Tandheelkundige gezondheid > FAQ > Topic A tot Z > overbeet > Im 67 en heb al mijn tanden (+ vullingen). Ive merkte dat

Im 67 en heb al mijn tanden (+ vullingen). Ive merkte dat

 
Opgelost Vraag:
Ik ben 67 en heb al mijn tanden (+ vullingen). Ik heb gemerkt dat mijn 4 lagere snijtanden zijn los. De middelste twee hebben voor een zeer lange tijd uit de lijn geweest, één een beetje uitsteekt, een een beetje achter. Is het verstandig op mijn leeftijd overwegen om een ​​brace om alleen deze tanden recht te maken, en dat zou helpen met de versoepeling probleem?
Mijn tandarts van 30 jaar is net met pensioen, en ik heb nog niet geprobeerd een nieuwe tandarts. Zou ik naar een tandarts of een orthodontist rechtstreeks
vriendelijke groet, Anna Ingezonden: 1 jaar geleden. Categorie: Dental
Expert: Dr. Katz antwoordde 1 jaar geleden. Welkom Ik zal mijn best doen om antwoord op uw vraag hebben ben niet een grote typiste, wees geduldig en voel je vrij om te vragen of er iets is unclear.The eerste ding dat moet worden bepaald is de reden waarom de tanden loose.In de meeste gevallen, de oorzaak van de tanden loskomen is te wijten aan onvoldoende bot steun rond de tanden en dit is waarschijnlijk te wijten aan parodontale of gom disease.Did uw tandarts dit ooit met u bespreken? .Dit is meestal een chronisch probleem dat progressive.The tanden kan ook gekregen los te wijten aan een hapje probleem verergerd door grinding.In ieder geval, orthodontie of beugels is niet de eerste overweging here.The belangrijkste is wat de oorzaak is van de looseness.Do je huidige röntgenstralen van dit gebied, zodat ik kon geven u een beter idee van wat er gaande is? De eerste stap zou zijn om een ​​goede algemene tandarts direct zien te achterhalen wat de oorzaak is van de looseness.I ga op de weg terug naar huis voor een paar uur, maar ik zal kijken voor je reactie toen ik terug naar huis van het werk.
Klant: antwoordde 1 jaar geleden.

Nee, nooit gesproken over tandvleesontsteking met een tandarts.

Gum heeft 'down' verdween de tanden na verloop van tijd naar de plaats waar ze smaller geworden. Mijn tandvlees zijn niet gezwollen of rood, maar af en toe een beetje bloeden wanneer geborsteld. Ik meestal schoon mijn tanden één keer per dag (tch, tch, niet vaak genoeg!).

Ik wil niet mijn tanden te malen. Ik heb een overbeet. De overbeet en tanden uitlijning zijn tientallen jaren oud. Ik heb een nagel bijter sinds kinderschoenen geweest (maar ik moet zeggen dat ik niet zo veel doen tegenwoordig) en vraag me af of dit kan hebben veroorzaakt /verergerd de overbeet en uitlijning.

Misschien heb ik de losse tanden merkte onlangs want ik ben begonnen met behulp van een gasmasker voor slaapapneu. Dit heeft een neusmasker, de onderrand van dat vast langs de bovenlip overeenkomstig mijn bovenste tandvlees. Mijn mond blijft comfortabel gesloten, met mijn onderste tanden achter mijn bovenarmen. Ik zelden terug naar de mond ademen tijdens de slaap, en dit heeft gedaan wonderen voor mijn slaap, astma, keel comfort, zangstem, alertheid, alles. Ik heb dit masker veel nuttiger in te slapen dan de volgelaatsmasker die gaat over de mond en is gemakkelijk verdreven

Zoals ik al zei, mijn betrouwbare tandarts van 30 jaar heeft net met pensioen gevonden. Ik ben erg terughoudend om iemand nieuw te proberen met een open vraag, want in mijn tijd heb ik een aantal scherpe tandartsen die over-raden en over-heffing die bekend staat, en sommige arme tandartsen wiens werk niet duren.

ik kan leven met de verkeerd tanden, maar het losmaken van de tanden zijn zorgwekkend mij en ik hoop dat de neus masker is niet een oorzakelijke /verzwarende factor.

Anna


Expert: Dr. Katz antwoordde 1 jaar geleden. De echte sleutel hier is te zien van de röntgenstralen van deze teeth.You zijn niet verplicht om een ​​behandeling te doen, maar de tandarts is verplicht om u te vertellen wat het probleem is.Once de xrays verkrijgen en een volledige examen, kunt u mij de e-mail röntgenstralen en ik zal kijken naar hen voor u, zodat ik kan zien wat het probleem is.Again, moet u een algemene tandarts eerst zien en laat ze nieuwe röntgenstralen te nemen en vertellen u de oorzaak van de looseness.I ik verwacht dat de röntgenstralen zal onthullen een aantal botverlies in deze area.First krijgen het examen en röntgenstralen, en ik zal u helpen uit there.You hoeft niet aan een behandeling voor te leggen of te betalen voor iets anders dan het examen en röntgenstralen.