-stralen ($ 50- $ 200), CT-scans ($ 300- $ 900) of adviesdiensten andere specialisten. Voor patiënten die zich niet kunnen veroorloven het prijskaartje van bottransplantaten en implantaten of liever niet wachten tot het transplantaat om te genezen, prothesen en bruggen zijn de beste alternatieven te overwegen & amp;. Quot;
Klant: antwoordde 2 maanden geleden.

$ 250- $ 1100? Dus hoeveel restitutie moet ik vragen voor

Expert:? Wortelkanaalbehandeling Doctor antwoordde 2 maanden geleden. Je kunt niet vragen om een ​​bepaald bedrag. Je zult moeten accepteren wat ze biedt en blij zijn als ze doet! Geen reden om aan te dringen of ruzie bij allen. Je zult alleen maar verliezen als je dat doet.
Klant: antwoordde 2 maanden geleden.

Waarom? Waarom ze macht hebben voor liegen

Expert:? Wortelkanaalbehandeling Doctor antwoordde 2 maanden geleden. Ze zijn niet tegen je liegt. Dat is hun mening over wat te doen voor een implantaat en anderen gewoon niet mee eens, maar beide opties zijn ok beschouwd door de tandheelkundige beroep en ADA. Dat is de reden waarom ik aanbevolen niet proberen om ruzie met haar. De volgende keer dat onderzoek voordat je iets gedaan om te voorkomen dat wat je nu doormaakt. Maakt goed gevoel voor mij. Ik doe altijd mijn due diligence-voordat ik iets heb gedaan dat is duur of van invloed op mijn gezondheid. Je moet hetzelfde doen voor de toekomst.
Klant: antwoordde 2 maanden geleden.

Nou ze zei dat ik heb om het te doen als ik een implantaat later nodig hebben. Ze maakte het geluid alsof ik geen bottransplantatie te doen, zal ik mijn kans om implantaat later verliezen. Ik vroeg het. En ze maakte het van cruciaal belang en noodzakelijk klinken als ik een implantaat later wilt

Dat is waarom het is liegen en misleidende

Expert:.. Wortelkanaalbehandeling Doctor antwoordde 2 maanden geleden . Dat was haar advies en het is geen leugen. Zij is van mening dat als je niet een ent doen een implantaat zou niet mogelijk later. Veel van het niet eens met die diagnose. Maar het is niet een leugen alleen haar mening.
Klant: antwoordde 2 maanden geleden.

Rechter als ik wil zeggen is zwart wit, ik lieg niet en het is gewoon mijn mening.

Ik ben ofwel liegen of ik heb psychische problemen. Hetzelfde geldt voor haar

Expert:. Wortelkanaalbehandeling Doctor antwoordde 2 maanden geleden. Je moet niet vergeten dat in de geneeskunde en tandheelkunde is niet alles zwart-wit is en dat er opties en verschillende meningen en verschillende benaderingen om een ​​oplossing te krijgen. Maar u kunt ervoor kiezen om deze op enigerlei wijze nodig achten u omgaan. Uw keuze.
Klant: antwoordde 2 maanden geleden.

Ik zie het als een manier voor hen om zichzelf te praten dat ze verantwoordelijk zijn voor iets onnodig te doen, terwijl vullen hun zak

Expert:. Wortelkanaalbehandeling Doctor antwoordde 2 maanden geleden. Yep!