Tandheelkundige gezondheid > Oral Problemen > aften > How to Get Rid of Mouth Sores

How to Get Rid of Mouth Sores

 
Mouth zweren kunnen krijgen vreselijk pijnlijk en heel erg ongemakkelijk. In dit volgende artikel zullen we u mee door de verschillende manieren van het wegwerken van zweertjes in de mond.
Mouth zweren zijn open wonden die roodachtig of witachtig van kleur, verschijnen gezwollen, voelen ruwe toen voelde met de tong, kan bloeden uit tijd tot tijd, pijn veroorzaken en leiden tot ongemak. Dat is de reden waarom de behandeling van zweertjes in de mond wordt het heel, heel belangrijk.
In dit volgende Buzzle artikel zullen we kijken naar een aantal manieren om het wegwerken van deze zweren.
Oorzaken
Mouth zweren kan worden veroorzaakt als gevolg van een virale, bacteriële of schimmelinfectie, als gevolg van trauma aan de mond (gebarsten tanden poetsen tegen de wang), roken, alcoholgebruik, uitdroging, slechte mondhygiëne, voedingstekorten, toename van de warmte in het lichaam, allergieën, en dergelijke.
Solutions
de volgende zijn enkele natuurlijke manieren om zich te ontdoen van zweertjes in de mond effectief.
Bestrijd de oorzaken
het eerste wat gedaan moet worden is om te proberen te achterhalen de belangrijkste reden dat heeft geleid tot de vorming van mondzweren. Afgezien van de diagnose van het probleem, kunnen de volgende stappen worden ondernomen om het algemeen versnellen het genezingsproces en ervoor te zorgen dat het zweertjes in de mond worden behandeld sneller drinken van water om uitdroging te vechten, tot stand brengen van een verandering in het dieet, zodat de voedingstekorten worden opgevangen , het vermijden van zout en kruidig ​​voedsel, stoppen met roken en alcoholgebruik, en het bestrijden van de virale infecties met medicatie. Als deze stappen niet worden ondernomen, kan dat leiden tot een onnodige vertraging bij de genezing.
Over-the-counter medicatie
Er zijn een aantal over-the-counter medicatie vormen die kan worden gebruikt voor de behandeling van mondzweren. Je moet een arts die de juiste vorm van tabletten en actuele crèmes die u kunt toepassen over hen voorschrijven raadplegen.
Mondhygiëne Gids Het is uiterst belangrijk dat u een goede mondelinge behouden hygiëne. Poets je tanden en tandvlees met een zachte tandenborstel en gebruik een tandpasta die geen witmakers bevat. Dergelijke tandpasta's kan verder verergeren de pijn en de conditie van de zweren. Op dezelfde manier kunt u een arts raadplegen om een ​​gespecialiseerde mondwater dat zal helpen bij de behandeling van de zweertjes in de mond sneller.
Baking soda + Salt
Neem wat bakpoeder en meng het in water zodat u een dikke pasta om mee te werken. Breng vervolgens deze pasta direct op de zere (s) en laat het blijven gedurende 15-20 minuten. Nadat deze tijd verstreken is, gebruik een oplossing van warm water en zout en gorgelen met dezelfde, 5-6 keer. Deze dubbele methode werkt op vele niveaus. Het geeft verlichting van de pijn en ongemak, en helpt om zich te ontdoen van de infectie die kunnen leiden tot de zweren. Doe dit na elke maaltijd.
Andere natuurlijke remedies
Er zijn verschillende natuurlijke home remedies voor aften dat ook gebruikt kan worden. Hier zijn een aantal van dezelfde:
  • Cranberry sap is bekend om te voorkomen, maar ook genezen, de mond sneller zweren
  • Het toepassen van aloë vera gel op de zweren, het drinken van het sap of spoelen van de mond met aloë. sap zal al het werk om zich te ontdoen van de zweren sneller.
  • Meng kurkuma en honing tot een dikke pasta te maken en toe te passen op de zweren.
  • Neem een ​​gebruikt theezakje en vries het dan. Druk dit over de zweertjes in de mond en houd gedurende 5 minuten. Dit helpt om ze te drogen.
  • Plum sap kan worden gebruikt als een natuurlijke mondspoeling ook.
  • Kruidnagel olie direct op de zweren zal de pijn te verlichten en te helpen versnellen het genezingsproces.

    Mouth zweren zijn zeer pijnlijk en kan die levensstijl belemmeren voor een groot deel. Zo ze te behandelen in een zo vroeg is erg belangrijk. Met de stappen en methoden die in dit artikel hebben voorgesteld, moet u in staat om te gaan met deze aandoening snel genoeg en te brengen in die broodnodige verlichting.