Tandheelkundige gezondheid > Oral Problemen > Dental Health > Top 10 Beroemdheden met Bad Teeth

Top 10 Beroemdheden met Bad Teeth

 

Als uw glimlach is een van de eerste dingen die mensen zien op je, zou je kunnen afvragen hoe sommige beroemdheden beheerd net zo beroemd als ze zijn te krijgen. Zeker, uiterlijk is niet alles, maar als mensen in de publieke belangstelling zijn zo zwaar beoordeeld op basis van hoe ze eruit zien, het is fascinerend om te zien hoe sommige celebrities niet erg te vinden dat echt slecht gebit.
Dus wie zijn de top 10 overtreders voor het hebben van slecht verzorgde glimlach? Om te beginnen is het moeilijk om Kelis, wiens lied Milkshake aangedreven haar om het publieke oog in het Verenigd Koninkrijk een paar jaar geleden te negeren. Helaas lijkt het erop alsof de zanger een te veel milkshakes in haar tijd heeft gehad, zoals veel van haar tanden zijn nu golden.
Andere gouden tanden eigenaren omvatten een scala van rap sterren, waaronder bekende kunstenaar Nelly, die een aantal van hen sporten. Of de vervangers zijn echt of de rapper wilde alleen maar een beetje meer 'bling' in zijn verschijning te injecteren is iedereen een raadsel.
Als algemene regel, niemand knoeit met acteur Steve Buscemi - waaronder tandartsen, lijkt het. Het Reservoir Dogs ster heeft een mondvol van scheel tanden die zou maken wie ineenkrimpen, niet alleen zijn laatste slachtoffer van marteling.
Echter slecht celebrity tanden is niet zo vanzelfsprekend als de bovenstaande voorbeelden. Zangers als Rehab ster Amy Winehouse laat alleen uit haar ontbrekende tanden toen ze opent breed - en Madonna's kloof tussen haar voortanden hebben alleen maakte de megaster des te meer iconische, dus misschien met slechte tanden is niet zo carrière schadelijk als men zou ding. Immers, meisjes als Avril Lavigne en Kirsten Dunst zijn beide geslaagd prima, de laatste van wie gaan van kracht tot kracht in haar showbizz carrière. Wat meer is, zijn Tom Cruise en Zac Efron niet bekend bij de beste tanden in de stad te hebben en het is duidelijk dat ze beiden doet het prima - het zelfde met Harry Potter held Daniel Radcliffe
Het is belangrijk om te kijken na. je tanden, of u nu een grote filmster of gewoon hun buurman. Onze tanden gaan veel in de richting van hoe andere mensen ons zien als ze ons te ontmoeten, dat is waarom het een goed idee om te doen wat we kunnen om ervoor te zorgen we hebben mooie glimlach voor die alle belangrijke eerste indrukken. Misschien is de beroemdheden bovenstaande kan nog wel een tip of twee van die van ons die wel goed voor onze tanden - en overwegen om een ​​nieuwe tandheelkundige verzekering plan
Jonathan Wallace schrijft voor een digitale marketing bureau!. Dit artikel is in opdracht van een klant van dat bureau. Dit artikel is niet bedoeld om te bevorderen, maar moet worden beschouwd als professionele content.