Tandheelkundige gezondheid > Oral Problemen > Gespleten lip Palate > Universiteit van Pittsburgh onderzoekers om te studeren schisis Causes

Universiteit van Pittsburgh onderzoekers om te studeren schisis Causes

 

Een schisis worden gezien in ongeveer een op de 700 baby's. Een nieuw onderzoeksteam hoopt dat aantal te verlagen.

Onderzoekers van de Universiteit van Pittsburgh School of Dental Medicine en de Graduate School of Public Health zal het volledige genoom van bijna 1.300 mensen studeren om beter worden opgeleid op het ontstaan ​​van gespleten lippen en gehemelte, maar ook hoe de behandeling van de aandoening.

een gespleten lip is een aangeboren afwijking, waarbij delen van de bovenlip omhoog blijven gesplitst voor de neus. Dit kan zich ook voordoen in het dak van de mond of tong.

Het onderzoek wordt gefinancierd door het Gabriella Miller Kids First Act Research, een 2014 wetsvoorstel dat een 10-jarige onderzoeksinitiatief onder toezicht van de National Institutes of biedt Gezondheid. Het team zal het onderzoek van de project director en hoofdonderzoeker Mary L. Marazita, Ph.D., hoogleraar en vice-voorzitter van de Universiteit van Pittsburgh Afdeling Orale Biologie en de directeur van het Centrum van Craniofacial en Dental Genetics gebruiken. Dr. Marazita, die schisis heeft bestudeerd sinds de jaren 1980, gebouwd van een database van bijna 6.000 gezinnen om de conditie te bestuderen. Haar vorige onderzoek zal worden gebruikt om de genetische overeenkomsten van mensen met een schisis te bestuderen.

De McDonnell Genome Institute in Washington University zal assistentie op DNA-sequencing te bieden.

De ADA website consument Mouth gezonde heeft meer informatie over schisis hier: http://www.mouthhealthy.org/en/az-topics/c/cleft-lip-palate
© American Dental Association. Alle rechten voorbehouden. Reproductie of heruitgave is strikt verboden zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van de American Dental Association.