Tandheelkundige gezondheid > FAQ > Topic A tot Z > bruggehoofd > Ik had een vaste brug vervangen ongeveer 3 weken geleden. De brug

Ik had een vaste brug vervangen ongeveer 3 weken geleden. De brug

 
Opgelost Vraag:
Ik had een vaste brug vervangen ongeveer 3 weken geleden. De brug was 10-15 jaar oud. De tandarts bracht een aanzienlijke hoeveelheid tijd "de voorbereiding van" een van de gebitselementen. Het was erg ongemakkelijk en ze moest domme mij meerdere malen. De tand was heel gevoelig voor warmte en koude, terwijl ik had de tijdelijke brug en is nog steeds matig gevoelig met het permanente brug. Ik heb gelezen dat een steunpunt tand misschien thermisch gevoelig voor een paar weken of zelfs maanden na een brug is op zijn plaats zijn. Hoe lang moet ik wachten voordat het zien van een tandarts over deze aandoening? Ik zal niet terug naar de tandarts die de brug geïnstalleerd omdat ik voelde dat ik niet professioneel door haar behandeld en niet geluisterd toen ik probeerde te beschrijven, dat aan de hand was met mijn de tand dat is nu zo gevoelig voor warm en koud. Ingezonden: 5 maanden geleden. Categorie: Dental
Expert: Root Canal Doctor antwoordde 5 maanden geleden. Hallo, wat je beschrijft is een pulp (zenuw) die ontstoken is en je juist dat het soms weken kan duren voordat het zal kalmeren en weer normaal zijn. Als de dingen worden steeds beter voor je dan moet je wachten om te zien of het zal blijven om te kalmeren. Als wanneer u deze gevoeligheid en het verdwijnt binnen enkele seconden of een minuut daarna de rebound reactie van de zenuw is goed en ik zou wachten. Als u echter de pijn blijft hangen gedurende enkele minuten of langer dan de rebound reactie van je zenuwen is slecht en een wortelkanaalbehandeling zal waarschijnlijk uw volgende stap zijn. Wat ik stel is dat als je nog steeds in pijn bij deze u shoukd een Endodontist die kunnen zien en zal de gezondheid van uw zenuwen te evalueren en in staat zijn om te vertellen als u een wortelkanaalbehandeling nodig hebt of als je kunt wachten en zien wat er gebeurt in de tijd . Betekent dit zinvol voor u?
Klant: antwoordde 5 maanden geleden. Bedankt, dokter. De gevoeligheid duurt slechts een korte tijd en is niet toegenomen in intensiteit, omdat de brug werd gecementeerd op zijn plaats. Ik zal het nog een paar weken te geven en als er niets verandert zal ik een Endodontist over een mogelijke wortelkanaalbehandeling te zien. Nogmaals bedankt.
Expert: Root Canal Doctor antwoordde 5 maanden geleden. Graag gedaan. Van uw beschrijving is er nog steeds een goede kans dat de tand zal terugkeren naar normaal. Zeker hopen. Succes!