Tandheelkundige gezondheid > Oral Problemen > aften > Wat zijn Aften?

Wat zijn Aften?

 

Veel mensen die anders zijn in goede gezondheid last van aften. Aften zijn pijnlijke blaren die zich bevinden in de mond. Terwijl ze veroorzaken geen ernstige of blijvende schade, ze zijn pijnlijk, en maak eten en drinken moeilijk. De tandartspraktijk van Dr. Frantz Backer in Jackson Heights, New York, Geavanceerde Tandheelkunde van New York, ziet vaak patiënten met aften. Dr. Backer verklaart de beste manier om aften en de beste manier om de pijn te behandelen, moet een van de zweren ontwikkelen in je mond.

Uiterlijk

Dr. Backer verzekert dat patiënten aften toch niet zijn gerelateerd aan kanker, en dat ze niet besmettelijk. Aften zijn geel of wit van kleur en hebben een platte, ronde vorm. Meestal wordt er een rode cirkel wordt uitlopen van het geel of wit pijnlijk. Ze besmetten meestal de binnenste zachte weefsel gebied van de mond, en zowel de tandarts en de patiënt in staat zijn om de pijn te zien. Er is geen reden tot officiële aften, maar veel artsen en tandartsen geloven de zweren kunnen worden veroorzaakt door bacteriën, een immuunsysteem reactie, een reactie op bepaalde medicijnen of stress.

Het verlichten van de pijn
< p> Er zijn talloze manieren om de pijn van aften te verlichten, maar ze zijn tijdelijk. Als een afte ontwikkelt, zult u waarschijnlijk nodig om het te laten zijn cursus, die doorgaans 7 tot 10 dagen uit te voeren. Sommige remedies zoals voorgeschreven medicijnen kan de genezing tijd te versnellen. In de tussentijd is het belangrijk om voedingsmiddelen die de zere zal irriteren, als iets gekruid of zout te vermijden. Als je licht ongemak, kunt u kiezen uit een verscheidenheid van at-home methoden om te helpen verlichten van de pijn tijdens het wachten voor het voorschrijven van medicijnen om te werken. Bicarbonaat kan worden gemengd met een paar druppels water tot een pasta die vervolgens via zere afgevlakt maken. Dit maakt het gebied en creëert een barrière zodat de wond niet hobbel in uw tanden en tong. Elk van deze methoden bieden tijdelijke verlichting, maar ze kunnen zo vaak als nodig worden uitgevoerd.

Twee andere at-home remedies zijn onder andere het gebruik van een waterstofperoxide-oplossing of melk van magnesia. Waterstofperoxide worden verdund met water en gebruikt als een mondspoeling, maar het mag nooit worden ingeslikt. Melk van magnesia is een antacidum bedoeld om overstuur magen te kalmeren, maar wanneer het rechtstreeks op de wond, het vermindert de pijn en versnelt de genezing. Gebruik een wattenstaafje en niet uw vinger om de melk van magnesia van toepassing op de pijnlijke plek om te voorkomen dat het toevoegen van bacteriën om je mond.

Sommige over-the-counter remedies ook helpen verlichten het ongemak van aften. Antihistaminica vloeistof kan worden gebruikt als spoeling door verdunning van de vloeistof met water of melk van magnesia. Swish de oplossing in uw mond - gericht op de zere - voor ongeveer een minuut, en dan spugen, waarbij speciale zorg niet aan een van de oplossing te slikken. Bepaalde antiseptische tandheelkundige spoelingen zijn bedoeld om bacteriën uit de mond te verwijderen en een numbing sensatie om de pijn te verlichten. Gels of vloeistoffen bedoeld om te helpen baby's te gaan met kinderziektes kan verlichting bieden voor de afte, maar ze kunnen een groot deel te branden met de eerste applicatie.

De behandeling van meer ernstige Sores

Soms patiënten komen naar zie Dr. Backer en hun aften zijn intens pijnlijk. Als je last hebt van een zeer pijnlijke afte, kunt u contact opneemt met uw tandarts over uw verschillende behandelmogelijkheden. Uw tandarts kan extra medicijnen voorschrijven als de afte veroorzaakt een bacteriële infectie zoals cellulitis of Ludwig's angina, die een ernstige mond weefsel infectie. Merk op dat sommige van de antibiotica gebruikt voor de behandeling van aften kan leiden tot spruw. Afhankelijk van of u één of meerdere aften, kan uw tandarts tetracycline of een antiviraal geneesmiddel om de infectie te ontruimen voorschrijven. Het thuis werkwijzen kunnen worden gebruikt op hetzelfde moment als de voorgeschreven medicatie ter verlichting van de pijn van de wond. Uw tandarts kan tandheelkundige spoelingen potentiële bijwerkingen, uw niveau van pijn tolerantie voor, maar met hem te spreken over gaat, en of de zweren zijn een permanent probleem voordat u deze medicinale spoelt.

De meeste patiënten Dr. Backer ziet voor aften zijn pijn, maar zijn in staat om te gaan met het probleem zonder te vertrouwen op medicatie. Als je last hebt van een afte, kunt u ervoor kiezen om het te behandelen op uw eigen, of spreek met uw tandarts over mogelijke remedies. Als uw zere niet binnen twee weken geneest, is het belangrijk met een tandarts te spreken, omdat de pijn een symptoom van een ernstige infectie kunnen zijn. Als u op zoek bent naar een tandarts die u kan helpen de pijn van aften te verlichten, contact opnemen met dr Franz Backer op de specialistische tandheelkunde Bureau van New York.