Tandheelkundige gezondheid > Oral Problemen > Dental Health > Zorg goed voor je tanden met deze Tips

Zorg goed voor je tanden met deze Tips

 

Een bezoek aan de tandarts kan je angstig, zelfs bang voelen soms. Echter, als je je tanden te houden verzorgd, er is echt niets aan de hand. Dit artikel bevat een aantal nuttige tips over tandheelkundige zorg en zal u helpen uw hygiëne te verbeteren.

Zorg ervoor dat u een goede kwaliteit tandenborstel en dat het regelmatig vervangen. Het moet zacht genoeg uw tandvlees niet te beschadigen. Als je bloed wanneer je borstel merkt, moet u een zachtere borstel te gebruiken. Probeer niet om een ​​tandenborstel te gebruiken voor langer dan een maand, zoals bacteriën snel zal ontwikkelen.

TIP!
Kijk rond voor verschillende tandartsen als je angstig bent en je wilt een die je comfortabel maakt te vinden . online zoeken naar reviews en zien of de persoon die bekend is om uit te blinken in het werken met patiënten.

De manier waarop uw tandenborstel wordt gehouden maakt een verschil hoe effectief uw borstelen is. Je moet altijd proberen om uw tandenborstel in een hoek te houden. Daarna moet u beiden heen en weer en op en neer te poetsen. Niet te hard poetsen, zodat u geïrriteerd tandvlees kan voorkomen.

Plan regelmatige bezoeken aan uw tandarts. Regelmatige check-ups helpen uw tanden te blijven sterk en gezond. U vindt er ook zeker van zijn dat uw tandarts zal alles vinden voordat het zich voordoet en kan u ook voorzien van een gedegen advies. Zonder regelmatige tandheelkundige behandeling, kunnen kleine problemen gemakkelijk omslaan in ernstigere degenen.

strips

TIP!
Om uw tanden hun schoonste, kies dan een tandenborstel met zachte haren en zorg ervoor dat het de juiste maat te passen in je mond. Je tandenborstel moet worden toegestaan ​​aan de lucht drogen tussen het gebruik om de groei van schadelijke bacteriën te voorkomen.

Whitening strips en reinigingen helpen om uw glimlach fleuren. Volg de instructies en nooit laat ze op langer dan aanbevolen. Uw tanden kunnen worden beschadigd door overmatig gebruik van strips.

Als de smaak van munt maakt van uw buik, er is nog hoop! Er zijn vele alternatieve smaken van tandpasta uit te kiezen. Kies een smaak die je leuk vindt. Vraag een tandarts of een controle op een health food winkel als je hulp nodig hebt.

Flossen is een must. Flossen is van vitaal belang voor mondhygiëne. Gebruik de floss tussen elke afzonderlijke tand. Het kan een beetje moeilijk om dit te doen met de achterste kiezen zijn. Als u problemen om de floss tussen sommige tanden, wilt u misschien ofwel een tandheelkundige pick of vloshouder krijgen. Zoek een flossen methode die het beste werkt voor jou.

TIP!
Als u ouder bent dan 50 jaar, gebruik mondwater dat alcohol-vrij zijn. Vele malen, volwassen volwassenen mond gevoeligheden.

Waar uw dieet betreft, moet u zich richten op een paar groepen voedingsmiddelen om gezonde tanden te bevorderen. Dairy heeft veel calcium, dus probeer het eten van low-fat zure room en kaas. Noten bevatten soms calcium als goed, en ze bevatten gezonde vetten. Uw tandvlees moet eiwitten om te genezen, die kan worden gevonden in vlees.

Als u wilt commerciële mondwater te voorkomen, hier is een all-natuurlijke alternatief u wenst te proberen. Je kunt 1 eetlepel zetten. waterstofperoxide, 1 eetlepel. zout en 3 eetlepels. zuiveringszout in 3 c. kokend water. Deze mix maakt een efficiënte mondspoeling.

Bewaken van de positie van uw tandvlees. Het tandvlees zijn bijzonder kwetsbaar, omdat de zenuwen daar beginnen. Als de problemen niet worden behandeld, kan het betekenen nodig een wortelkanaalbehandeling. Houd een oogje op dit gebied en eventuele veranderingen, pijn of verkleuring aan uw tandarts onmiddellijk.

TIP!
Er voedingsmiddelen die er zijn die schadelijke effecten op iemands tanden. Blijf weg van snoep of enig ander voedsel dat te veel suiker heeft.

Enkele tips lees je zult zeggen om je tanden te poetsen na het eten van citrusvruchten of voedingsmiddelen met citroen, maar vermijd dit advies! Nadat je eet zure of citrus voedingsmiddelen, wordt het glazuur op je tanden verzacht. Borstelen gedurende deze tijd kan zelfs leiden tot meer kwaad. Het is beter om je mond spoelen met gewoon water en /of kauwen suikervrije kauwgom.

Probeer het drinken van uw dranken met behulp van een rietje. Dit normaal gesproken laat dranken te passeren door de tanden op hun weg naar de keel, die optimaal is. Wanneer u dit doet, kun je tanden te voorkomen vlekken voorkomen. Het is niet duur om rietjes in bulk kopen bij uw lokale voedingsdistributeur.

Zorg ervoor dat je genoeg calcium in uw dieet. Voedingsmiddelen zoals kaas en melk zal helpen om uw tanden sterk. Als je niet van het eten van voedingsmiddelen met veel calcium, na te denken over het gebruik van supplementen.

TIP!
Terwijl tandenpoetsen, niet je kiezen en rug tanden verwaarlozen. Voedsel heeft de neiging om vast komen te zitten in het kiezen van het kauwen, zodat ze te negeren tijdens het poetsen kan leiden tot problemen zoals gaatjes.

Soda kan echt een nummer op beschadiging van uw tanden. Pop heeft geen voordeel bij allen voor u en heeft veel negatieve invloed op je lichaam. U kunt worden verrast om te leren dat twee-liter flessen frisdrank maximaal een kopje suiker kan bevatten. U zult uw tanden te houden sterk en gezond door het mijden dit soort drank.

Er is meer om een ​​goede tandheelkundige zorg dan gewoon naar de tandarts keer even en je tanden poetsen. De manier waarop je kijkt na uw eigen gezondheid zal weerspiegelen in het uiterlijk van uw tanden. Eet geen voedsel of dingen die tanden vlekken drinken en als je rookt is het waarschijnlijk het beste om te stoppen.

Het is duidelijk dat je niet hoeft te veel tijd, energie en geld te investeren om goed voor je tanden. Er is veel te zeggen over de geneugten van het hebben van een gezonde, witter en helderder glimlach. Gebruik wat je hebt gelezen van het artikel hierboven om je tanden in goede conditie te houden.