Tandheelkundige gezondheid > Oral Problemen > aften > Hoe werkt het Biolase Ezlase Laser profiteren patiënten

Hoe werkt het Biolase Ezlase Laser profiteren patiënten

 

De Biolase Ezlase laser is een zacht weefsel laser die vele toepassingen heeft, volgens Dr. Benjamin Wang van Centerport Family & amp?; Implant Dentistry in Portland. Van tandheelkundige kronen implantaten, Dr Wang zegt dat er een aantal procedures die kunnen worden verbeterd door het Biolase Ezlase laser.

In zijn praktijk in Portland, Dr Wang is een tandheelkundige implantaten en kronen specialist maakt gebruik van de Biolase Ezlase laser het meest als hij presteert gom chirurgie. Hij gebruikt meestal de laser gesneden moet overtollige tandvlees bij patiënten met parodontitis en tandvleesaandoeningen.

De Biolase Ezlase laser kan ook worden gebruikt voor de behandeling van aften in de mond. Door zappen de afte met de laser, kan een tandarts in wezen doden alle van de zenuwuiteinden en maken de afte stoppen kwetsen. Niet alleen zal de pijn stoppen kwetsen, maar Dr Wang zegt dat de Biolase Ezlase laser daadwerkelijk kan helpen het gebied sneller genezen, ook.

De resultaten die patiënten zullen zien en voelen na een behandeling met de Biolase Ezlase laser zijn bijna onmiddellijk. In een mum van tijd, Dr. Wang zegt dat patiënten zal beginnen om een ​​betere en hun Aften voelen stopt kwetsen. De zweren zich zal beginnen te genezen binnen een dag of twee van de procedure in de meeste gevallen.

Als hij niet de behandeling van patiënten die tandheelkundige kronen in Portland nodig, Dr. Wang gebruikt de Biolase Ezlase laser witter patiënten tanden. Hij zegt dat deze laser kan gemakkelijk worden gebruikt om een ​​eigen whitening gel, die op soortgelijke wijze werkt de zoom bleekproces activeren. Patiënten die deze technologie gebruiken, kunnen hun tanden witter merkbaar in zo weinig als een 30-minuten durende sessie te krijgen, zegt Dr Wang.

Omdat hij is een tandarts die gespecialiseerd is in tandheelkundige implantaten en kronen in Portland, Dr. Wang kost ook tijd te vermelden dat de Biolase Ezlase laser kan worden gebruikt om implantaten te ontdekken. Dit maakt het zo dat een tandarts implantaten kunnen blootleggen zonder een scalpel. Procedures die worden gedaan op deze manier zijn minder pijnlijk en ze komen met kortere hersteltijden.

Met behulp van lasers in plaats van scalpels is een van de manieren dat tandartsen in staat om te bezuinigen zijn geweest op het bloeden betrokken zijn bij een implanteerbare gerelateerde procedures, omdat de laser het weefsel cauterizes te bevorderen genezing tegelijkertijd. Mondweefsel lijkt zeer goed reageren op de Biolase Ezlase laser, wat een van de redenen waarom Dr. Wang zo'n fan van deze nieuwe technologie.