Tandheelkundige gezondheid > Oral Problemen > Gespleten lip Palate > Gespleten, craniofaciale Voorwaarden Focus juli Observation

Gespleten, craniofaciale Voorwaarden Focus juli Observation

 
Gespleten, craniofaciale Voorwaarden Focus juli Observation

Orofacial en craniofaciale afwijkingen en condities zijn in de schijnwerpers in juli tijdens de Nationale gespleten & amp; Craniofaciale Awareness & amp; Prevention Month.

lip- is een aangeboren afwijking waarbij de delen van het gezicht dat de bovenlip vormen blijven splitsen plaats van elkaar verzegelen voor de geboorte, volgens de American Dental Association. Vergelijkbare splits kunnen optreden in het dak van de mond of gehemelte, de ADA zegt

Tijdens de Nationale Cleft & amp.; Craniofaciale Awareness & amp; Prevention Month naleving, een alliantie van organisaties, beheerd door Ameriface, biedt onderwijs en ondersteunende diensten in verband met gespleten en craniofaciale voorwaarden, met inbegrip van aangeboren afwijkingen en verworven aandoeningen als gevolg van trauma, brandwonden en ziekte.

Patiënten en hun families kunnen vind info over oorzaken, preventie, behandeling en ondersteuning op nccapm.org. De site bevat ook contactinformatie voor de deelnemende organisaties.

Voor meer informatie, bel AmeriFace op 1-888-486-1209, of contact met hen opnemen via e-mail op info@ameriface.org.

De ADA's nieuwe website van de consument mouthhealthy.org bevat informatie over schisis bij http://www.mouthhealthy.org/en/az-topics/c/cleft-lip-palate.aspx.
© American Dental Association. Alle rechten voorbehouden. Reproductie of heruitgave is strikt verboden zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van de American Dental Association.