Tandheelkundige gezondheid > FAQ > Topic A tot Z > bruggehoofd > Ik had een tand trok gisteren en een bottransplantaat rond gedaan

Ik had een tand trok gisteren en een bottransplantaat rond gedaan

 
Opgelost Vraag:
Ik had een tand trok gisteren en een bottransplantaat gedaan rond het middaguur. Nu is mijn lip is gevoelloos en mijn gezicht is flush en warm aan Ingezonden: 4 maanden geleden. Categorie: Dental
Expert: Dr. Katz antwoordde 4 maanden geleden. Werd de tand geïnfecteerd voorafgaand aan de winning? Was u geplaatst op een antibioticum? Heeft u zwelling? Welke tand precies werd gewonnen?
Klant: antwoordde 4 maanden geleden. De tand werd niet geïnfecteerd geen antibioticum. Ja, mijn gezicht is opgezwollen. Linksboven achter oog tand
Expert: Dr. Katz antwoordde 4 maanden geleden. Werd de tand gewonnen omdat het werd gebroken op het tandvlees? Is je lip gevoelloos de hele weg naar het centrum van je lip aan de rechterkant of gewoon waar de extractie werd gedaan? Deden ze een sinus-verhoging?
Klant: antwoordde 4 maanden geleden. Ik had eerder een wortelkanaalbehandeling aan de tand. De kroon onderhouden vallen bc Ik had niet veel tanden vertrokken. Zij trokken de tand te bereiden op een brug. Mijn lip is verdoofd op de top alleen aan de linkerkant niet helemaal naar het midden. geen idee over sinus hoogte?
Expert: Dr. Katz antwoordde 4 maanden geleden. Was de extractie een moeilijke? Heeft het gevoel terugkeer wanneer de verdoving droeg uit en dit is gevoelloosheid iets dat net is begonnen of is het daar al sinds de extractie werd gedaan?
Klant: antwoordde 4 maanden geleden. Ik was onder iv sedatie dus ik ben niet zeker of het moeilijk was. De gevoelloosheid begon ongeveer een uur geleden. Face rood en gespoeld sinds ongeveer 5.
Expert: Dr. Katz antwoordde 4 maanden geleden. Er zijn een paar van de possibilities.You kan worden met een reactie op het bot enten material.This materiaal door de manier waarop is niet noodzakelijk voor een normale healing.They zet dit materiaal in, in de meeste gevallen alleen maar om het wetsvoorstel pad en maak wat extra geld .Als u benadryl 50 mg om de 8 uur zou moeten helpen om het gebied onder control.The andere mogelijkheid is dat u een infectie .In dat geval zal je nodig hebt op een antibiotic.Penicillin vk 500 mg te worden geplaatst is het een van de keuze om de zes hours.Amoxicillin 500 mg om de 8 uur of Clindamycine 300 mg om de 6 uur zal ook goed werken. Kers het gebied moet helpen met de swelling.I zou uw tandarts bellen en regelen tot op het bot enten materiaal removed.It hebben is niet moeilijk om te doen en je zult nog steeds normaal genezen.
Klant: antwoordde 4 maanden geleden. Het bottransplantaat is niet nodig om de brug te houden?
Expert: Dr. Katz antwoordde 4 maanden geleden. Een brug wordt gehouden door aanligging teeth.Bone enten soms gedaan wanneer een implantaat zal worden geplaatst en er onvoldoende bot om de implant.Even plaatsen als een implantaat zal worden gebruikt, is het niet altijd nodig bot grafting.Bone enten is niet verplicht om een ​​permanente brug die wordt ondersteund door de aangrenzende teeth..Bone enting niet bruggen zijn plaats te houden plaatst.