Tandheelkundige gezondheid > Oral Problemen > Kiespijn > Hoe om te gaan met een Dental Emergency

Hoe om te gaan met een Dental Emergency

 
Helaas, als je in hartverscheurende pijn van kiespijn of andere tandheelkundige noodtoestand is er geen 911 te vertrouwen op. Echter, er zijn dingen die je kunt doen om de situatie om te gaan totdat je bij een tandarts te krijgen. Het eerste wat je moet doen in geval van nood is bellen het kantoor van uw tandarts. De meeste kantoren hebben een antwoordapparaat. In het geval van een noodsituatie, zullen zij contact de tandarts het bericht doorgeven. Hij zal dan geeft u instructies over wat te doen en misschien kom je naar het kantoor.
Wat te doen als je verliest een tand, Vullen, Or Crown
in het geval van een losgeraakte of knock-out tand, spoel de tand uit, maar wees voorzichtig om geen van het weefsel dat kan worden vastklampen aan de wortel te verwijderen. Probeer voorzichtig weer in het stopcontact te plaatsen, maar als dat niet mogelijk is, plaats deze in een kleine container van melk of een kopje water met een snufje zout. Echter, de tand heeft de beste kans op herstel wanneer terug in het stopcontact binnen een uur geplaatst worden knock-out. Dan moet u uw tandarts zo snel mogelijk.
Als een kroon wordt verdreven, een afspraak maken om uw tandarts te zien zo snel mogelijk. Dan glijden terug over de tand en zet hem vast met prothese lijm of tandpasta totdat je kunt krijgen naar de tandarts te zien. Met behulp van superlijm wordt niet aanbevolen. Dan, als je gaat voor uw afspraak, breng de kroon met je mee.
Wat te doen voor traumatische letsels
Voor afgestoken of gebroken tanden, of wanneer er een traumatische verwonding aan uw mond is geweest, de eerste stap is om je mond spoelen met een oplossing van milde zout water. Het bloeden te stoppen met een theezakje of een bevochtigd gaas vierkant door het toepassen van druk rechtstreeks naar de gewonde gebied. Een koud kompres kan helpen verminderen zwelling en helpen bij het controleren van de pijn. Als je niet kunt krijgen het bloeden te stoppen of als de pijn is meer dan je aankan, zie uw tandarts meteen of ga naar de eerste hulp voor behandeling.
How To Handle abcessen en Toothaches

Een kiespijn kan een van de meest pijnlijke dingen die je zult ervaren. U kunt een paar dingen doen om de pijn tot een beheersbaar niveau te krijgen tot je kunt krijgen naar de tandarts te achterhalen van de oorzaak.
Koude kompressen kan helpen wanneer toegepast op de buitenkant van je wang. In tegenstelling tot wat je grootmoeder u hebt verteld, plaats geen aspirine of andere pijnstillers rechtstreeks aan de tand, omdat dit uw tandvlees kunnen verbranden en veroorzaken meer schade.
Acetaminophen genomen zoals voorgeschreven kunnen helpen met de pijn, maar blijf weg van aspirine omdat het bloed dunner. Ook, spoel je mond met een milde zout water oplossing om ervoor te zorgen dat geen voedsel uit het gebied wordt verwijderd en eindig met flosdraad. Ten slotte moet u uw tandarts zo snel mogelijk. Dental noodsituaties gebeuren, maar met deze tips, dan weet je wat je moet doen totdat je bij de handen van een deskundige kan krijgen.
Wanneer zich een noodsituatie voordoet, neemt u contact op Naperville, IL tandarts voor directe zorg. Vergeet niet, contact opnemen met uw tandarts op White Eagle Family Dentistry onmiddellijk kon de levensduur van uw tand te redden.