Tandheelkundige gezondheid > Oral Problemen > aften > Inzicht Canker Sores

Inzicht Canker Sores

 

Dr. Steven Kacel
is een tandheelkunde deskundige die vele prijzen voor zijn werk in het veld heeft gewonnen. Een afgestudeerde van tandschool Northwestern University's, Kacel verdiende zijn D.D.S. in 1980 en is de behandeling van patiënten sinds die tijd. In dit artikel., Legt hij uit wat Aften zijn.

Wanneer iemand heeft een veel zweren in zijn mond, meestal denkt hij dat het een afte. In werkelijkheid, de zweren dat de meeste mensen in hun mond eigenlijk iets bekend als terugkerende aften. Recidiverende aften zijn eigenlijk wat de meeste mensen hebben als ze denken dat ze een afte. De tekenen die wijzen naar iets als dit zijn kleine vlekken op de vloer van de mond, de binnenkant wangen, het puntje van de tong en de zijkant van de tong. Deze zweren zijn niet zo groot als ze zijn meestal rond de 4 mm in diameter.

Met de steeds terugkerende aften, de zweren zich beginnen soort van rode, en uiteindelijk een witte kop, bijna als een puistje. En uiteindelijk de "puistje" zal verschijnen, en op dat moment, heeft de zere officieel een maagzweer te worden. En het is in deze fase dat de pijn werkelijk begint omdat de zweren veel lastiger dan de eerste fase van de pijn. Niet alleen dat, maar het is in de zweer stadium waarin deze besmettelijk. Zodra de zweer is kom op, het goede nieuws is dat de pijn zelf uiteindelijk in staat zal zijn om te genezen. Vanaf het moment dat de zweer komt wanneer het volledig is verdwenen is meestal zeven tot 10 dagen.

Nu, dat is alles wat er gaande is met terugkerende aften. Aften, ondertussen zijn iets totaal anders. Met aften, zie je meestal veel meer van de zweren zich in de mond in een keer. Sommige mensen die worden behandeld daadwerkelijk honderden tegelijk. De zweren geassocieerd met aften zijn doorgaans veel kleiner dan die zou komen met recidiverende aften-ze meestal 1 mm tot 3 mm, 4 mm versus de terugkerende aften.

Bovendien, de aften zijn van het virus; ze bekend als herpes. Dus een afte is technisch gezien een herpetiforme maagzweer.

Net als steeds terugkerende aften, Aften hebben ook een zeven tot 10 dagen leven, hoewel ze nooit de witte kop, zoals de steeds terugkerende aften doen en ze nooit etteren. Omdat ze niet zweren, Aften zijn meestal niet zo pijnlijk, ook niet.

Jammer genoeg voor mensen die lijden aan terugkerende aften of Aften, is er meestal weinig dat de meeste tandartsen de hulp met de pijn kan doen. Vaker wel dan niet worden patiënten gevraagd om gewoon te lijden door het.

Producten zijn coming out op de markt om te helpen met de pijn van een zweren. Een daarvan, in feite gebruikt een sterke zuur dat slechts een tandarts kan schar op de zweer. Het zuur steken, omdat het doodt de zenuwuiteinden, terwijl de pijn in zijn zweren staat. Maar dan geneest de wond en het gebied vult mooi.

Afgezien van die krachtige zuur, hoewel, er zijn een heleboel er producten, ook die mensen kunnen gebruiken. Het nadeel daarvan is dat de mond nat is, zodat alle producten die een persoon zou overwegen gebruik te maken zou waarschijnlijk hebben een harde tijd steken in hun mond.

U kunt niet zomaar een pleister op een wond in de mond, en als je een gel - zoals een benzocaïne soort gel of een orale gel - dan de gel zal alleen verblijf op de plek voor een paar seconden voordat u het slikken. Vanwege dat, is er niet veel dat men kan doen om de pijn geassocieerd met aften beheersen.