Tandheelkundige gezondheid > FAQ > Topic A tot Z > overbeet > Im 22 jaar oud en woon in Albany, West-Australia.

Im 22 jaar oud en woon in Albany, West-Australia.

 
Opgelost Vraag:
Hoi,
ik ben 22 jaar en woon in Albany, West-Australië. Ik droeg braces voor enige tijd tot een ernstige overbeet corrigeren. De beugels werden genomen in februari 2013, en ik kreeg een doorzichtige plastic gebitsbeschermer /houder te dragen over mijn top tanden elke nacht, dus mijn tanden zal niet terug in de verkeerde positie weer in beweging.
Echter, dit afgelopen zondag ochtend, ik verloor de houder. Ik was het dragen van het op zondag ochtend toen ik ging zitten aan de tafel om te ontbijten met mijn familie, dus ik verwijderd en plaatste het op de tafel doek. Mijn vader schudde het tafelkleed buiten nadat we klaar waren met eten ... Ik heb overal gezocht naar buiten de houder, maar hebben niets gevonden. Ik heb een Labrador die alles en nog wat eet ... Het is zeer waarschijnlijk dat ze weten te leggen op het te krijgen.
Ik ben geboren met een gespleten lip, die werd hersteld toen ik 3 maanden oud was. Als gevolg van de gespleten lip, kreeg ik gratis tandheelkundige dekking tot de leeftijd van 21; maar dit betekende dat alle tandheelkundige behandeling die ik kreeg was in het Princess Margaret Hospital in Perth, West-Australië-Perth is ongeveer 400kms uit de buurt van Albany. PMH was waar ik had mijn beugel zetten, aangescherpt en verwijderd, en waar ik de houder gemonteerd.
Sinds het verlies van de houder had, heb ik geprobeerd om contact op met de tandheelkundige afdeling PMH, maar ik krijg geen antwoord ... het lijkt erop dat ze op kerstvakantie al.
Wat moet ik doen in de tussentijd? Is er een manier waarop ik stoppen met mijn tanden bewegen zo veel dat elke nieuwe retainer ik zou kunnen ontvangen niet zal passen? Ik had alleen een beugel dragen op mijn tanden voor iets meer dan een jaar, omdat mijn tanden in plaats verplaatst zeer snel. Ik heb het dragen van de houder elke nacht omdat ik het ontving, maar het missen van een nacht op de oneven gelegenheid. Na een nacht waar ik ben vergeten om de houder te dragen, heb ik de volgende avond dat het al past een beetje strakker dan gebruikelijk opgemerkt. En dus ik ben erg bezorgd over wat ik nu moet doen ... Toegevoegd: 3 maanden geleden. Categorie: Dental
Expert: Root Canal Doctor antwoordde 3 maanden geleden. Hoi, dus sorry dit is gebeurd. De reden dat uw retainer past meer strak als je mist een nacht niet dat je tanden zijn verhuisd, maar dat de weefsels (tandvlees) hebben versoepeld en uitgebreid, omdat de druk van de houder niet meer te duwen en te comprimeren. Je tanden beweegt niet helemaal nachts of zelfs na meerdere nachten of zelfs een paar weken. Nieuwe houder moet passen goed en kan worden aangepast door de tandarts als om ervoor te zorgen dat het goed in staat is om de gewenste positie te handhaven. U hoeft dus geen zorgen te maken. Worst case scenario is dat je de houder en het past zeer strak en het daadwerkelijk zal ertoe leiden dat de tanden terugkeren naar hun juiste positie. Het kan voelen alsof je terug naar het dragen van een beugel, maar voor dat dat gebeurt je zou hebben om het te hebben voor maanden. Dus gewoon blijven proberen om de tandheelkundige afdeling PMH bereiken en als ze zijn uitgeschakeld voor de feestdagen zullen ze in staat om te helpen na hun terugkeer, die niet is te lang om u te veroorzaken geen blijvende schade dat een uitgebreide behandeling nodig zou zijn. Doet al dit zinvol voor u?