Tandheelkundige gezondheid > Oral Problemen > aften > Afte op de tong Treatment

Afte op de tong Treatment

 
The aanwezigheid van kanker zweren op de tong is pijnlijk. Om hen te behandelen, kan men gebruik maken van home remedies, evenals medicijnen beschikbaar over de toonbank te maken. Deze Buzzle bericht bevat informatie over hoe zich te ontdoen van Aften.
Kleine en ondiepe zweren, die voorkomen in de mond en maken praten of eten ongemakkelijk staan ​​bekend als aften. Ze zijn meestal 1 tot 1,5 cm in diameter en hebben een rode rand. Vaak worden ze bedekt met een gele grijze membraan. Ze verschijnen meestal op de tong, in de wangen, de lippen, basis van het tandvlees, etc. Het is belangrijk op te merken dat de aften zijn niet besmettelijk en kan men niet aan een strenge behandeling nemen om deze te genezen. Wanneer Aften zijn mild, kunnen ze weg gaan op hun eigen.
Oorzaak van Aften op de tong
Enkele van de meest voorkomende oorzaken van kanker zweren op de tong omvatten virale infectie, schade aan de tong als gevolg van tandenstokers, tandenborstels, bijten, etc. Hormonale veranderingen kunnen ook leiden tot de aandoening te geven. Het eten van veel kruidig ​​en zoute voedingsmiddelen kan de aandoening ook veroorzaken. In sommige gevallen kunnen genetische factoren ook een rol spelen.
Behandeling
► Voor lichte gevallen van aften, kan men gebruik maken van huismiddeltjes te maken. Alleen als de pijn ondraaglijk is, dan kunt u overwegen over de toonbank medicatie.
► Het vermijden van tandpasta die natriumlaurylsulfaat bevatten. Natriumlaurylsulfaat (SLS) is een schuimmiddel, waarbij de aandoening verergeren. Het irriteert vaak de huid, die de zweren verergert. Gids ► Vermijd kruidig ​​en warm eten, waarvan bekend is dat de aandoening veroorzaken. Voor zover mogelijk, eten koud voedsel, zoals ijs of milkshakes en sappen. Eet voedsel dat gemakkelijk te kauwen, zoals gepureerde groenten of gehakt vlees met rijst.
►Milk van Magnesia gemengd met Benadryl vloeistof kan worden gebruikt als een mond wassen. Laat het mengsel in de mond blijven voor een minuut of twee voordat je het uit te spugen. Benadryl is een vloeibare allergie medicijn, die helpt bij de behandeling van de aandoening. Gids ► Neem een ​​kleine hoeveelheid honing op het puntje van je vinger en dep het op de afte direct. U kunt een pasta van kamille bladeren te maken en toe te passen op het getroffen gebied, die verlichting van de pijn zal brengen. Gids Het is belangrijk op te merken dat als deze zweren aanhouden voor een lange tijd of ze terugkeren, dan hebben uzelf onderzocht door uw zorgverlener, omdat dit een indicatie van een onderliggend probleem kan zijn.