Tandheelkundige gezondheid > Oral Problemen > aften > Aften kunnen worden genezen bij de tandarts?

Aften kunnen worden genezen bij de tandarts?

 

Aften kunnen niet worden genezen op het kantoor van de tandarts. Echter, ze kunnen zeer effectief worden behandeld. Volgens Dr. Stuart Kalmus in het San Antonio tandheelkundige zorgkantoor Noord Babcock Dental Care, kan Aften in een paar verschillende manieren worden behandeld.

Aften worden veroorzaakt door een virus dat de meeste mensen dragen, en Dr. Kalmus zegt dat een aantal dingen een uitbraak kunnen veroorzaken of te doen starten. Het is onmogelijk om al deze triggers elimineren of om het virus volledig verdwijnen. Echter, er zijn veel dingen die kunnen worden gedaan op het kantoor van de tandarts om uitbraken minder ernstig maken. Op zijn tandheelkundige zorg kantoor in San Antonio, Dr. Kalmus maakt gebruik van een laag vermogen laser om de meeste afte gevallen te behandelen. De specifieke manier waarop Dr. Kalmus een zere zal afhangen van wat voor soort pijn het is en waar het zich bevindt zal behandelen.

Hoewel de meeste mensen verwijzen naar alle koortsblaasjes als aften, Dr. Kalmus zegt dat ze kunnen daadwerkelijk te gaan door een aantal namen. Meest aften, koortsblaren, koortsuitslag en op de lippen aan de buitenkant van de mond. Sommige van deze wonden zal verschijnen op de inschrijving tandvlees langs de binnenzijde van de wangen of de binnenkant van de lippen, ook. De zweren dat mensen op hun lippen worden meestal aangeduid als koortslip, terwijl aften zijn laesies die worden weergegeven op het natte weefsel langs de binnenkant van de mond.

Met behulp van een laser, een San Antonio tandheelkundige care specialist als Dr. Kalmus kan de genezing van een koortslip of een afte versnellen. Genezing die normaal zou 10 dagen tot twee weken voor een patiënt om door te gaan op zijn eigen kan worden versneld met behulp van een speciale laser. De laserbehandeling is relatief comfortabel en anesthesie is gewoonlijk niet nodig tijdens deze procedures. Het enige gevoel een patiënt kan echt verwachten is een milde tintelend gevoel.

Hoewel veel aften kan worden verminderd met slechts één behandeling, Dr. Kalmus zegt het duurt soms meer dan één behandeling afhankelijk van de patiënt. Hoe meer laser behandelingen een patiënt ondergaat, hoe sneller het genezingsproces versneld worden en hoe sneller de zere zal dalen.

Bij zijn San Antonio tandartspraktijk, Dr. Kalmus zegt dat sommige patiënten komen in het bijzonder voor de behandeling van aften en anderen eindigen met hun wonden behandeld terwijl zij nog in het kantoor voor hun halfjaarlijkse check-ups en examens. Als mensen in acute pijn, dan zullen ze komen meestal in voor de afte behandeling in het bijzonder. Anders worden deze problemen meestal opgelost wanneer een patiënt vermeldt het aan hun mondhygiënist tijdens een reiniging.