Tandheelkundige gezondheid > Oral Problemen > aften > Zweren op het dak van de mond

Zweren op het dak van de mond

 
Wanneer een zere ontwikkelt zich op het dak van de mond, het maakt het eten van voedsel moeilijk en veroorzaakt algemeen ongemak. Veel OTC-medicijnen en huismiddeltjes kunnen helpen zich te ontdoen van het.
Mouth zweren kan overal in de mond gebied, zoals de lippen, tong, tandvlees, of innerlijke wangen te ontwikkelen. Ze kunnen ook de ontwikkeling van iemands mond, het gehemelte. De zweren in de mond veroorzaken veel ongemak tijdens het eten. Om verdere verergering van de aandoening te voorkomen, moet men de juiste behandeling en preventieve maatregelen volgen.
Oorzaken
Een persoon zweren op het dak van de mond kan krijgen als gevolg van deze mogelijke oorzaken.

» roken is een veel voorkomende oorzaak van zweren in de mond. Blog Archive» Lage niveaus van foliumzuur
kan leiden tot deze zweren. Blog Archive »< i> het drinken of het eten van iets warm
kan een persoon zweren geven. Blog Archive » Pizza branden
is een gemeenschappelijk optreden, dat brandwonden veroorzaakt op het dak van de mond.

» virale of bacteriële infectie
een zere in de mond kan veroorzaken. Blog Archive» Sharp of gebroken tand
kan ook leiden tot pijn op het dak van de mond. Blog Archive » Lage immuniteit
is ook verantwoordelijk voor zweertjes in de mond vele malen. Blog Archive» Habit van tabak kauwen
is een andere veel voorkomende oorzaak van zweertjes in de mond.

» Hormonale veranderingen en stress Wat zijn een andere factor die leiden tot zweren palatinale. Blog Archive» In zeldzame gevallen kan een persoon deze zweren als gevolg van de ontwikkeling van palatinale kanker
.
Behandeling
Gebruik de onderstaande om zich te ontdoen van de pijnlijke plekken op het dak van de mond remedies. De remedies zal helpen om de wonden te kalmeren en te helpen om zich te ontdoen van de pijn te krijgen. Echter, als deze middelen niet helpen dan is het belangrijk om medische hulp voor tandheelkundige zorg te zoeken, omdat zere in de mond een symptoom van een belangrijk gezondheidsprobleem aandoening, zoals kanker kan zijn.
Home Remedies
Mouth zweren duren over het algemeen 10 - 12 dagen en soms tot een periode van 6 weken. Probeer deze thuiszorg maatregelen voor opluchting. Blog Archive »Neem over-the-counter pijnstillers
zoals paracetamol om hulp te krijgen van pijnlijke zweren. Blog Archive» gorgelen met koel water
; Dit helpt vooral als je een zere hebben ontwikkeld als gevolg van brandwonden. Blog Archive »Vermijd het eten van iets gekruid of warm, en vasthouden aan het licht en easy-to-Slik levensmiddelen.

»In het geval van aften, gorgelen of the mond met zout water. Blog Archive» In ernstige gevallen van aften, gelden fluocinonide gel
(Lidex) naar de getroffen gebied. Blog Archive »Als je zweren als gevolg van koortsblaasjes, dan van toepassing ijs
naar het getroffen gebied en neem lysine tablets. Blog Archive» om de pijn je kunt kalmeren slis melk
. Naast rustgevende, zal verdere schade aan het gehemelte voorkomen. Karnemelk kan ook gebruikt worden in plaats van melk. Blog Archive »Het nemen van supplementen van vitamine B-complex
zal ook helpen. Blog Archive» U kunt ook zuigen op een ijslolly
om hulp te krijgen uit de mond van brandwonden. Blog Archive »Neem enkele blaadjes heilige basilicum
en kauwen ze langzaam. Drink een glas water na dat. Herhaal deze remedie paar keer per dag om zich te ontdoen van de pijnlijke krijgen.
Wanneer moet u een arts te helpen
Het is belangrijk dat je medische hulp voor zweertjes in de mond te zoeken in de volgende gevallen.
»Als de pijn langer duurt dan 2 weken. Blog Archive» Als u problemen ondervindt extreme symptomen zoals huiduitslag, moeite terwijl slikken of koorts, samen met zweertjes in de mond. Blog Archive »Als u hebben ontwikkeld zweren op het dak van de mond na het starten van een nieuw medicijn. Blog Archive »Als u grote witte vlekken op het dak van de mond of tong hebben ontwikkeld. Blog Archive» Als je een gecompromitteerd immuunsysteem, als gevolg van kanker of HIV.
Preventie Tips Belgique om het optreden van zweren op het dak van de mond of andere gebieden van de mond te voorkomen, is het belangrijk dat u een aantal preventieve maatregelen te volgen.

»Om te voorkomen dat gemeenschappelijke zweertjes in de mond, stress te verminderen
door het beoefenen van wat ontspanning technieken zoals yoga. Want stress is een factor die bijdraagt ​​tot zweren palatinale.
»Voor borstelen gebruik maken van een zachte tandenborstel
. Vervang uw tandenborstel na elke maand voor een betere mondhygiëne. Blog Archive »Vermijd het eten van tabak en roken sigaretten pijnlijke mond te voorkomen en proberen om de inname van alcohol te beperken. Blog Archive» Vermijd te eten warm of kruidig ​​voedsel
. Blog Archive » Kauw je eten bestellen langzaam en totdat het blijkt vloeistof in je mond. Blog Archive» Drink veel water
, ongeveer 2-3 liter per dag. Blog Archive » Vermijd alcohol
als je zweertjes in de mond. Blog Archive» Eet veel yoghurt
. De gunstige bacteriën in yoghurt wordt voorkomen dat de mond zweren en helpen bij de spijsvertering. Blog Archive »Verhoog uw inname van vitamine C door het drinken van sinaasappelsap. Vitamine C helpt bij het voorkomen van aften.
Met deze preventie tips vindt u de palatale zweren voor een groot deel voorkomen. Echter, om hulp te krijgen van de pijnlijke zweren gebruik maken van de bovenstaande remedies. Dus, de praktijk een goede mondhygiëne en een gezonde levensstijl en je in staat om verdere optreden van zweren op het dak van de mond te voorkomen zal zijn.