Tandheelkundige gezondheid > Oral Problemen > Slechte adem > Natuurlijke hulp aan slechte adem controle

Natuurlijke hulp aan slechte adem controle

 
Iedere keer dat je in de buurt van een persoon, zal de vieze geur die voortvloeien uit de mond van de andere persoon ongemakkelijk. De lichaamstaal van mensen om je heen verandert en je ze vinden excuseren zich direct na je komt in de buurt van hen en praten. Dit is zeker een zeer frustrerende situatie die je sociale leven kan ruïneren en moet snel worden behandeld. Hoewel er veel tandpasta's en pepermuntjes die beloven om slechte adem strijden, de beste manier om dit beest te verslaan is van binnen-out. Beschouw deze natuurlijke oplossingen om stinkende adem te beteugelen.
1. Voedsel dat zwaar wordt gekruid met knoflook en ui maakt het erg moeilijk voor u om halitose te controleren. Als je uit eten, zal meest gerenommeerde restaurants bieden partjes citroen als garnering en hoewel dit kan de maaltijd aantrekkelijker om naar te kijken te maken, het eten van de wig, wanneer je klaar zal geen geur behuizing voedsel dat je hebt gegeten te neutraliseren. Veel mensen weten ook niet dat peterselie is een natuurlijke deodorizing garnituur dat als gegeten na de maaltijd, zal ook helpen bij het controleren je adem.
2. Een andere manier om slechte adem te controleren is om je tanden te poetsen. Zorg ervoor dat je je tanden poetsen na elke maaltijd. Ook, zorg ervoor dat je minstens een keer per week flossen. Dit zal u helpen zich te ontdoen van de bacteriën, voedsel en plaque die tussen je tanden die je de adem te stinken veroorzaken krijgen.
3. Meng 3 theelepels. zuiveringszout met 4 oz. van warm water en roer tot de baking soda volledig is opgelost. Zet een hap van dit mengsel in je mond en gorgelen gedurende 15 seconden. Verwijder het mengsel uit uw mond en herhaal drie keer. Het zuiveringszout werkt om je tong, dat is waar bacteriën die een slechte adem veroorzaken hebben de neiging om te blijven hangen schoon te maken.
4. U kunt ook een snufje zuiveringszout aan een glas water en gebruik het als een mondspoeling. Kauwen groene kardemom zaden of verse muntblaadjes is een van de beste remedie halitose. Fruit zoals appels, zoete kalk en onrijpe guave kunnen ook nuttig zijn bij de behandeling van slechte adem. Het drinken van thee gemaakt van fenegriek zaden is ook een effectieve slechte adem te genezen. Voor het maken van deze thee, voeg een theelepel fenegriek zaden in een halve liter water.
5. Het drinken van veel water beschermt niet alleen je gezondheid, maar het is een natuurlijke manier voor u om uw halitose bepalen wanneer je goed bent. Het drinken van water in plaats van koolzuurhoudende dranken met een betere baan van het houden van uw adem fris, en als je wat citroen of citroensap toe te voegen aan de flesjes water je meedragen, zal het een nog betere baan van het beheersen van halitose te doen.
< br /> 6. Het eten van yoghurt is een manier om uw slechte adem te controleren. Yoghurt heeft bacterieculturen in dat helpt zich te ontdoen van de slechte bacteriën die in je mond die ervoor zorgen dat je adem te stinken. Dus, zorg ervoor dat je yoghurt eten twee keer per dag gedurende ten minste zes weken.
7. Bereid 8 oz. hete thee elke ochtend en avond. Zorg ervoor dat je geen zoetstof toe te voegen, ofwel suiker of een suiker-alternatief, om uw hete thee. De natuurlijke enzymen van de thee zal helpen bij het neutraliseren slechte adem.