Tandheelkundige gezondheid > Oral Problemen > Dental Health > Get Hun Steunen Off Sneller: 3 Tips voor Parents

Get Hun Steunen Off Sneller: 3 Tips voor Parents

 

Stel je probeert te spreken correct en voortdurend het krijgen van uw woorden verdraaid. Dat kan de realiteit van uw tiener zijn. Als uw kind steunen, heb je de strijd uit de eerste hand gezien. Beugels maken het moeilijk om te spreken, te eten, en verzorgen van de tanden.

dagelijkse routine dental Een brace-drager vereist geduld en consistentie. Hoewel de juiste zorg een pijn kan zijn, is het van cruciaal belang als kinderen willen om zich te ontdoen van hun draden.

Hier zijn 3 tips om u te helpen uw tiener of tween krijgen hun bretels uit. . . zo snel mogelijk:
1. Breken slechte gewoonten.
Voorkomende redenen voor losse of kapotte consoles omvatten vingernagel bijten, kauwen op potloden of pennen, en het eten van kleverige snacks. Hoe meer kinderen beschadigen hun bretels; hoe langer ze hebben om ze te dragen. Help uw kinderen te breken slechte orale gewoonten en hun glimlach ten goede zal komen. Probeer deze technieken. Pagina 2. Eet zacht en klein.
De waarheid is, bijten en bretels gewoon niet mengen. Hard voedingsmiddelen zijn hard op de tanden en hebben de neiging om vast komen te zitten tussen de beugels. Losse voedselresten kunnen bacteriën te creëren en uiteindelijk om te zetten in plaque. Hard voedingsmiddelen zijn niet volledig off-limits, echter. Herinner tieners om ze af te snijden in hapklare stukken en borstel na afloop.
Blijf bij zachte nietjes zo veel mogelijk. Als krokante snacks zoals crackers en appels zijn van uw kind go-to snacks, maken harde favorieten zacht. Boven een braadpan met verkruimelde crackers of bakken eigengemaakte appel brood.
3. Niet shortcuts te nemen.
Herinner kinderen waarom hun tanden routine is cruciaal. Als ze de regels volgen, een brace-vrij glimlach is in hun toekomst. Zorg ervoor dat ze:
° Keep elastieken op (behalve tijdens maaltijden en snacks)
° Poets en flos grondig
° Niet afspraken overslaan - die vroege ochtenden zal binnenkort af te betalen
..!